Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    Základ je mířit na hlavu. Proto jsem měl taky na konci hry asi 50 % headshotů :) Celkově jsou pak souboje poměrně jednoduché a krátké, když člověk hraje tak, jak to tvůrci zamýšleli.
  • Trochu me uklidnilo ze nejsem sam. Pocty nepratel a jejich vydrz na hard mi prisly takovy ze uz to nebyla zabava z vyzvy kterou mi hra da ale jenom nehoraznej souboj s tou hloupou veci ktera neni schopna jemnych korekci a jeste me nuti mirit kruznici o prumeru pul kilometru coz je na strelbu do hlavy ne uplne prakticky. Ale ja uz si tak nejak zvykam ze Naghty Dog dela hry s opravdu solidnim pribehem a skvelyma a silnyma rozhovorama a pak me totalne nasere tim jak se hraje hra samotna.
  • Erien
    Vítej v klubu. Uncharted jsem momentálně v polovině odložil, střelba je hrozná v kombinaci, že vydrží celý zásobník do těla. Za tohle už má někdo místo v pekle.
  • Jets'n'Guns Gold

Jets'n'Guns Gold od včerejška na Steamu (2,99€)
  • Gambit92
    Díky za info... vyzkouším
  • Horsi grafika mi vubec vubec nevadi dokud je 2D. Omrknu to. Diky
  • jestli mas rad tahove strategie a nevadi ti horsi grafika tak zkus Fire emblem 4-5 da se hrat na snes emulatoru nebo zkus nejakou hru ze serie Front mission jestli vlastnis ps2 nebo ti nevadi emulovat na pc tak Persona 3-4 pripadne devil summoner
  • TESO BETA KEY

Pokud má někdo zájem tak na curse.com je giveaway.
  • Erien
    Díky! Už jsem nečekal že to stihnu, ale mám to :)

Edit: ještě dotaz v pozvánce, co jsi dostal, by měl být i start, kdy to pustí tenhle cd klíč do bety. Máš někde to datum prosimtě?
  • kdyby to bylo s chybou jízdy,stopky by se přerušily,ale právě že ty stopky dojely až na 0:00 .. a nic. kurňa.. Jednodušší to odjezdit v reálu na mašině...
    Nicméně, díky za názory;-)
  • Veskoslav

Humble

Při posledním balíčku od Codemaster bych chtěl upozornit u Overlord II, že Vám C++ bude házet chybu a nepůjde hra spustit, pokud máte AMD kartu a nemáte nejnovější NVIDIA PhysX. Po instalaci ale vše následně jede už v pořádku:)
  • vychází to teď v tý slevě asi stovka za jednu hru, to není zas tak hrozný (pokud je teda nemáš už všechny z časáků ;)
  • Miserius
    Ta hra má spousta bugů, ale tohle mezi ně nepatří *1* Prostě si vyjel/a nachviličku do protisměru nebo zpomalila... Kdyby přecejenom ne, zkus to prostě znova
  • Kozy

TESO Beta key

Kdyby se na někoho nedostalo.

RDEAC6FA7HTA39RXYY54
  • bug..prográmátorská chyba? a co s tím??
  • Jack1947
    Jestli to neni bug, jestli se " podařil a prd...nic se nestalo/nenačetlo. HELP!"
  • Miserius
    co je na tom tezkyho? Musis jet 20 vteřin v protisměru minimálně 50mph
  • Je to risk no.. Je fakt že je mnohem lepší si udělat kreditku jen na tyhle nákupy a dost přemýšlím že to tak skončí. Ale rozhodně nehodlám platit v eurech za hry prostě, teď fakt ne-e a Amazon má strašně málo lákavejch akcí, jen sezónní.. Zbývá Nuuvem a u toho fakt nechápu proč si neudělá jakž tak použitelnou stránku v angličtině. Mně se nechce řešit to přes chrome translate. Je to nějak čím dál horší..
  • Pilgrim66
    Hele, kreditku bych nepoužíval přes jakýkoliv proxy. To samý s jakejkoliv dalšíma citlivejma údajema.
  • Dik! Nektery s tech her neznam tak je omrknu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit