-
Age of Wonders III
Dnes vychází po dlouhé době pokračování této podařené hry. -
1.4.
Jsem zvědavej kolik webů zítra ohlásí GTA V na PC :D -
z piratebay těžko
ještě jedna novinka ze zátoky: http://thepiratebay.se/blog/236 -
Na Quarantine si pamatuju moc dobře, hlavně na ty ohavný ženský (lehké děvy), které člověk vozil... Jinak je fakt, že se mi asi pletou hry, protože jsem měl dost PC a už je to pěkná doba. Gratuluju těm, kteří si to do puntiku pamatují, ale hned se nemusí navážet. Jó, asi sem v mládi hulil moc trávy..
-
Každopádně, kdyby měl někdo zájem, rovnou si mě přidejte na Steamu. ^^
http://steamcommunity.com/profiles/76561198011925256 -
Je to normálně plná hra, s přístupem do alfy, bety, gamy delty a všeho osattního, až to vyjde. :D
Tady to není klíč, musel bych přenechat celý účet - ale vzhledem k tomu, že se dá změnit email, heslo, nick... Tak by to neměl problém. -
ty bys měl místo PC sedět u učebnice češtiny, píše jak dobytek.
-
a ten Star Citizen je plná hra, či jen přístup do alfy?
Ten Next Car Game je už rovnou klíč ke hře, je to u SC stejné? -
Už jsem to tu psal včera, ale nějak to tu zapadlo, tak to ještě zkusím:
Neměl by někdo zájem o Star Citizen, konkrétně balík s RSI Aurora MR? Je to s přístupem do alfy, teď bude yvcházet dogfight modul... Ofiko cena je 40$, vyměnil bych za Steam kód na Next Car game, které stojí 23€... Což je cca. o 170 Kč levnější... -
frag: vubec se ti nedivim ja si dneska nevzpomenu ani na konfiguraci prvniho pc. Hold kdyz clovek nesedi celej zivot u pc tak to zapomene. nic si z tech hateru nedelej:D muj prvni pc stal taky pres 100k tusim ze prvni hru kterou jsem na nem zkousel byl duke a quake jinak jsem k tomu mel i nejake bryle ale na nazev bych si nevzpomel jen si pamatuju kdyz jsem je vyhazoval o mnoho let pozdeji:D Tenkrat se delal jeste kvalitni hardware svedci o tom i CD prehravace ci projektory ktere fungujou dodnes. coz se o aktualni max 3lete vydrzi HW rict neda. hold znacka uz neni to co kdysi. jsem vedel ze drazsi kousek od sony nebude na dva roky
-
Pokud nedisponujes adekvatnim Antivirovym proggramem tak ano... ale v opacnem pripade by to musel bejt nejaky hodne spatne zjistitelny vir. Aby ho Antivir nechytl. *3*
-
a k tomu jako bonus nejakej ten škodlivej software
-
"small, weird, free, mostly ignored videogames bundled into a torrent"
Jinak jo, je to pasak ten chlapik. *4* -
treba si to jen plete s quarantine, to bylo jak doom rizlej carmageddonem *5*
jedna z mala her, co jsem tenkrat nedohral, kdyz uz jsem se k ni horko tezko dostal... -
čo i len uvažovať o tom, že by sa dal Carmageddon hrať na 40 MHz 386ke trochu mentálne... na to nemusí mať človek dobrú pamäť aby mu to docvaklo.
-
The Pirate Bay nabízí zdarma a legálně bundle 101 her.
no ty hry jsou free a to teda tleskam ze si dal tu praci to vsechno poshanet -
Carmageddon určitě neběžel na 386, to už byla Pentium hra.
Máš v tom trošičku hokej, opravdu.
Jinak nechápu proč jste kupovali 386 za 70k, my ho kupovali za 35, což v tý době byla taky pálka, ale dalo se to ustát. Stačilo kupovat z Německa. U vás asi špatnej dýl:) -
Ubisoft: Byli bychom hloupí, kdybychom ignorovali poptávku, která je každý rok po novém Assassin's Creed.
Udělají z toho akorát frašku, což příběhově už je beztak teď.
Konec AC III dojeb*l vše. Desmond je mrtvej, Lucy je mrtvá a Rebeka s Šónem prodávaj hamburgry v zábavním středisku s piráty. -
ahaa, takze chudaci vyvojari, ziju o chlebe a vode, vsak
*7* -
Gameplay video Borderlands 2 na Vitě
http://www.polygon.com/2014/3/20/5530306/borderlands-2-playstation-vita-video