-
Naposledy včera u TitanFail. Rup, rup, ruby teď! jeden z jeho mnoha převleků. Sice je to otravné na to pořád upozorňovat, ale myslím, že to co předvádí pan Veskoslav je už za hranou. Pokud se to někomu libí prosím, ale mě teda ne. *16*
-
Aby jsi se neposral degene. *6*
-
To už tady dlouho nebylo *7*
-
TitanFail: hyperkorektní tvary právě ok nejsou nikdy... a ano, je to tedy nespisovné, ale nejedná se o stejnou skupinu nespisovnosti, kterou považuješ v projevu za tolerovatelnou. tedy nemění to nic na tom, že tvá obhajoba o tom, že to člověk může v diskuzi používat, je stále nesmyslná...
-
Pozor na nespisovné tvary typu *aby jsi, *aby jsme, *aby jste, *kdyby jsi, *by jsi ap. V psaných textech jsou velice rozšířené pravděpodobně z důvodu přehnané snahy o jazykovou správnost a spisovnost. Viz Lingea... Takzvaně nespisovný jazyk. Do diskuze naprosto ok. Takže přechytralý pan Ucho mi může políbít.
-
TitanFail: "aby jsi" není vůbec nespisovné, jde o hyperkorektní tvar, jehož používání je chyba. Okecáváš to tedy zbytečně a ještě nesmyslně...
-
Používá to ještě Tilwaen a i u někoho dalšího jsem to viděl.
Není to nespisovné, je to prostě špatně :P . I když ta hranice mezi "špatně" a "nespisovně" asi není pevně daná. -
Jasně. "Aby jsi" je nespisovné, ale do diskuze o hrách je to naprosto ok. Navíc jsem nikoho nepoučoval, jen jsem psal, že to Veskoslavo "Ty" je jako pěst na oko. Nikdo jiný to tu nepoužívá.
-
"aby jsi"? :P
Každopádně souhlasím s tím, že velká písmena u obyčejných zájmen jsou totální kravina, pokud se nejedná o hodně formální dopis. -
Viz? možná nějaký překlep z rychlo-psaní.
-
Trole, apeluji na tebe, aby ses doučil český jazyk. Působí to komicky, když někoho poučuješ a sám ho několikrát przníš...
-
Veskoslav aneb kam až člověk může klesnout.
Veskoslave apeluji, aby jsi začal používat svůj nick. Apeluji, aby jsi přestal psát Ty/Tobě s velkým písmenem, jelikož se to už pár let nepíše ani do dopisů. Apeleuji, aby jsi se začal chovat jako chlap a ne ulísná krysa. Apleuji, aby jsi začal se sebou něco dělat. Apeluji, aby jsi se mnou nehádal, kdo jsi, jelikož to nemá cenu a pravdu nezměníš. -
Jasně, celej svět čeka na nějakýho burana z games.cz než podaj žalobu za nekalou reklamu... kdybys uměl číst tak u předchozích videí uvidíš/uslyšíš že se nejedná o finální podobu a může se to změnit
-
Kdys naposledy viděl obal hry? Už ani nepamatuju kdy zezadu byl ingame screenshot
-
Tím líp pro Tebe, dělám to stejně. To stále neznamená, že je taková praktika v pořádku. Zlobilo mne to to u Mafie II (na přebalu byly screeny obsahu z GDS2009, který ve hře není přítomen), zlobí mne to i teď a tady u Dark Souls 2. Dobrá hra, totálně degradovaná přístupem vydavatele.
-
hry si opravdu nekupuji podle toho, co je na jejich přebalu (ani nečekám, že by tam měly být nějaké screenshoty....)
-
"a co ty víš, třeba takhle bude vypadat PC verze :D"
Hádej jaké screenshoty jsou pro zákazníka k vidění na přebalu konzolové verze hry. -
a komu tím prospějete
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Klamav%C3%A1_reklama
Je mi jedno kdo se na co těšil a kdo ne. -
u her je potřeba mít na paměti, že finální verze se mohou lišit od nefinálních verzí, bylo tomu tak vždy a proto by si každý člověk měl nakonec udělat obrázek o hře až po jejím vydání. koupit něco v předprodeji je pokaždé risk. a co ty víš, třeba takhle bude vypadat PC verze :D ale bojím se, že si nechtěli komplikovat práci a bude to stejné jako na konzolích.