Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak samozřejmě úplně nejčernější je uzavření celého toho zařízení, ale snad ani FB není tak stupidní, aby něco takového udělal. Myslím, že to dopadne asi jako Android, t.j. že se postupně budou nabalovat uzavřené fíčury, které nikdo nechtěl a Rift bude míň a míň transparentní. Sice někdo tvrdil, že to chtějí jen jako další komunikační platformu, ale nevěřím, že tak hnusná firma, jako Facebook, by se zastavila jan u toho.
  • Co jsou takove nejcernejsi scenare?
  • A příští verze Oculusu bude vypadat takto:
    http://s23.postimg.org/abydbb1h7/Oculus.jpg
    *11*
  • Lukyz
    To bude předčasný aprílový žertík, teda aspoň doufám...
  • To jistě ne, koupili jí jako investici. Přirozeně budou chtít, aby se jim investice vrátila. A jak vydělává Fecesbook? :/
  • Ja myslim ze ve vysledku to pro Oculus nemusi bejt uplne spatny. Ne ze bych si neco takovyho pral ale oni to nekoupili aby tu firmu zavreli...
  • škoda OR říkal jsem si že to bude fajn nezávislá firma která všem vytře zrak a on ho koupí , chudák Carmack
  • To jsou takový zm***...
  • Nový Star Wars titul od EA se nechá inspirovat Batman hrami.

Uh-oh. Tohle jsem si opravdu nechtěl přečíst. Chci pořádné Star Wars RPG, FPS a RTS!
  • ucho
    Diablo 3 je řekněme unikátní záležitost, která byla na PC velmi rozporuplná. a je třeba vzít v úvahu, že zde lidé hodnotili i to stálé připojení k internetu, zničený gameplay aukcemi atd. Diablo 3 má tu nevýhodu, že hra se postupem času mění. Takových her je však minimum a je většinou jasné, proč je průměrná známka taková jaká je. Velmi často průměrné hodnocení uživatelů koresponduje s průměrným hodnocením recenzí, nebo tam není příliš velký rozdíl...
  • Veskoslav
    No zkreslený výsledek vidím třeba u Diabla III samotného. To jsem měl na mysli. A děkuji, já jsem to v tu chvíli o tom "vynulování" zapomněl nebo mi to spíše nedošlo, co jsi tím chtěl říct.
  • Některým lidem se dělá šoufl z koukání do monitoru. Pointa? Zkoušel's Rift? Koukal ses aspoň na pár zkoušek?
  • tohle není ani vtipný.... doufám, že někdo jen omylem zveřejnil vtípek na příští týden trochu dřív... nastavil úterý a popletl týden...
  • ucho
    Pokud bude většina lidí hlasovat normálně, lidé, kteří hlasují "po svém" vůbec nevadí.
    Vezmi si vzorek 20 lidí. 9 z nich odhlasuje hře zasloužených 8/10 a jeden tam lupne 0/10. Průměrná známka je tedy 7,6, což není zrovna velký odklon. A to je za předpokladu, že hodnocení cíleně ničí 5 % lidí. Tak a teď nesmíš zapomínat, že jsou sice lidé hodnotící nesmyslně 0/10, ale jsou i lidé, kteří hodnotí nesmyslně 10/10, čímž se to ve výsledku může ztrácet ještě víc.
    Když se tedy podíváš na průměrné hodnocení hráčů u GTA V, je to 8,2. Dark Souls má 7,2. Tomuhle říkáš zkreslený výsledek? Mně přijde vcelku normální, když si vezmu, co o těch hrách lidé píšou na internetu a beru to jako průměr. Samozřejmě existují případy, kdy lidé to uživatelské hodnocení zásadněji ovlivní, ale vše má většinou svůj důvod, který se dočteš na kartě hry.
    Takže statistika s tím má společné to, že pokud bude stále většina lidí hlasovat "správně", ti nulovači výsledek významně neovlivní... Samozřejmě každé číslo je třeba brát s rezervou, přeci jen 100 lidí 100 chutí.
  • Veskoslav
    No ono někdy se vynulovat nevynuluje viz Diablo III, kde je asi 800 účtů (počítal to jeden redaktor, já fakt ne:-D), kde jeden účet=1 hodnocení=0. A to už to už ti zahýbe hodnocením:)Ale chápu na co narážíš.
  • Žíly mi to netrhá, tím nechci říct že je Oculus krok špatným směrem, ale VR má dle mě před sebou minimálně deset let než to bude opravdu hezké a technologie bude na takové úrovní že se s tomu lidem nebude dělat šoufl. Zrovna dneska o tom ve vidcastu mluvili kluci z konkurence
  • Nie som sice ucho, ale zaiste tym myslel to, ze taketo hodnotenia sa pri masovych hrach (rozumej je tam vela hodnoteni) daju ignorovat z 2 dovodov - jednak sa navzajom viacmenej vynuluju fanboyi a hateri, druhak pokial je tam fakt vela hodnoteni, tak to hodnotenie bude jednoducho blizko skutocnosti ('priemeru') nech sa deje co sa deje, vzhladom na to ze trollovia vacsinou nie su majoritou.
  • MrSanta
    Tož já jich tam mám už 6 *1*
    Ale moc se do bodového hodnocení nepouštím. Je to děsná dřina. Takže většinou oboduju pouze hru, u které jsem si naprosto jistej tím numerem. A u některých her se mi hodnocení vyvíjí. Třeba z Borderlands jsem při prvním hraní moc unešenej nebyl, ale postupem hry jsem se hru 'naučil' nazpaměť a je to pro mě nejlepší hra na vykravení se. A někdo tomu nemůže přijít na jméno. No a o Far Cry 2 raději ani nezačínat *1*
  • Veskoslav
    Co má statistika společné s tím, když někdo dává záměrně nuly všemu od GTA V až po Dark Soul? To mi ucho vysvětli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit