-
Já mám krabicovky taky všechny, ale na pokusy tohohle typu už mě moc neužije. Je mi jasné, že podpora jiných jazyků je prakticky na nule, práva na ně nejsou, ale přeci jen se posel prodával asi nejvíc v evropě, tak je trochu s podivem, že tam není ani PL, DE atd.
-
Jakému modovi? kde co jak ?...
-
V to bych asi nedoufal.
Mám sběratelskou edici všech dílů, až se na to vrhnu, tak zkusím jestli jde čeština vytáhnout a použít. -
Jo, to je super, ještě by to chtělo dohodnout i ostatní jazyky kromě ENG, konkrétně první díl má dabing na české poměry výborný.
-
Dobrý, tak dík za poučení... že s některýma lidma je to marný.
-
Black Mirror na Steamu
Sice pozdě, ale přece.
Na Steamu se objevila adventura Gray Matter a společní s ní i tato skvělá adventurní série Black Mirror (u nás Posel Smrti). Momentálně je tam pouze druhý a třetí díl, ale mám ověřeno, že první se objeví během několika týdnů. Pokud už máte hru koupenou někde jinde - ať už retail nebo gog a podobné, stačí modovi ve Steam diskuzích ke hře napsat, že hru už máte koupenou jinde a dodat nějaký důkaz o koupi. Dostanete klíč zdarma.
Soutěž pro uživatele SteamGifts:
http://www.steamgifts.com/giveaway/y67qB/black-mirror-3-final-fear -
ROFL dobrej damage control. Ale fakt by bylo jednodušší přiznat chybu, než to svádět na sarkazmus. A i kdyby ti to někdo sežral, tak sakrazmus neznamená dělat ze sebe bezúčelově nevzdělance a jestli si to u kompu řikáš s ironickym podbarvením, tak mám pro tebe smutnou zprávu. Z textu se tón bohužel vyčíst nedá, gumo. *15*
Anyway... příště radši poděkuj, že tě někdo slušně opravil a ty ses dozvěděl něco novýho, místo vymejšlení si pohádek a kopání kolem sebe jako vzteklý děcko. -
Volové! To, že si dělám prdel, vám mohlo docvaknout nejpozději v momentě, kdy píšu o zmatených a frustrovaných čtenářích Games.cz z cizích slov. Výčet filmů, z nichž žádný není částí jakékoliv trilogie, je pak už jen taková poslední rána palicí pro ty, kteří to snad pořád mohli brát vážně. To fakt u všeho potřebujete smajlíky nebo tagy < sarkasmus >?
-
No to já je zbožňuji .... když diplomacie tak Total War :Medieval (2) ... a stejně raděj hraji tahovou kampaň než zmatečné bitvy , které se nedají 100% ovlivnit ...
-
No nevím , jestli diplomacie je silnou stránkou zrovna RTS ... ale zkus Star Wars: Empire At War *3*
Takový klenot na který všichni zapoměli .... -
Dva dny zpět jsem si netflix pořídil skze Hola plugin do chromu, doporučuji!
-
Sorry, ale větší stupiditu jsem ještě nečetl. A bylo by mi fuk, žes to nevěděl, kdybys to alespoň přiznal - i múdrý schybí, ale tvrdohlavý trvání si na takový hovadině, kterou si navíc můžeš dohledat v jakymkoliv slovníku cizích slov nebo ve výkladovym, to je už fakt na hlavu. Trilogie má tři díly, se stim smiř.
-
Ne. Trilogie znamena neco co se sklada z tri casti. Kdyz nechces pouzivat konkretni pocet tak pouzij slovo "saga" Star Wars sága, Harry Potter sága atd.
Jinak tetralogie a pentalogie se pouziva casto. -
Tenhle klíč mám z posledního Humble Bundle, Guacamelee dávno na Steamu mám, takže jsem tenhle chtěl dát někomu, kdo o to bude mít zájem. Tolik k tomu, že něco někomu vyžírám.
-
je to jen muj nazor a asi vidim veci moc černe, takže se tím spíš nerid. myslim si to proto že je to mix vice žánru, pričem ty jednotlivy složky jsou pak pochopitelne zredene a nejde to tak do hloubky. jako že napriklad je tam strategicka čast ale neda se od toho cekat plnohodnotna strategie. proto jsem napsal paskvil, i kdyz jsem to asi prehnal a zly to asi neni.
-
Vždyť to koupil na HB, pravděpodobně během Humble Indie Bundle 11, tak jak to podle Tebe měl někomu vyžrat?
-
Ha, Joe detected ( nerikej mi ze ne, to prejimas od Veskoslava - "nevim co rict tak hned nadavam")... achjo... a ja myslel ze budeme kamaradi Joea jsem mel i docela rad. *7*
-
Maxi, ja uz ti asi zacnu rikat Joe, ˇ(vzhledem k tomu ze joe tu dlouho nebyl)
Co s tebou cece, povez, ja ti nevim Fakt. *7* *15* -
Proč myslíš, že je paskvil ?
-
p.s.
blbe vodpal