Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    ač se hrají dobře, tak je pravda, že hry z generace PS1 a PS2 vypadají (až na pár výjimek) na velké obrazovce hnusně. pokud půjdou upravit jak GT4 na PCSX2, tak to beru
  • MickeyMutant
    A co SimCity? Zkoušels?
  • GSPD

Obrazem: Takto měl původně vypadat hlavní představitel inFamous: Second Son.

Díky Bohu ,že tak nevypadá.
  • oktavius66

Seznam zlevněných titulů, které tento týden (28.3. - 31.3.2014) naleznete na XBLM.

Pokud je řeč o téhle hře, tak to považuji za blbost. Já osobně moc hry na mobilu nehraji, ale pro mě za mě je málo her které mě od nich nebaví. Všechny Dead Space mám dohrány nejméně 4x, Battlefiledy a Medal of Honor stále hraji... Ty sportovní hry jsem myslel i závodí. Série Need for Speed mě nikdy nějak nechytla.
  • kennyB
    Asi nepatříš do PS1 generace. Takovej Tomb Raider II, nebo Resident Evil 1 a 2 jsou super hry. A vyšel na ni i Legacy of Kain: Soul Reaver *3*
  • MickeyMutant
    Jak se ti hraje Dungeon Keeper na mobilu?
  • Jo, to už jsem zkoušel ale nechce to podporovat ten import. Bud to neuzná ten model nebo nwm. Každopádně díky =)
  • tonnymontana
    tak ja se hodnoceni 0/0 u d3 nedivim hru jsem po lyunch nehral protoze to bylo nezabavne a nehratelne v podstate jsem musel pockat na datadisk kde se zmenil loot, zrusila ah a udelala se normalni obtiznost a ne instant kill na jednu ranu. tzn ja bych tomu nulu klidne dal diky tomu ze se to po vydani nedalo hrat:/ hold jsem si musel pockat az na tento mesic abych tomu dal 8 nebo 9 to je jedno. Ale predtim to podle me byla nuda s nazvem diablo.
  • oktavius66

EA letos vypadlo hned v prvním kole hlasování o nejhorší firmu Ameriky.

Je mi to fuk... jejich hry mám rád i když jsou krátké a drahé. Sám vlastním snad všechny jejich hry kromě sportů.
  • Na DLC do Titanfall se stále pracuje. Nové herní módy vyjdou v rámci bezplatného updatu.

"Nove" mody hra potrebuje jako sul, ale opravdu neco noveho ne variace na leta proflakle jake nabizi zakladni hra. Na druhou stranu se obavam se na PC to roztristi uz tak nepocetnou hracskou zakladnu. Do Last Titan Standing nebo Capture Flag je uz dnes docela problem se pripojit, hlavne na North Europe. Horko tezko lobby dava dohromady plny pocet hracu a pokud vam konkretni hra z nejakeho duvodu nevyhovuje ceka vas docela dlouhe hledani jine varianty. Kvuli pingu davaji smysl pouze dva regiony a tam to zrovna v techto modech neni zadna hitparada. *7*
  • no doufám
  • Duben, Dark Souls mit budem.
  • duben na krku a pc her poskrovnu?
  • Co to znamena je ze socialni virtualni cosi vubec do vyvoje oculusu jako zarizeni na hrani her nakonec nejspis nijak negativne nezasahne. Ty penize co to prinese dost mozna umozni udelat Oculus lepsi.
  • To je sice hezké, ale neznamená to pro Oculus naprosto nic.
  • Facebook kupuje takovy firmy protoze si je vedom toho ze jednou skonci v propadlisti dejin spolu s myspacem pokud neco neudela.
  • Tak to jsi velký optimista. Jen na "sociální cosi" nemusel Facebook kupovat celou firmu. Ale co, uvidíme v budoucnosti. Pallmer sice řekl, že chce vydat nějaké další prohlášení, kde by odpověděl na obavy a kritiku, ale vzhledem k tomu, že zatím předvádí jen klasický PR talk, si nedělám moc velké naděje.
  • Neoficiálně: PS4 nabídne možnost zahrát si PS1 a PS2 hry, vybrané tituly navíc s podporou nativního...

Není nad to se koukat na FullHD Humus :D
  • Uz nech konecne prestanu dojit Keplera a pohnu sa dalej :(
  • Ja si myslim ze facebook mozna bude rozjizdet nejaky virtualni socialni cosi ale z toho strach nemam. Hracu se to doufam nijak nedotkne. Naopak by to mohlo byt plus pro rozsireni Oculusu coz by mohlo vest k vetsimu zajmu vyvojaru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit