-
Používat vulgarismy jako argumenty dokáže používát každý .)
-
Čím pak? Nechápu. Tím, že týden používám jeden nick, jelikož se hodí k nějaké události viz. vydání TitanFall?
-
PayPal Spring Gaming Sale
https://www.paypal.fr/gamingsale/
@_@ -
Takže kážeš vodu a piješ víno. Typický zdejší pokrytec. Totálně posereš slovosled věty a uděláš hrubku a to je v pořádku, že ano?
-
Teď si ale nějak protiřečíš...
-
TitanFail: ano, slang je zcela v pořádku, tobě ale zjevně uniká, o co šlo a obhajuješ neobhajitelné :) co se týče malých a velkých písmen, počítám, že to pro tebe bude ŠOK, ale v diskuzi jde o něco, co lze tolerovat. je to stejné, jako když se někdo rozhodne psát bez diakritiky. světe div se, tolerují se i smajlíky a hovorové výrazy. hyperkorektní tvary však v písemném projevu nemají vůbec žádnou oporu. stále se jedná o chybu.
-
Jdi do prrdele. Nepsal jsem to já. To, že jsi krypl a myslíš si to, to je tvoje věc. Mimoto já DS koupené má. Sice mi vadila prezentace a následný rozdíl ve finálním produktu, ale už jsem k tomu své napsal. A to, že mě vidíš za spoustou nicků, to už je vážně psychická nemoc.
-
Hlupáka tu děláš ze sebe pouze ty a něco si domýšlíš. Já jsem nikde nekázal, že jsem učitel češtiny. Jen jsem poukázal na Veskoslavo běsnění s oslovováním, protože se to sem absolutně nehodí. Pokud se ti můj psaný projev nelíbí, máš Smolíčka. Já zde budu psát dál slangově a ve zkratkách, protože to sem patří. Problém je, že se nudíš a jsi takový ten přechytralý rozumbrada z wiki, co si myslí, že sežral moudrost světa a ono to není tak úplně pravda. PS. Nová věta začíná velkým písmenem. To se učí na základce. Zkus wiki.
-
"jsi" není nespisovná čeština a snáším to velmi dobře. nevadí mi, jak lidé píšou. kdybys četl pozorně, možná by ti došlo, že od počátku reaguju na tvou osobu, tedy jsem se tě snažil upozornit na to, že ze sebe děláš hlupáka, ne abys zapracoval na svém písemném projevu...
-
Bohužel. Nevím, co jiného bych ti měl pěkného napsat. "Jsi" je nespisovná čeština a na forech, v diskuzích se normálně používá. Pokud to špatně snášíš, najdi si nějaký jiný portál o jazyku českém a tam diskutuj, jak je dnešní populace blbá, že neumí v diskuzi o hrách psát spravně jsi/si.
-
Ale do vlákna vždy píšu jen s jedním nickem. Na takové podrazy jsou tu jiní.
-
TitanFail: už se nějak opakuješ. a toaletní papír je zatím v bezpečí.
-
Ach tak *7*
-
Nemám účet. Takže každý den jiný anomym. To je svoba anonymů. *5*
-
Tak ještě jednou pseudo-chytráčku. Aby JSI SE z toho neposral *5*
-
A kolik převleků máš ty???
-
TitanFail: neboj, internetový siláku. dej pozor, aby ti nepraskla nějaká žilka :D
edit: btw nemám problém s tím, když lidé píšou špatně, je mi to jedno a je to jejich vizitka. navíc jsem tolerantní u diskuzí, kde člověk udělá chybku snadno. pokud však někdo tu samou chybu píše několikrát a současně dává někomu rady ohledně psaní a navíc tu chybu obhajuje jako něco správného, je takový člověk prostě hlupák, který se sám zesměšňuje. ale co čekat od trola, s tím jsi vlastně do diskuze přišel :D -
Ano, hra která nabízí za plnou cenu AAA hry tak okleštěný obsah a vše je nachystané na desítky DLC považuji za Fail.
-
Nepotvrzeno: The Division se bude zřejmě odehrávat v Moscone Center ve městě San Francisco.
Wut? To jste špatně poskládali větu, nebo si myslíte, že ten rok co prezentují hru zasazenou do Manhattanu si z nás dělali srandu? -
To rozdávaj někde před základní školou papírky který řikaj že pokud má hra v nazvu neco jako Fall tak se to má hend přepsat na Fail a pak budete dost cool? Paka