-
Ten mám taky a bez problémů. Jsem s nim spokojenej a ani ho nemusíš odpojovat :) -
Náhodou se to s tím hraje skvěle, jasně v mulťáku jsem dostal co proto ale jinak mám z toho hraní celkově lepší pocit než s klávesnicí. Ještě chci zkusit Saints Row 3.
-
Jo je tam pomalejší odezva. Já jsem kabel kupoval právě kvůli odezvě (po přečtení fór) a nutnosti dobíjet. Což dobíjecí věci jako klávesnice, myš atd. zásadně odmítám.
-
Na to nemám nervy. Zkoušel jsem ME3 bez AA na ovladači a fakt se to nedalo.
-
Já mám sice Logitech RumblePad 2 ( v době kdy jsem ho kupoval XBox ovadač nebyl) , ale také max. spokojnenost. Fotbal, kdysi ještě hokej, když na PC vycházel, tak je to určitě lepší. A nový DMC, to bych si na klávesnici a myši nedokázal představit. Gamepad určitě skvělá investice, pro hráče.
-
Tak mě kabel vůbec nevadí, nepřekáží a nemusím řešit dobíjení baterek (to už řeším u PS3). A co jsem slyšel, tak se u wireless může stát, že bude pomalejší odezva.
-
TPS jedině s gamepadem... a AA je pro lamy *1*
Jo, jedna TPS hra je pro mě mnohem lepší s Autoaimem vlastně, Red Dead Redemption -
Zrovna tenhle typ střílecích TPS je podle mě stejná tragédie jako FPS. Bez AA prakticky nehratelná nebo skutečně těžká při míření. To spíše AC IV je na tom dobrá, jenom člověk nesmí používat pistole.
-
Na Laru se taky chystám. Ne že by se na k+m hrála špatně, ale už teď mám pocit, že pohyb bude s analogem daleko lepší. Stejně jako třeba u SC: Blacklist, kde byl pohyb na WSAD takovej lehce nemotornej.
-
No já jsem doufal, že na to bude nějaký externí program, abych to pořad nemusel vypojovat, ale i při docela dost ochotné podpoře od MS neexistuje. Ale prej chystají něco, aby šel vypojit a jsou si vědomi problému.
-
S tím nemám vůbec problém (jestli s tím teda problém mít jde?).
-
Úžasně vypadající? Vždyť je to hnus.
-
Jednoduchá 16 bitová hra napsaná mým otcem a jeho kamarády na vysoké, když jsme byli malí. Měl jsi žabičku, co musela přeskákat přes lekníny do domečku:-D A když spadla do vody, udělalo to "žbluňk". Bohužel u mě se hra minula efektem, miloval jsem totiž to žbluňk.
-
Přesně, včera jsem pořídil Tomb Raider GOTY a s páčkovačem se to hraje jedna radost.
-
No pokud máš drát, tak se připrav, že ho musíš odpojovat ručně:)
-
jako auta mi na tom přijdou o dost těžší než na klávesnici, ale na druhou stranu je z té jízdy trochu jiný pocit a náhodou je fajn, že člověk všechno neuřídí s prstem v nose a musí se víc dávkovat ta rychlost.
-
Tak jsem trochu pozadu no :), ale i tak se určitě najde dost nadšenců, kteří ještě nepořídili a měli by.
-
herní nadšenci už gamepad mají :D
-
Rychlé šípy nebo Tertris II (Fuxoft) na ZX Spectrum, na kazetě samo.
-
Jestli je tu někdo, kdo ještě stále zvažuje koupi X360 gamepadu k PC, jděte do toho. Spousta her pro mě od minulého týdne dostala zcela nový rozměr. FPS zůstávají stále na k+m, ale třeba závodní hry, rubačky, plošinovky či samozřejmě sportovní hry jsou na něm daleko pohodlnější a i víc zábavnější mi přijde.
Takovej Super Meat Boy je na gamepadu xkrát lepší, stejně jako třeba oba Shankové, oba GRIDy, Nail'd, Driver: SF, Dark Souls, Batmani apod. Pokud jste herní nadšenci, tak je to skoro až nutnost. :)