-
DESTINY
https://www.youtube.com/watch?v=LAJjPTDG9ak
A vypadá to, že betu skutečně spustí při E3. -
Kadokawa odkoupilo vývojářské studio From Software (Dark Souls 2).
No..štěstí ,že je neodkoupil Facebook. -
Drasťo: Jenze to je tezky ty si tehdy branil BF4 kdyz to vetsine nejezdilo... takze u tebe tezko rict.
-
Asi pořád umírá *3* Něco jako Česká fotbalová reprezentace, když prohrávají- špatný trávník, atd... *1*
-
Nejspise je to Predator takze nic noveho. *3*
-
Neplakej trolldo.
-
Ještě něco napiš. Tvoje inteligence mě imponuje..
-
Takže jsem pochopil, že ti vadí jediná věc a to ikonky xboxu místo K+M. Tak ano, je to chyba, ale nic, kvůli čemu by sis měl vylívat srdíčko zde a vytvářet hate, navíc dole už kdosi postovat ty ikonky na k+m na stáhnutí. Nekasají se náhodou pc-elitáři, že mody jsou hlavní devíza pc-scény? Tak proč je nevyužíváš?
-
a ty si běž hrát konzolový srance s gamepadem, to je pro tvoji tupou hlavu dělaný taky.
Chováš se tu jako naprostej odpad a tim taky seš. Chudák tvoji rodiče, vychovat takovýho zm*da musí bejt maso. -
Tele
Dle mého názoru jsi ty stejný syndrom blbosti jako ti co říkají že je to nejlepší. Jednak asi si ani to DS2 nezapl protože tvrdit že se to na myši + klávesnici hrát nedá může jen d*bil a k tomu korunovanej. Já sem to za 3 dny na PC otočil a ikdyž mám rovněž gamepad tak jsem to hrál na myši+klávesnici protože mě to víc sedlo než na gamepadu (problém s rotací kamery sem osobně neměl). Tvrdit že DS1 a DS2 v rámci nastavení je stejně špatné může jen člověk co asi nehrál ani jeden díl jen si to vycucal z prstů (resp: jako papušek papouškuje názory druhých).
Rozdíl v ovládání a optimalizaci hry je podobný jako když Capcom vydal na PC Resi 4 a Resi 5. On je jinak i DS2 dobře optimalizovaný ve výkonu zatím co DS1 mi padali často FPS tak u DS2 je znát že se s tím opravdu vývojáři mazlili (nezaznamenal jsem žádný poklesy nebo pád hry).
Oproti jedničce je tam skok a dost výrazný. Ano problém ikonek je tak strašný že bychom tu hru automaticky měli degradovat na hodnocení aspoň o pět bodů z desíti :-) -
Protože má rád flame, myslím, že to samé tady psal aji včera... *1*
-
Proc zase nekdo pise ze je neco nehratelny na PC a ja to na nem uplne normlane hraju bez jedinyho zaskobrtnuti?
-
Nebreč a běž hrát, co tě baví a na to, co nebaví se vyser. Třeba Assassínka, to je hra pro tebe jako dělaná.
-
Konečně se zde objevili i normální lidi, nejen dem*nti. Takže znovu pro všechny normální.
Od PC hry očekávám, že se bude dát ovládat na PC periferiích, a že k tomu bude přizpůsobený UI. Primární PC periferií je v současnosti klávesnice a myš, periferie, které jsou dosud pro ovládání akčních her nepřekonány a než přijde ovládání tělem s nějakou rozumnou reakcí, překonány jen tak nebudou. Vývojáři (Fromsoft) se několikrát dušovali, jak hra půjde na PC hrát, že jednička byla "rushed port" a blablabla kecy v kleci. Vyjde Dark Souls 2 a opět se to nedá hrát, dokonce ve hře nechali ikonky pro tlačítka na gamepadu, jednoduše se na to vy*rali. Proč Assassins Creed dostal za toto sprchu v době vydání (tam se všechno naštěstí dělá dvěma tlačítkama) a v případě Dark Souls 2 je to v pořádku? Proto, že je to hra, která má u lidí status kultu, protože na rozdíl od ostatních moderních her se v ní umírá (to v Super Meat Boyovi taky)? To je přece naprosto irelevantní, nikdo si tu nestěžoval na kvalitu hry jako takové, nikdo si tu nestěžoval na hratelnost, na grafiku. Problém je, že se prostě vývojáři vysr*li na to, na co psali, že se zaměří, hra na PC stojí 900,- a za to dostanou hráči ikonky tlačítek z gamepadu? Ať si takovou hru strčí do řiti, nebo ji vůbec neportují,. Možná by pak někteří zase brečeli, ale ti ať si koupí konzoli, očividně vývojáři na PC naprosto dlabou a hru portují z povinnosti. Na Steamu i MC jsou už stovky komentů že lidi chtějí vrátit prachy a nikdo jim nic nevrátí. Dark Souls 2 jsou v současným stavu nehratelný a to, že to po nich (OPĚT) musejí opravovat sami hráči a třetí strany jen dokazuje, jak neschopní a líní From software vlastně jsou a jak na hráče totálně dlabou.
Shift+click na lezení po žebříku? Ale hovnoo.
Ale v jednom mají ti trollíci dole pravdu. Hráči se mohou rozhodnout - pomocí vlastních peněženek. Je to na vás. -
Naughty Dog (The Last of Us) opustil Michael Knowland, který byl ve firmě více jak tři roky zodpovědný za ztvárnění postav.
Z ND za chvíli nikdo nezbude, ne? Začíná to těžce smrdět. Teda alespoň fanouškům, ostatním to může bejt u prdele, protože ND nejsou multiplatformní studio. -
Kdyby to vyšlo na konzoli a bylo to hnusnější něž většina her na konzoli a navíc by se to blbě ovládalo na gamepadu a musel by jsi to prvně složitě nastavit aby se to ovládalo dobře....
To by zde bylo teprve řev. Hráči na konzolích mají některé věci garantované a nejsou tak ochotní se v něčem hrabat.
*3*
Navíc píšeš pouze o trollech a uplakáncíh. Tedy nepřipouštíš, že je možné na to nadávat právem. Zajímavý postoj. -
Je pravda ze Skyrim a Diablo neni tolik hardcore. Mass effect sem neplet to je upe jina liga a ta hra stavi na pribehu, emocich atp( dobre provedenych soubojich)... jednoduse na nej mi nesahej. *3*
DA je jen o strachu ze smrti a uceni se z vlastnich chyb... ale jak rikam nekdy se to hrat pokusim (treba dohrat) Tedy to jen tak pisu. Hejt na DA nechapu tedy na pc ano no. Tam to asi tolik nezvladly a konzolove verze beztak hejtuji jen napruzeni pcckari. *4* -
https://www.youtube.com/watch?v=m9ZHFEK4MeI#t=230 grafika je v pohodě s mody.
-
To je úplně normální, ta hra není pro každého, navíc to chce desítky hodin, aby člověk prozkoumal ty užásné detaily hry a komplexnost světa a nejbohatší lore současnosti, ten hate se dal čekat, tenhle skvost ocení jen ti, co mají vkus. Ostatní tu mají Diablo, Mass Effect, Skyrim apod. :D