Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Age of Wonders III

Dnes vychází po dlouhé době pokračování této podařené hry.
  • Draken69CZ

1.4.

Jsem zvědavej kolik webů zítra ohlásí GTA V na PC :D
  • ringmancz
    z piratebay těžko

ještě jedna novinka ze zátoky: http://thepiratebay.se/blog/236
  • frag.ment
    Na Quarantine si pamatuju moc dobře, hlavně na ty ohavný ženský (lehké děvy), které člověk vozil... Jinak je fakt, že se mi asi pletou hry, protože jsem měl dost PC a už je to pěkná doba. Gratuluju těm, kteří si to do puntiku pamatují, ale hned se nemusí navážet. Jó, asi sem v mládi hulil moc trávy..
  • Každopádně, kdyby měl někdo zájem, rovnou si mě přidejte na Steamu. ^^

http://steamcommunity.com/profiles/76561198011925256
  • Je to normálně plná hra, s přístupem do alfy, bety, gamy delty a všeho osattního, až to vyjde. :D
    Tady to není klíč, musel bych přenechat celý účet - ale vzhledem k tomu, že se dá změnit email, heslo, nick... Tak by to neměl problém.
  • ty bys měl místo PC sedět u učebnice češtiny, píše jak dobytek.
  • a ten Star Citizen je plná hra, či jen přístup do alfy?

Ten Next Car Game je už rovnou klíč ke hře, je to u SC stejné?
  • Už jsem to tu psal včera, ale nějak to tu zapadlo, tak to ještě zkusím:
    Neměl by někdo zájem o Star Citizen, konkrétně balík s RSI Aurora MR? Je to s přístupem do alfy, teď bude yvcházet dogfight modul... Ofiko cena je 40$, vyměnil bych za Steam kód na Next Car game, které stojí 23€... Což je cca. o 170 Kč levnější...
  • tonnymontana
    frag: vubec se ti nedivim ja si dneska nevzpomenu ani na konfiguraci prvniho pc. Hold kdyz clovek nesedi celej zivot u pc tak to zapomene. nic si z tech hateru nedelej:D muj prvni pc stal taky pres 100k tusim ze prvni hru kterou jsem na nem zkousel byl duke a quake jinak jsem k tomu mel i nejake bryle ale na nazev bych si nevzpomel jen si pamatuju kdyz jsem je vyhazoval o mnoho let pozdeji:D Tenkrat se delal jeste kvalitni hardware svedci o tom i CD prehravace ci projektory ktere fungujou dodnes. coz se o aktualni max 3lete vydrzi HW rict neda. hold znacka uz neni to co kdysi. jsem vedel ze drazsi kousek od sony nebude na dva roky
  • Jack1947
    Pokud nedisponujes adekvatnim Antivirovym proggramem tak ano... ale v opacnem pripade by to musel bejt nejaky hodne spatne zjistitelny vir. Aby ho Antivir nechytl. *3*
  • a k tomu jako bonus nejakej ten škodlivej software
  • Jack1947
    "small, weird, free, mostly ignored videogames bundled into a torrent"

Jinak jo, je to pasak ten chlapik. *4*
  • treba si to jen plete s quarantine, to bylo jak doom rizlej carmageddonem *5*

jedna z mala her, co jsem tenkrat nedohral, kdyz uz jsem se k ni horko tezko dostal...
  • C-BEAM
    čo i len uvažovať o tom, že by sa dal Carmageddon hrať na 40 MHz 386ke trochu mentálne... na to nemusí mať človek dobrú pamäť aby mu to docvaklo.
  • The Pirate Bay nabízí zdarma a legálně bundle 101 her.

no ty hry jsou free a to teda tleskam ze si dal tu praci to vsechno poshanet
  • Carmageddon určitě neběžel na 386, to už byla Pentium hra.

Máš v tom trošičku hokej, opravdu.

Jinak nechápu proč jste kupovali 386 za 70k, my ho kupovali za 35, což v tý době byla taky pálka, ale dalo se to ustát. Stačilo kupovat z Německa. U vás asi špatnej dýl:)
  • Ubisoft: Byli bychom hloupí, kdybychom ignorovali poptávku, která je každý rok po novém Assassin's Creed.

Udělají z toho akorát frašku, což příběhově už je beztak teď.

Konec AC III dojeb*l vše. Desmond je mrtvej, Lucy je mrtvá a Rebeka s Šónem prodávaj hamburgry v zábavním středisku s piráty.
  • ahaa, takze chudaci vyvojari, ziju o chlebe a vode, vsak
    *7*
  • Radioaktivni_surikata

Gameplay video Borderlands 2 na Vitě

http://www.polygon.com/2014/3/20/5530306/borderlands-2-playstation-vita-video

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit