Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    10 jsem dal 4 hrám. AoE II, AoM, Warcraft III a HL 2:)
  • MrSanta
    Což tenhle ještě docela jde. Prostě prská na všechno *1*. Mě přijdou o dost horší lidi, co tam vlezou jednorázově na jednu hru, vrazí nulu, protože je hra z nějakého důvodu sére a šlus. Nebo naopak vrazí bez rozmyslu desítku, protože fanboy. Já mám s hodnocením docela problém. Si říkám, zda 8 nebo 9, furt porovnávám zda je lepší to a to, nebo zda některé problémy jsou tak zásadní a vždycky se do toho docela zamotám. Proto taky hodnotím miminum her. Navíc desetibodová stupnice je na mě moc. Pětibodová se už dá.
    Celkově je hodnocení uživatelů docela o bobku.
  • ucho
    spíš důkaz toho, že příliš nerozumíš statistice.
  • Veskoslav

Důvod, proč meta je v mnohém hodně zavádějící.....

http://www.metacritic.com/user/Cylian2
  • Keyz
    NVidia Titan Z. To by šlo *5*

A Pascal podle keců toho dost přinese: http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2014/03/25/nvidias-next-gen-gpu-pascal-to-incorporate-new-technologies/
  • pokud si nejakou jednotku stahnes
    import manager > import files
    -potom object editor > units
    zkopiruj si nejakou jednotku, pridej k ni stazenej model a pripadne uprav staty.

driv jsem v editoru tvoril vic, doufam ze si to pamatuju spravne *1*
  • Zdravím, nedávno mě znovu chytnul Warcraft 3, a rád bych si vytvořil vlastní jednotku. Ovšem když si dám import (vytvořené) jednotky hry ze stáhnuté mapy, nejde v mapě vidět. A když si stáhnu model postavy z netu, nevím jak ho vložit do editoru. Prosil bych o vysvětlení, díky.
  • GTC 2014

Mám tu pár obrázků z GTC 2014 (nafoceno před cca 2 hodinami).
    http://minus.com/m9ixUaZBbkwq9

NVidia představila Titan Z, Pascal (3D paměť, UMA, NVLink), Auto s autopilotem (Tegra K1), IRay VCA a NVidia Jetson TK1.
  • tak to sem asi divnej, ale já si spíš všimnu, když se pohne 16pixelů než čtyři. *1* V některých hrách na větší vzdálenost to je u mě doslova nevidět/vidět. 4 px vs 0
  • kennyB
    Hmm, jediná rada potom je ji nehrát, když se ti nelíbí. Nebo snad nemůžeš v noci spát, díky TitanFallu???
  • Hra na 360 ještě nevyšla a navíc jí má jiné studio a to rozhodně není omluva, že hra má textury jako v Doom 3(mírná nadsázka). Těch počet hráčů uzamčen na 6v6 je blbost. Mohli udělat např. 6v6 a větší mapy pro 10vs10. Prostě odfláklá hra a tohle já neberu
  • kennyB
    fast: hra ale vyšla i na x360, takže není jen na next-gen. A to, že je tam méně hráčů je jen dobře, vem si, že by tam běhalo 16 až 32 hráčů v titánech najednou *7*
  • Co ti mám říct, že ta hra nepřinesla skoro nic nového, že přinesla malé mapy a méně hráčů než jsme byli zvyklý, ačkoliv je to next-gen, tak ta hra vypadá hůře než old-gen hry viz BF3. A ty sis tady z toho ucvrkl do kalhot.
  • Veskoslav
    Opravdu? Povídej, přeháněj. A downgrade hratelnosti? V čem? No jinak asi nemá smysl se s tebou bavit, protože evidentně řešíš mě než hry, ale nechám Tě při tom.
  • Stačila mě beta. Naprosto nulová inovace, spíše downgrade hratelnosti a všichni tu víme, že vyžíváš v hypovinách. *3*
  • Veskoslav
    Co to mektáš? Titanfall je po dlouhé době zajímavá MP hra a jaké další hypoviny? Pochlub se. Vsadím, že jsi ani Titanfall nehrál a jenom papouškuješ názory.
  • kennyB
    TitanFall není špatná hra *3*
  • Pro tebe je taky všechno masakr, viz TitanFall apod. hypoviny.
  • Veskoslav
    Je to možné hrát solo. Dáš si jenom normal/hard/master obtížnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit