Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Äsi tak. Sami autoři Game of Thrones například řekli. že rozumějí tomu, že lidi ten seriál pirátí, protože nechtějí čekat X měsíců, než vyjde u nich v televizi. V dnešní době už tohle prostě nefunguje. By to člověku na internetu 20x vyspoilovali, než by se k tomu dostal.
  • Tak ono to výpalné stejně šlo jen "pár" vyvoleným, kteří jsou členem téhle nechutné organizace. Fakt nechápu proč musím platit poplatky za DVD na které si vypálím fotky. K tomu druhému ... nějak mě to nechává klidným. Ano hudbu a filmy pirátím, ale být tu služba podobná netflixu tak si klidně i za filmy/seriály zaplatím stejně jako platím za hry. A také nehodlám koukat na filmy/seriály s dabingem takže nic jiného než pirátění u nás mě nezbývá. A k určitým filmům se tady u nás stejně jinak nedá dostat. Třeba mnou oblíbená severská tvorba.
  • Lukyz

Watch Dogs featuring NVIDIA Technologies (PC)

Já vám nevím, ale přijde mi to moc pěkný *2*

https://www.youtube.com/watch?v=fWKOyqOJMmQ&feature=youtu.be
  • Pilgrim66

Stahování a výpalné za CD/DVD/atd

http://avmania.e15.cz/eu-vypalne-za-media-je-vysoke-a-stahovani-warezu-je-problem

Soudní dvůr EU rozhodl, že je protiprávní vyžadovat u CD/DVD/disků atd výpalné za potenciální pirátství, ale zároveň rozčísl šedou hladinu stahování s tím, že stahování pro vlastní potřebu z nelegálního zdroje je nelegální.

Tak nevim, na jednu stranu jsem rád, že těm darmožroutum z OSY už nebudu nic platil, ale na druhou stranu mám pocit, že ta nová definice nebude o moc lepší. Mám pocit, že v konci na tom stejně budou tratit copyright holdeři. Pirátit se bude stejně a výpalné už nebude.

Tak nevim
  • The Crew

Viděli jste E3 gameplay, tam v ulicích bylo dost aut, ale máte pravdu, že chodců tam bylo za celý gameplay kolem 20
  • Divotvurce
    Fuel má přes deset tisíc čtverečních km a má míň než 10 GB, takže velikosti hry bych se nabál. Spíš se bojím jízdního modelu. A taky těch příšerných úprav aut.
  • Otevřený svět hry The Crew bude větší než Los Santos (Grand Theft Auto V), Wild West (Red Dead Redemption), Colorado (Forza Horizon), Redview County (Need for Speed Rivals), tropický ostrov z Far Cry 3 a Skyrim dohromady.

Paráda. Bude stejně zábavný jako ve Fuel? ..............
  • GSPD
    Tak je jasný ,že hra není věrnou kopií USA ,to mi rozhodně nevadí ,jde o to ,aby města byla atraktivní, aby zkrátka žila.
  • MickeyMutant
    Trilogie je jediné srozumitelné slovo pro sérii více pokračování. Slova pro čtyři, pět, šest atd. dílů skoro nikdo nezná, tak se radši nepoužívají, aby čtenáři nebyli zmatení a frustrovaní. Čteš-li "trilogie", doplň si libovolný počet.
  • Watch Dogs NVIDIA Technologies Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=7RBWdKx-4yE
  • MickeyMutant
    Jasně, že to budou výseky. Sám New York má ve skutečnosti tisíce čtverečních kilometrů, celá hra, kde je spousta měst + krajiny mezi nimi jich má maximálně stovky.
  • Otevřený svět hry The Crew bude větší než Los Santos (Grand Theft Auto V), Wild West (Red Dead Redemption), Colorado (Forza Horizon), Redview County (Need for Speed Rivals), tropický ostrov z Far Cry 3 a Skyrim dohromady.

Je to tvoje...
  • GSPD
    Ve městech by lidi mohli být...
  • MickeyMutant
    Nemusí to být úplně mimo. Může to být čtverec mapy o straně do 30 kilometrů (ca 350 čtverečních mil).
  • GSPD
    Dobře ,ale furt to neznamená ,že ta města budou zalidněná ,třeba budou poloprázdná ,ale to snad ne,tak či onak ,stejně si myslím ,že takto velký herní svět nemůže být dokonale propracovaný.
  • C-BEAM
    ludia mi v TDU hrozne chýbali, keď už aj v starom midtown madness mohli byť ludia neexistuje dôvod prečo by nemohli byť tu.

A inak tá rozhola znie dobre, v TDU bol najlepší pocit slobody, ktorý žiadna iná hra neposkytla, žial väčšinu ostrova tvorila generická naklonovaná vegetácia a vôbec aj budovy (ked sa ne človek lepšie pozrel) tak boli dosť odfláknuté a tu sa práve bojím že sa megalománia odrazí v odfláknutej a generickej grafike.

Ale hlavne my na tomto projekte vadí samotná lokalita, TDU sa držal jedného ostrova ktorý viacmenej okopírovali v pomere 1:1 a človek mal pocit autenticity, že si môže z pohodlia domu zajazdiť po existujúcom ostrove. Ale u Crew to budú nejaké fiktívne, miniatúrne Spojené štáty... tá idea sa mi vôbec nepáči.
  • MickeyMutant
    Nebude, Fuel měl víc než 5000 čtverečních mil, The Crew jich bude mít maximálně stovky.
  • MickeyMutant
    Píšou "New York, Chicago, Detroit, St Louis, Miami, Dallas, Las Vegas, Seattle, San Francisco... and everything in-between".
  • Zalidnění bude nulové tipuji, ale tak taky k čemu :) Jinak měst tam bude víc :) http://thecrewonline.net/images/the_crew_game_usa_map.jpg
  • GlaDOS

Stahujte demo finále adventurní trilogie s názvem Blackwell Epiphany.

Série Blackwell není trilogie. Ach ty Bleskovky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit