Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta

My jsme všichni Veskoslav

Jak by řekl klasik *1*
    Netušil jsem že je to tak běžné jméno *15*
  • Pilgrim66
    http://media.steampowered.com/steam/store/livingroom/controller/SteamController.jpg

"WHERE IS YOUR GOD NOW?"
  • Veskoslav
    Metro: Last Light;) Ale je poněkud pravda, že ohledně PS3 lhali v DS2. Protože videa vypadala nejenom po herní stránce, ale i grafické stránce skvěle, až jsem nevěřil, že tak stará mašinka to tak dobře zpracuje.
  • Naklikej si na své hloupé kecy. Každý tady co piše jako skrytý a anonym je Veskoslav, to jenom tak na okraj.
  • Buď přece hodný chlapec a vysvětli to hloupějšímu kolegovi. Proč svoje chyby, které jsou naprosto v rozporu s mluvnící obhajuješ?
  • Veskoslav
    Jo podle toho, jak píše to bude on. Protože dave i max mě obvinili z dalších "nicků", které jsou zaručeně Veskoslav.
  • ucho
    po zběžném zagooglování mi přijde, že zde na gamesech vystupuje ještě jako dave a max.
  • Tobě vážně šplouchá na maják. KennyB je taky Veskoslav? Kdyby náhodou.
  • Veskoslav
    Nejsem smrtibabka kryple. Je zajímavé, že to tvrdí stále stejní lidé. Přeji hnusný den.

Mimochodem náš právní řád říká, že žalovaná strana musí prokázat vinu. Neexistuje to opačně, tak prosím, vesele do toho. Prostě máš potřebu dostat aspoň virtuálního "vítězství", když tam "venku" o tebe nezakopne nikdo.
  • Veskoslav

Veskoslave už se zase schováváš. Jsi to ale smutná existence. *9*
  • Za ty lži peklu jednou propadneš Smrtibabko *11*
  • Titanfailek

Všímáte si, jak si naklikává a všem ostatním valí mínuska? To bude GGG nebo nějaký jeho přitroublý klon....Nereagovat a nekrmit, evidentně je při chuti a potřebuje se pořádně nažrat.
  • ucho
    TitanFail: asi tě zklamu, ale neskočím ti na tu tvou hru na hlupáka. a nevím, proč bych měl ztrácet čas u někoho, kdo o to ve skutečnosti nestojí. vše podstatné jsem napsal. pokud to nechápeš, přečti si to znovu. pokud to nepochopíš ani potom, není ti pomoci...
  • Tak mi to vysvětli. Jaký je rozdíl mezi Hyperkorektností a hrubicí?
  • Veskoslav
    Už ti někdo někdy řekl hlupáku, že třeba v určitých částech Wi-fi prostě nefunguje nebo vypadává? Ale co se s tebou rozčiluji, evidentně chceš jenom provokovat a pak si zaonanovat, jak jsi mě "dostal". Přeji hnusný den;)
  • Prosím tě nelži. Sám chodím na Mendlovku a wifi je na každé fakultě, co znám. Takové výmysli.
  • ucho
    TitanFail: opět jsi nepochopil... nevadí.
  • kennyB
    Možná Sipecka???
  • Veskoslav
    Obvinit bez důkazů dokáže každý. Mimochodem příspěvek byl napsán před 3 hodinami. To jsem měl právě cvičení z Manažerského účetnictví a k dispozici nebylo Wi-fi na připojení na net a nemám v současné době ani mobilní připojení. Jenom by mě zajímalo tedy, jak jsem to napsal.
  • Ty jsi tak "humorný"....Která reinkarnace trola jsi? GGG má zabanovaný účet, doktorka to samé. Tak který?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit