Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Spalil ses s Warface? jako je pravda ze to ma bugy ( animace strileni obcas i zbrane, kdyz te srazi se stitem nejde obcas se branit pistoly, Lagy a nesportovni chovani ve Versus ale rekni ktera hra to dneska nema a tady to nestoji na platebnim modelu tolik co jine F2PFPS) no vyslo to na STEAMU tak mozna neni nic jednodussiho nez to stahnout a vyzkouset zdarma sam presvedcit se... asi to tak udelam.

Dik za info Maxi, takto asi zkusim. (zajimave ze jsem az doted o te hre nevidel ani radek a nic neslysel jen GR online... coz nebylo pry nic moc).
  • je to kvalitni taktická záležitost, platební model je dobre nastavenej (platíš hlavne za vizuální doplňky, dobré zbrane se dají odemknout brzy a ty nejdrazší nejsou vyložene OP).
    vytknul bych tomu relativne malé mapy, ktere se časem asi ohrajou. ja to hrál ješte v bete jak blázen a mam skoro všechny 3 povolani na max. levelu takže ti to mužu doporučit
  • Zkoušel zde někdo Ghost Recon Phantoms? Váhám, zda to okoštovat, neboť jsem se naposledy pěkně spálil s Warface, a nechci to opakovat. Není to doufám tak frenetická ptákovina? Jednoduše, stojí to za to, nebo budu dál spokojeně žít bez toho?
  • *7* Škoda slov.
  • Jack1947
    Jo, nasel vadi? Co ty stale mas potize s vlastni identitou, doufam ze beres taky pravidelne sve léky, ja jsem optimista a realne to vidim ze s tim jeste pujde neco delat. MUSIS si ale VERIT pak se zadari. *3*
  • MrSanta
    To víš, někdy holt blesk udeří do stejného místa několikrát *1*
  • Veskoslav detected and confirmed as tajnej, for now *3*
  • inFamous: Second Son má nakročeno k velkému úspěchu: za prvních 9 dnů se prodalo přes milion kusů.

Drobné doporučení: Když už ty bleskovky píše více lidí, možná by neuškodilo si přečíst ty po kolegovi. Je dost divné, když jedna bleskovka vyjde dva dny po sobě.
  • Veskoslav
    Jacku, zase sis nevzal prášky? Chápu, že sis našel kamaráda, který je na tom podobně jako ty, ale zase neměj takovou přílišnou radost.
  • Veskoslav
    Jacku, zase sis nevzal prášky? Chápu, že sis našel kamaráda, který je na tom podobně jako ty, ale zase neměj takovou přílišnou radost.
  • Vůbec toho zaostalýho blba neposlouchej...
  • nahlášeno, i když nedelám si iluze že bys za to dostal ban. I když bych ti ho mohl vybavit kdybych napsal osobní mail Dobrovskemu ale za to mi nestojíš. hru jsem nehrál ale hráli ji renomovaní recenzenti (angry joe, total bisquit) a taky mám oči.
    jinak tve vystupovaní tady kdyz si clovek posklada jednotlive prispevky jako mozaiku, umoznuje si udelat obrazek o tve osobnosti a vysledek je nelichotivy *4*
  • Respawn vydali obrovský patch pro Titanfall, který přidává spoustu věcí. Mimo jiné možnost privátních zápasů, úpravu týmových barev, vylepšuje menu, balanc apod.

Obrovsky 90 Mega :D
  • Jack1947
    Maxi, pis dal to je tvoje vec, kazdy ma pravo se vyjadrit svobodne ( aspon tedy by jsme meli byt svobodni no, nebo se tak citit minimalne v psannem projevu ale i mluvenem).

Vesku, vubec neber v potaz... jestli ho jeste neznas ten se bude hadat i o tom ze Vecer je tma.
    Doporuvuji ignorovat, zbytecne mu nehazet burty ono ho to prejde. *3* (Veskoslav - to je proste pripad sam pro sebe...) Maxi bud svuj, a na ostatni nedej. *4* Live Free.
  • Veskoslav
    Hrál jsi to vůbec ty šašku? Co na tom není plnohodnotné? Tvá debilita dosáhla stupně Jack.
  • Veskoslav
    Ano Maxíku, nepiš raději. Jsi jako Jack. Sice to sami tvůrci označili za mix od RPG až po RTS, ale spi dál ve své hlouposti;)
  • Veskoslav
    No pokud neholduješ strategiím, tak 50% hry Tě nebude bavit. Sice hra je to skvělá a osobně mě baví, ale pokud jak sám píšeš nemusíš strategie, je to poněkud problém. Strategická část hry hraje významnou roli. A drak? To je spíše takový doplňek bych osobně řekl, Navíc koordinace útoků+drak dává také zabrat. Ale za tu cenu je to podle mě dobrá koupě a za vyzkoušení stojí. Záleží míra "nenávisti" vůči RTS.
  • Jack1947
    Ja myslim ze uz Mickyho omrzelo bejt furt ten "Spravnak", tak se priklonil na temnejsi stranku. *2*

Néé, vzdyt on porad pise dobre... nikdo neni dokonaly holt - Jak se rika zkusit se ma vsechno. ( tedy rika ale nevim no... zdali to tak brat *7* ). Jinak je to ale furt starej znamej Mickey a to si myslim ze by jsme si toho meli vazit. *4* Nebedovat nad tim.
  • Není, no, taky mě to vždycky štvalo. SW mám po nedávném dohrání obou KOTORů na chvíli dost, ale pak se na to podívám, dík. *4* .
  • astrální jošida

No jisté je že každý zná výraz pro to co tu šíříš ty, to je jasná hovnalogie. Dříve si neměl tak stupidní komenty. Máš v životě moc nebo málo drog? Nebo jiné problémy? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit