Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    recenzovali to na takovým neznámým webu, Gamespot, nebo třeba švédským Eurogameru :)
  • Thorar
    Podle eurogameru neznámá adventura *1*
  • Chjo, před pár dny sem jí ještě prodával na g2a :/
  • díky
  • Keyz

Deponia (LEVEL 240) – klíč pro Steam:

?VWDW-MN4EW-YM!DV

? = První písmeno hry o které je řeč v rozhovoru zde na games s Jakubem Hussarem
    ! = Poslední číslo roku ve kterém byla vydána hra Crysis na PC
  • Spekulace: NBA 2K15 možná nabídne tým celebrit.

Nejdřív by mohli vylepšit pc verzi, pak ať si tam přidávaj co chtěj.
  • Aha ,já hraju za Vanu a tam tohle není. Dík za vysvětlení.
  • victor
    Přesně tak. DX12 vnímám , především jako optimalizaci stávajících technologií ... a proto se musím chtě-nechtě smát , když čtu , že první s podporou vyjde další Futuremark ;)
  • slavek.skara
    Všem moc děkuji
  • ucho
    teoreticky zde: https://www.g2a.com/king-s-bounty-crossworlds-dlc.html
    jen tam nechápu tu připomínku, že potřebuješ tu standardní verzi, crossworlds by měl být standalone, pokud vím. ale třeba ji máš a pak asi není co řešit :)
  • Miserius
    http://www.surtep.eu/kings-bounty-crossworlds-goty-pc-hry-2414367/ ?
  • slavek.skara

Dotaz

Nevíte kde teď koupit nejlevněji Bounty Crossworlds? Prosím ??
  • NASA už několik let staví vlastní rakety, to je pro ně priorita. Je ale smutné, jak jim vláda neustále přiškrcuje rozpočty. Hlavně, že do armády jde 7-8% HDP země, neuvěřitelně vysoká částka... hlavně, že mají úplně k hovnu 12 letadlových lodí *7*
  • tonnymontana

Sony spolupracuje s NASA

Docela se smeju to je spis na obtiz :D NASA plati rusakum aby jim vozili na ISS astronauty, nema zadnej funkcni raketoplan a obama jim priskrtil neuveritelne krk.. NASA se mozna za par let zase rozjede ale to bude docela dost let a mezi tim spise plati soukromnikum za vyvoj raket a jejich pronajem. moc dobre nevim co timhle sony sleduje delat pro nekoho kdo ma uz ted tak malo penez ze nemuze dokoncit skoro zadny ohlaseny projekt pred volbama a s nekym kdo vetsinu penez plati rusakum aby na ISS nezdechl pes:)
  • Myslím tím tak, že se prostě může deploynout/zakotvit/rozložit a střílet snad z obou hlavní, nebo tak něco. Nevím, nehraju TR. Jejich MAX má taky deploy.

Ad Sunderer AMS, teď na to koukám, nějak mě nenapadlo se podívat do obecných certifikací :)
  • Jo, Shelter. Mě to celkem bavilo. To bude tím, že jsem taková křehká romantická duše.
  • Jack1947
    Shelter? To radsi ne tedy... radsi neco na zpusob Goat Simulatoru to se bude i lepe hrat. *4*
  • Předpokládám, že to bude dost podobné té hře s jezevčí matkou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit