-
Jak vývojářům Oculus Rift, tak i jejich rodinným příslušníkům je vyhrožováno smrtí a dostávají obtěžující...
Nekterym jedincum to zrejme uz leze na mozek.
Na druhou stranu internetove vyhruzky nejsou nic noveho, za pocitacem je kazdej drsnej jak smirgl papir, ale to je zpravidla vse na co se zmuzou.
Kazdopadne to neco vypovida o mentalni vyrovnanosti nekterych jedincu. Trochu mi to pripomina nektere zdejsi jedince, kteri taky berou PC/konzole, Xbox/PS trochu prilis vazne. *1* -
Half-Life 3: Fan Made Cinematic Trailer
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CUtBhF-6RKs
nechte dojet až na konec *3* -
A co se ti na tom nezda? Kdyby o tu serii nebyl zajem, tak tu znacku davno zarizli nemyslis? Nebo si snad myslis, ze ty hry vydavaji jen tak ze srandy i kdyz o ni nikdo nema zajem?
Priste se trochu zamysli, nez tady zase neco placnes. *3* -
Asi jsem moc skromnej, ale líbí se mi i grafika.
-
pravda...
-
Jo, ale ty edice jsou volitelné, takže když nechceš oblečky, můžeš si koupit tu nejzákladnější. Popravdě, poslední hra, kterou jsem koupil při launchi je první Zaklínač a od té doby už nakupuju hlavně GOTY edice ve slevách a nebo bundly, protože mám rád kompletní hry.
-
Má to být AAA
-
PrioVR - oblek, který snímá pohyb celého těla hráče, byl úspěšně zafinancován na Kickstarteru.
Škoda, že jim nevyšel ten poslední stretch goal. *4* -
Ubisoft: Byli bychom hloupí, kdybychom ignorovali poptávku, která je každý rok po novém Assassin's Creed.
A teď ještě o té Červené karkulce prosím. -
Maxis (SimCity) nabízí praconí pozici ředitele vývoje produktů, který bude pracovat na nové AAA hře...
The Sims 5 ? *2* -
forza4, gt5, minimalne tyhle dve zkousej tvoji utopickou vizi nabourat...
a ty slavny DLC jsou casto taky neco jako mikrotransakce (naposled v south parku, bylo dlc, co ti dalo na zacatek par kousku brneni, a i ruzny jiny hry maj nekolik edici a rozdil je v tom, ze vic platis, abys mel hezci/lepsi vybavu)
ta tvoje norma davno neplati, protoze nepouziijutoslovozakterydostavamban-sti plati za cokoliv, i tyhle ojeby, protoze nemaj diky uzky platforme moc na vyber -
U retail titulu za plnou cenu snad v jakékoliv době.
-
Google se bude přejmenovávat myslim že jméno si může kdokoliv vybrat
-
V dnešní době? *7*
-
Watch Dogs nebude obsahovat mikrotransakce.
Tak to je doufám samozřejmost ne? *13* -
Ale ten vyjde!
-
Facebook kupuje Cloud Imperium Games. Příští rok plánuje koupit Valve.
-
A Half-Life 3 taky nesmí chybět :D
-
TotalBiscuit's Q&A - GameVid Expo 2014
https://www.youtube.com/watch?v=gHbQyalxWzs
Zhruba od 45:00 odpovídá na dotaz ohledně KS a došlo i na Kingdom Come. -
jojo du parit