Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Tak v Praze jich pár je, ale je pravda, že to pořád ještě běžné setkání není, no. *4*
  • Veskoslav
    Jantar ne? A jsi ve výzkumné stanici kousek od bývalé posádky vojenských slalkerů, ne?
  • Takže si článek protiřečí s nadpisem, ještě lepší.
  • Inquisitor
    Ono ani dneska tady není běžný potkat černocha. Nemyslim naše spoluobčany, těch zase potkávám až moc :)
  • Inquisitor
    Zrovna týden před výplatou :)
  • Magister_Peditum
    Naštěstí mi spousta komentářů přišla normální. Nicméně je docela alarmující, jak někteří dokážou pár obrázků vystřižených z kontextu považovat za důkaz, že se tady počátkem 15. století proháněli samí černoši. I kdyby tady nějací byli, tak jich nikdy nebylo tolik, aby stálo za to, vkládat je do hry, která se odehrává na tak malém území, jako je KC. Že v Čechách mohli žít jiné evropské národnosti, obzvlášť ze střední Evropy, stejně jako třeba židé nebo cikáni, to nikdo nezpochybňuje. Ale představovat si, že tu bylo normální potkat černocha, nebo číňana, nebo koho mají ti internetový magoři na mysli, je absurdní.
  • Ronox
    "Divizi televizorů chce společnost oddělit do samostatné firmy do letošního července." ale ono to tam je.
  • já jsem třeba ostuda a zatím jsem ještě nedohrál ani první díl (jsem zaseknutej na místě, kdy máš doprovodit nějakýho vědce z jejich základny někam a všude kolem jsou zombie, který děsně vydržej a já mám strašně málo munice, ale i tak mi ho skoro hned zabijou, blbci)
  • KIMCID
    aha diky *3*
  • Však jo, nemyslel jsem, že jsi ty špatný novinář :P

Jinak je o tom víc tady http://www.engadget.com/2014/02/06/sony-sells-vaio/
  • KIMCID
    raději bych nového
  • KIMCID
    hele jak pišou tak dávám
  • kennyB
    Co by asi řekl na to, že v BF4 vyměnili černýho assaulta za bílého *1*
  • s.t.a.l.k.e.r. na GOGu

všecky tři díly Stalkera na GOGu za mrzkých 15 doláčků
  • S televizory nekončí, jen z té divize udělali dceřinou společnost. Skvělá novinařina.
  • ucho
    správně by měl říkat, že ti zombieci by měl být i běloši, protože v Africe přeci žijí i běloši...
  • Horst_Fuchs
    No, nevím co by ten člověk říkal na takovej Resident Evil 5; tam sice černých bylo habaděj, ale sloužili jen jako terč pro bílé hrdiny. :D
  • KIMCID
    Sony končí s televizory a počítači, nevydělávaly dost peněz

Japonská společnost Sony potvrdila spekulace ze začátku února, že se hodlá zbavit ztrátové divize počítačů. Vedle toho podnik v rámci snah o posílení ziskovosti skoncuje také s televizory. Součástí transformace bude i zrušení 5000 pracovních míst, což podle zástupců firmy povede ke snížení fixních nákladů o 100 miliard jenů ročně (20 miliard korun).
  • Keyz
    Hlavně máš mega-super odborníky co tohle řeší a radí co a jak, aby to bylo vše OK a všechny rasy se měli všeho stejně v každé zemi!

To jsou největší borci. Kecy od stolu a pak to tak vypadá.
  • Vrook
    Všechno musí být hlavně multiracial, multikulturní, multisex, přičemž se nesmí zapomenout ani na třetí pohlaví, když řekneš o někom, že je tlustej, tak je to abuse a když řekneš kolegyni v práci, že jí to sluší, tak je to sexual harassment.. Tyhle věci se ve společnosti řešej prostě jenom proto, že se máme zkurveně dobře. Důvod proč takovýhle kriploviny nikdo neřešil dřív? Prostě to bylo tim, že měli plný ruce práce s hladomorem, válkama, se snahou vůbec přežít a na podobný dementní snahy o udržování nějaký diverzity a "rasový a genderový vyváženosti" nebyl čas.. kolikrát si řikám, že by to chtělo zase nějakej hladomor nebo alespoň sérii nějakejch katastrof, abychom jako lidstvo zase řešili jak přežít a ne jak zavést kvóty na barvu kůže a počet žen ve vedoucích pozicích v podnicích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit