-
Jistě, že to funguje, ale některé hry třeba PoP WW to bez restartu nedetekuje například. Takže mám nahoře krabičku s USB porty a to jenom odpojuji a vypojuji, pohodlnější než to zakazovat/povolovat a modlit se, jestli mi to pak pojede dobře, jak má:) -
jaj, to mělo patřit uplně do diskuze dolů, nevím, proč se to hodilo sem.. Pardon.
-
První počítač který jsme vlastnili doma byl Commodore 64 přivezený z Rakouska hned po revoluci (když si zpětně uvědomím, že to oba rodiče stálo minimálně dva měsíční platy, tak mě asi měli hodně rádi :-) ). Horší je to z první hrou na něm, tuším, že to bylo něco z kartridge, která k tomu byla přibalená, nějaká raketka.. Samozřejmě už předtím se konaly herní seance u kámoše, kterej měl ZX Spectrum, jeden ze dvou lidí z celé vesnice, kterej počítač vlastnil a občas nás tam bylo i deset :-D A první PC byla 386 DX40 za 70.000,- a první hra na tom tuším Doom nebo Carmageddon, paměť už je děravá..
-
Po zakázání/povolení restartovat? To jsem asi kouzelník, když to dělám bez restartu. (Spíš to používám jako restart onoho HW.)
-
"Programátori a grafici, ktorí tvoria videohry, pritom patria medzi pracovníkov, pre ktorých nezamestnanosť nepredstavuje veľkú hrozbu a ich mzdy patria medzi najvyššie v ekonomike. "
To zjistil kde? *1* -
Trochu rozdíl zlevňovat hry pro PC, kde si můžete zahrát tisíce her v různých žánrech a nové konzole, kde je nabídka her silně omezená.
-
Ale takhle brzo ze startu konzole, kdy těch her zase tolik není?
-
Microsoft snížil cenu jedenácti krabicových Xbox One her ve svém online obchodě, platí pouze pro US.
Postal 2 -
To má být vtipné? Kolik ti je? 10? Jasně a budu pokaždé restartovávat pc, aby to fungovalo správně (každé zakázaní/povolení vyžaduje restart pc), to je už rychlejší to mít zapojené a vypojovat to ručně.
-
Netuším. Sice jsem už ho měl v ruce ten nový ovladač, ale jelikož mám "dívčí" velikost ruky, tak se mi špatně drží a vibrace mi přijdou +- stejné.
-
Stačí - ovládací panely/ zařízení/ xbox 360 a zakázat. Otázka 5 sec, nemusíš nic odpojovat. Posledně jsme to přece řešili na na našem sezení.
-
Presne, plana to predstava... ZzZ... *3*
-
To vrnění je jediný co mi vadí na X360 ovladači. Vždycky to vypnu, no bohužel v některých situacích si zavrní i tak. Dělá to 'děsnej randál'. U Xbox One by měl být brý znatelně tišší. Je na tom něco pravdy?
-
Ovladač se detekuje v každé hře, která jej podporuje automaticky. Tudíž při hraní BF3 například ti bude "vrnět" na stole i když budeš hrát na K+M.
-
Ne.
-
Co má kdo pořád s tím odpojováním? Už jsem na to narazil i v jiných diskuzích a vůbec nechápu, o co jde.
-
Něco z trojice Vlak, první Prince of Persia a Dyna Blaster
-
Ze by fakt k necemu ta EU zacala konecne bejt?
-
Hurá! Jsme zachráněni! Aneb neumíme vytvořit slušné podmínky aby všichni nezdrhli do zemí kde zbývá ještě kapka rozumu, tak necháme vypracovat studii za 14 milionů eur a pak narveme eurodotace Pepům z Horní dolní co udělají s vypětím všech sil za milión euro evropské Fap'y Bird. Teď ještě aby měli Znojemské okurky správnou velikost a můžeme si chrochtat. Ach jo a přitom by to mohla být tak krásná věc ta unie.
-
Európska únia bude dotovať videohry
http://europskaunia.sulik.sk/europska-unia-bude-dotovat-videohry/
*6*