Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Tedy není možné to hrát sólo? To je škoda.
  • Tak v CS je to stejný a hlavně hrát 4:3
  • Veskoslav

Diablo III RoS

Všichni, kdo mají rádi výzvu, tak po třech hodinách ve hře je to masakr. Jeli jsme ve třech a začínali na TIII, postupně jsme to snížili na TI a uvažujeme o dalším snížení. Dostáváme solidně na prrdel a s vyšším levelem postavy je to ještě těžší (level postavy odpovídá levelu příšer). Takže jestli si někdo myslí, že to prosviští na TI sám, tak rozhodně ne. A to tam umírají postavy, co mají D 180 000, T 1 000 000 a healing okolo 15 000. Jinak si kamarád vesele takto zabil svéhou HC postavu barbara s paragonem 187. Elitka měla nakombinovaný frozen, lock, teleport+frozen star.
  • Armored Warfare

Jak si myslíte, že si povede Armored Warfare a War Thunder Ground Forces? Jestli můžete, zahlasujte i v malé anketě na konci tohohle článku: http://mujsoubor.cz/magazin/armored-warfare-a-online-tanky-potreti
  • http://steamstat.us/
  • Protože když stojíš nehybně a koukáš do velkého prostranství v rozlišení 800x600 a něco se někde pohne, ihned to kvůli hnusnému rozlišení zpozoruješ. Při vyšším rozlišení a obecně lepším nastavení jsem si mnohdy nepřítele ani nevšiml a spoluhráči na mě na Ventrilu hned křičeli "Hej, vždyť ti tam proběhl!". Alespoň takhle to bylo u mě v dobách hraní COD2 / COD4.
  • Duvod vyssiho fps je logicky, ale jaksi uz nechapu, jak muze byt hra v nizsim rozliseni prehlednejsi, nez pri rozliseni vetsim.
  • Recenzent
    v progamingu se dřív na 800x600 hrávalo třeba COD2, právě kvůli vyšším FPS a lepší přehlednosti.
  • Chtěli byste si vyzkoušet, jaké to je být medvědem? Pak přispějte na Kickstarter titulu Bear simulator.

https://www.youtube.com/watch?v=67tNwTtH0qE .. winter is coming
  • Pilgrim66
    PAYDAY 2 s kamosema a Wargame Red Dragon. Oboje super hry, ktery muzu jenom doporucit.
  • Veskoslav
    Pokud opustíš zápas před koncem, tak se nezapočítají.
  • Veskoslav
    Titanfall a zítra datadisk k Diablu III. A až do 13. června nic kvůli škole.

Jinak osobně mě překvapil Thief (když si všechno vypneš) a AC IV. Jinak asi pak už jenom Dota a Trackamia.
  • kennyB
    Jo, tak tohle je fakt hnus. Asi to dělaj pro super statistiky *11*
  • Haha, hry bez soukromých dedikovaných serverů jsou opravdu komické.
  • Tak je to spravne. Nesnasim leavery. Pokud odchazis ale zjevne mas cas hrat, tak ses hnusnej leaver. Ten nejakej duvod je, ze prohravas, ne? Nebo mi ted reknes, ze nesnasis tu mapu a nevydrzis na ni tech 10 minut co tak zapas trva?

Nejslabsi clanek cele hry jsou hraci, co zdrhaj uprostred zapasu a oslabi tak tym, protoze nez hra dohodi novyho, vzdycky to trva.
  • Servery titulu Titanfall se dočkaly prvního patche.

Doufam ze to bude mit nejaky pozitivni vliv na fungovani samotne lobby, protože to je jednoznacne neslabsi clanek cele hry. Když odejdete z nejakeho duvodu z konkretni hry můžete se spolehnout ze pokud nezmenite mod nebo region lobby se pokusi vas aspoň dvakrát znovu pripojit do toho samého "zapasu", coz je vylozene na pest. *16*
  • Jazz
    Dá se koupit, prodavá se za 18€ *1*
  • Nic, jelikož není co hrát, čekám na Dark Souls II jako na smilovaní.
  • To je úplně jednoduché, vidět víc věcí na delší vzdálenost, o detailech nebyla řeč. To je jako kdybys napsal, že je lepší hrát 800x600 než 1600x1200
  • Deus Ex The Fall. Pokud se teda smiris s tím, ze se jedna o port mobilní hry, ma to horší grafiku, bugy a nicmoc umělou inteligenci.
    Mne to ale bavilo už jen z důvodů, ze tam prostě jsou věci, které jsem mel rad na Human Revolution (pro mne asi nejlepší hra minuly generace konzoli). Bohužel ale dohrajes tak za 6 hodin i s několika (ne všema) hotovejma vedlejsakama. Pokud mas rad HR, rozhodne zahraj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit