Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Já to použil pouze na hokej a fotbal když jsme měl gamepad. Ne tedy x360 ale jiný.

Proto po jeho vyhození, jsme nekupoval další. Nehraji často sportovní hry kde mi to opravu pomohlo. U plošinovek a aut to prostě není potřeba. Hraje se to přirození klasicky a závodní arkády nepotřebují přesnější chod. A když ano tak jsem to hrál na myši jako LFS :) Navíc pod pojmem novým rozměr bych si představil například VR a ne, že namísto k+m mám gamepad.
    Taky to je pro mně nepraktické, protože často přepínám na jiné věci, tam bych musel zase přehodit na myš...

Jinak bych si koupil určitě volant. Ale i tak bych gamepad doporučil tomu kdo hraje více sportovní hry, kde se některé věci složitě ovládají klasicky. Tam to má přínos.
  • Taky jsem pořídil nedávno, už jsem s tím dohrál SC: Blacklist a nemůžu si stěžovat, jinak určitě jděte do drátového, který nemusíte dobíjet, i když k x360 mám bezdrátový a drátový se mnohem lépe drží, protože nemá místo na baterky a je to fakt znát. Trochu vtipný je, že když sem hrál Armu 3 tak vibroval a v menu byla občas možnost ovládat gamepadem, nezkoušel jsem, jestli to funguje, ale u Army mě to fakt překvapilo.
  • Ha, mě přesně naopak. Při skocích mi přijde, že jsem přesnější.
  • Veskoslav
    Tak i z těch SP FPS her jsem nějak nechytl "slinu". Zkoušel jsem Metro Last Light, tam absolutně s gamepadem nelze jet bez AA, obzvlášť, když máš Hraničářský mód a na tebe se valí ze všech stran, pak jsem zkoušel rozchodit Homefront a nebylo to ono, m+k byli mnohonásobně přesnější. Jinak takový Bf3 se nehraje zase tak špatně, ale v MP části je to prakticky nepoužitelné.
  • Já se zas směji tobě *1*
  • ringmancz
    smál jsem se tomu, jak se na začátku Super Meat Boye a Shankama objevil obrázek, že mám hrát na gamepadu, všechny tři hry jsem dohrál bez problémů na klávesnici, SMB jsem zkoušel i na gamepadu a přišlo mi to o dost míň citlivý
  • MrSanta
    Jo ták. V MP je to samozřejmě o něčem naprosto jiném. Sám tomu sice neholduju, ale dokážu si představit, že jít s gamepadem proti K+M bude lehce sebevražedné. Ale naučit se to evidentně dá. Včera jsem kouknul na nějaké videjko, kde kovaný gamepaďák hrál na zkoušku PC verzi Titanfallu s gamepadem a na konci zápasu byl ze všech zúčastněných jednoznačně nejlepší.
  • Veskoslav
    Jo ty myslíš první koupenou? Tak to bude AoE, kdy jsem zaplatil celé svoje roční kapesné za 1/6 hry:-D A vlastnoruční? To bude až v roce 2005 (legálně totiž do té doby jsem nemohl pracovat) a to datadisk k Warcraftu III.
  • vypada to fajn, a tim myslim i po graficky strance
  • Veskoslav
    Tak já většinou hraji MP FPS a tam rozhodně nepolezu s gamepadem. Sice ano, umím s ním i střílet, ale proti K+M nemám šanci. Zkoušel jsem Titanfall a po dvou hrách jsem gamepad vesele schoval.
  • Já teď zrovna hraci episode 2 pro Bioshock poprvé na xbox gamepadu a žasnu. Všechny tlačítka při sobě. Je to daleko intuitivnější a kompaktnější. Jsem překvapen, že i FPS se dá velice dobře hrát na gamepadu.
  • MrSanta
    To chce se trochu obrnit a jít do toho. Nevzdávat to a trénovat. Chvilku to bolí, ale pak to stojí za to. Já bych to tipnul asi tak na 100 hraní. Ze začátku jsem taky ve FPP hrách s gamepadem boural do každé malé překážky, padal ze schodů a narážel do stěn. Teď je to v naprosté pohodě a podpora gamepadu se už pomalu u mě stala jedním z kritérií pro nákup hry.
    Nedávno jsem dělal experiment a proběhnul jsem si Borderlands s gamepadem. Rozdíl proti hraní s K+M minimální. Herní doba prakticky stejná, těch pár smrtí bylo na stejných místech jako když hraju s K+M a počet 'second wind bojů' taky srovnatelný jako při hraní s K+M. Vyloženě jsem se nesetkal s problémem, kdy bych měl problém právě kvůli slabší rychlosti míření.
    Hráno bez autoaimu i autoasistu. To nepoužívám v žádno hře.
  • DeDy
    Úžasně vypadající nemusí znamenat, že je to graficky úžasně vypadající.
    Edit: HW nároky na úrovni TES: Oblivion
  • Veskoslav
    No veškeré hry, kde se střílí hraji na K+M+strategie. To je 100% jistota. U RPG je to asi kombinace. Třeba AC II nebo Prince of Persia WW se mi hraje dobře na gamepadu.
  • MrSanta
    Já ho vzal vlastně jenom z důvodu, abych se připravil na nákup konzole a jsem z něj taky nadšenej. Zabralo to odhadem cca 100 hodin hraní a větší problém jsem zatím nezanamenal ani ve FPS hrách. Teď to bude zhruba rok, co jsem ho z náhlého rozmaru přihodil do košíku při objednávce mého současného miláška.
    Teď už jedu všechno co jde s gamepadem. Přes HDMI na velkoplošnou obrazovku, rozvalím se v křesílku, nohy hodím na židli a užívám si. Gamepad se mi už zdá pohodlnější než K+M. Hlavně u her, kde se prdělo na optimalizaci pro K+M a i přehrabování v inventáři je s myší okak.
    U mě byl největší rozdíl v hraní u Kingdoms of Amalur: Reckoning. S gamepadem je to o mnoho lepší.
  • Inquisitor
    Prostě kde člověk musí mířit je bezkonkurenční myš, zbytek v klidu na gamepadu. Plus ještě strategie, ty jsou taky nejlepší s myší.
  • MrSanta
    A nezmenšovaly se ty lekníny? Myslím, že něco podobného jsem taky hrál *1*
    A to si za tu hru otcovi musel zaplatit?
  • Veskoslav
    Jako třeba rally je pro mě na gamepadu super, hlavně vibrační odezva, pak Rayman je pecka, ale TPS, RPG (zaklínač 2 mi nesedl na gamepadu, Diablo III jsem ještě nerozchodil, ale na konzoli to není zase tak špatné, ale na M+K to nemá), RTS a FPS stále u mě jede na K+M. Zajímá mě pak jaké to třeba bude u Kingdoms Come.
  • Miserius
    Asi ještě nemáš dostatečnej skill s gamepadem *15* Jinak jsou third person hry, jakykoliv, na ovladači lepší... (téměř) Každej kdo vyzkoušel potvrdí. Znám lidi co by ukřižovali nejradši každýho kdo pouziva gamepad a pak to jednou vyzkoušeli a od tý doby ho používaj (batman, assassin, tomb raider + cokoliv)
  • ucho
    není to graficky žádný zázrak, ale nemuselo by to být na hraní špatné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit