-
vzdyt to prave nekomu daroval, takže o to zajem nemel
-
Treba si to nakonec zahraje, jen cekal na slevu. Chtels to snad ty ze mas takovou starost... ?
-
ja to sice nehrál ale vzhledem k tomu že je to strategie, tak pokud te nebavi strategie, je to docela problem (jen stupidni tiscali to označilo za rpg). ale podle videi je strategicka cast velice prosta. imo ta hra je paskvil ale pokud mas na to chut proč ne.
mozna te bude bavit, protože mit na neco chut je dobry indikator že te to bavit bude -
proč si ten key bral když si to nechtel hrát? si to vyfoukl nekomu kdo by o to mel zajem
-
Divinity: Dragon Commander
Už dlouho po sobě s Dragon Commanderem pokukujeme, ale pořád jsem se neodhodlal k jeho koupi. Láká mě RPG část, příběh a samozřejmě drak. Méně už část strategická. Aktuálně je na Steamu ve slevě a tak jsem se chtěl zde přítomných zeptat: Bude mě hra bavit, ikdyž strategiím již dlouho neholduji ? Je strategická složka hry obtížná ? Díky za odpovědi. -
Není zač. Je dobře, že si to vezme někdo, kdo si to opravdu zahraje :)
-
Díky nastokrát člověče.. sem si řikal jestli to pořídit v bundlu, ač to bylo jediný, co mě zajímalo, takže si to za mě vyřešil. O víkendu zapařim. *1*
-
To by ale nebylo o čem diskutovat. A to by bylo škoda.
-
Guacamelee! Gold Edition Steam key - https://www.humblebundle.com/gift?key=RcKx8pGXk35P4X5e
-
*4*Dík za oba komentáře. Musíte si ale uvědomit, pro jaké publikum přinášíte informace. Bleskař to dělá odpovídajícím způsobem. Kdyby napsal heptalogie, tak ho tu umlátí čepicema. A dobře mu tak.
Takže trilogie Harry Potter, Alien trilogie, Star Wars, Rocky, Indiana Jones - všechno trilogie. Se stim smiřte. -
Právěže tahovkám se zatím vyhýbám, hlavně teda těm hexovým, ten koncept mi prostě vůbec nesedí. Endless Space ale mám, plánuju zkusit.
-
Zkousel jsi Endless space? Je to sice tahovka ale uprimne mit o pripadala podobny stardrive. Pak me napada jenom dalsi pripad tahovky ale zato klasika Galactic Civilizations II.
Jinak paradox hry (Crusder Kings 2, Europa Universalis IV. ...) jsou v zasade RTS -
Když už autor považuje čtenáře za hlupáky, které frustruje vlastní nevědomost, mohl místo chybného překrucování slova trilogie použít "sérii".
-
3 - trilogie
4 - tetralogie
5 - pentalogie
6 - hexalogie
.
.
.
Trilogia urcite nie je jedinym zrozumitelnym slovom pre viac pokracovani ;) -
Komunitní doporučení?
Vážené osazenstvo, doporučil by mi někdo nějakou RTS, která má slušně udělanou diplomacii (to je lepší, než má AoE nebo Stronghold Crusader). Osobně vím jen o Seven Kingdoms a Sins of the Solar Empire. Jinde mi bylo doporučeno Stardrive...
Plus teda důvěrně znám The Guild 2, ale nevím, jestli se tomu dá říkat RTS. -
contagion
uz zitra vychazi ! Naposledy jsem to hral pred pul rokem tak jsem zvedavej jak to moc vymakli za tu dobu -
To je hodne hloupej argument. *1*
-
Hlavně je to hrozně zavádějcí. Přirovnávaj to k open world hrám, kde funguje nějakej život, choděj tam NPC, ty sám tam můžeš pobíhat a koukat co ty NPC dělaj atp., takže se celá hra zdá mnohem větší. Kdežto závodní hra, ve který jezdíš 250kmph a všechno bleskově míjíš, může bejt sice papírově větší než co chce, ale ten pocit z rozlehlosti světa rozhodně nebude takovej, jako třeba u GTAV, kde můžeš prolízt každej kout a dělat tam blbosti, jaký tě napadnou.
-
Právě že o ty obrovské úpravy ve hře de ;) Hummer sporťákem, Veyron tereňákem :3
-
Naprostej souhlas, kdyby tu byl Netflix, tak neváhám a platim. Akorát se bojim, aby necílili na českopupkáčskou brainwashed většinu a nebyly tan jen nějaký Ordinace v ňáký zkunděný zahradě. Každopádně kdyby se třeba udělala nějaká petice či tak něco, aby Netflix viděl, že u nás je hodně potenciálních subscriberů, tak by vo tom možná mohli alespoň přemejšlet.