Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Dík za info.

Možná stojí za to sehnat 4 díl. 5 díl je navíc nějak hodně náročný na to jak vypadá, během velkých bojů.

I když hrát jednu hru 100 hodin :) To není možné zničit protivníka rychle?
  • Veskoslav
    Jestli ty chodíš do práce opilý, mnohé to o Tobě vypovídá;) My obyčejní smrtelníci si to nemůžeme dovolit.
  • na 5. nevím, ale na 4. byl zaručeně nejlepší Caveman 2 Cosmos. Co jsem se koukal tak na 5 toho ani moc není
  • Jack1947
    *7*

Pro duto hlavy ala Veskoslav a spol. Spatne jsem se vyjadril mel jsem na mysli jestli nekdo neprebral a nepromitlo se mu to nejakym zpusobem do druheho dne. ( nemusel treba ani moc pít, ale co nema smysl rozebirat, vzdyt si Bleskar vozi defakto praci i domu a na psani se to asi neprojevi...)

Mimoto zalezi taky dost na cloveku, kdyby hulil tak by i nekdo mohl podat treba lepsi vykon ( a taky na povaze prace co vykonava... ale jak rikam nonsensova debata).
  • Keyz
    Taky myslím na Prince. Ale když máš specializovaná města, rychle vše vyzkoumáš a nemáš výhodu dlouho. Strašně rychle tě dohoní to je divný.

Kolikrát jsem ani nedošel, tam kam jsem chtěl a byla jiná doba *15* To je strašný.
  • SalemCZ
    to je ten alkohol a drogy ne?
  • Jack1947
    Ja si myslim ze uz si tolik pozornosti vubec nezaslouzi... ani to neni uz vtipny. Spise by meli byt varovany pred jeho neblahym vlivem... a tet otocme list. Ano, potrebuje jako sul nove uzivatele normalni uzivatele. Max je v poho ( i kdyz se nemuzu ubranit dojmu ze ma neco spolecneho s Joem... no jen predstava)
  • a na jakou hraješ obtižnost? ja hral na prince a klidne jsem preskočil ostatni covilizace i o dva veky.
  • Pyro studios

Praetorians a Imperial Glory od teď na Steamu :)
  • Keyz

Civilizace 5 - modifikace

Znáte nějakou modifikace, které zpomalí a zdraží výzkum, tak aby jednotlivé věky trvaly o dost déle a bylo možné při snaze mít technologickou převahu? Narazil jsem na Economy Mod a neoficiální patch.

Vadí mi, jak rychle se člověk dostane z jednoho věku do druhého a než vyrobím jednotky je nový věk a převaha 0. Pak ty boje trvají a je to otravné. Protože to mám ten systém, že je potřeba hodně měst aby šlo vyrábět dost jednotek, tak to je dost komplikované.

Dík-
  • Miserius
    Noví čtenáři jsou stejně jen novej účet Veskoslava
  • Tilwaen
    Jak k tomu přijdou noví čtenáři Games, kteří netuší, na čem jsou? Lidi jako maxe tady potřebujeme.
  • ucho
    http://www.nuuvem.com.br/produto/1615-total-war-rome-ii-caesar-in-gaul-campaign-pack

je to regulerní obchod, v přepočtu něco málo přes 6,5 eur.
  • slavek.skara
    Moc děkuji
  • Pilgrim66
    http://www.gamekeys4u.net/474-total-war-rome-ii-caesar-in-gaul-steam.html

S touhle konkretni strankou mam osobni zkusenost. Platba a vsechno v poho. Klic prisel asi do hod a pul.
  • slavek.skara

Dotaz

Dobrý den Všem

Nedávno jste mě poradili kde nejlevněji koupit Armor Princes dnes opět přicházím pro radu. Neví někdo o tipu na Rome II Caesar in Gaul ...o weekendu budu slaměný vdovec tak se na to chci mrknout.
  • Miserius
    Ja stejne myslel ze se tu uz ujasnilo ze všichni kromě Rhulanda jsme ty...
  • ucho
    kde bereš tu jistotu, že to píše víc lidí? třeba jen bleskař zapomněl, co bylo dva dny zpátky...
  • Woe, bleskař je z vesnice. https://www.youtube.com/watch?v=FG1AQcGGSec by mě zajímalo jak dlouho kopíroval samotnej TF z disket. *5*
  • Veskoslav
    No vítej bratře, Veskoslavovu bibli a plášť dostaneš u vchodu vedle občerstvení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit