-
vtipne, velice, hlavne me "bavi", ze prodejni ceny prepocitali 1:1, ale gmg credit me prepocetli podle nejakeho zvraceneho kurzu 1,6 dolaru/euro :D jesteze to byly penize za playfire aktivitu, jinak by me nastavali jeste vic
-
Tak jsem se na to poptal na steam foru a odpověděl mi přímo jeden z vývojářů.
Prý došlo k nedorozumění při komunikaci s indiegala, chtěli tam dát obyč edici za dolar a do BTA místo toho jednu Spearhead edition, prý se to teď snaží s indiegala nějak vyřešit.
*15*
Počítám, že ty klíče pro extra kopie velmi brzy deaktivujou, jinak to asi vyřešit nepůjde. -
tak je to divný krok, na druhou stranu indiegala není zase tak známý bundlový server (nedá se to srovnávat s humble bundle, kde se prodají stovky tisíc kopií, tady se to možná nevyšplhá ani na 30k), ale rozhodně to té hře podle mě nepomůže (ne že by jí pomáhal ten nekonečný vývoj).
-
Musím říct, že tímhle nasrali spoustu lidí, včetně mě.
Nejenže to dali do bundlu, oni dali do bundlu speciálku Spearhead edition a dvě kopie normální verze takže za 4 doláče dostanete 3 kopie + další hry co jsou v balíku samozřejmě.
Pokud už nemaj peníze na dodělání hry tak se můžeme s hotovou hrou rozloučit, protože po tomhle to už na steamu koupí málokdo. -
-
-
ne, tohle nemá cenu řešit. zdá se, že existuje skupina lidí, která je přesvědčená, že tady pobíhali všude černoši. zřejmě si myslí, že je tomu tak i dnes...
-
Samozřejmě neschvaluju že se do něj pustili a nadávali mu.
Pro takovýhle lidi je tu AC kde můžou zachraňovat otroky, pro mě za mě ať si namodujou celý Rataje na černoššký ghetto.
S těma obrazama vážně nevim, to že ty barvy oxidujou je fakt. Schválně se zeptám profesorky co si o tom myslí. -
Možná by stálo za pokus, to řešit. Takto budou kecy pořád dokola a kdyby se to řešilo a dokázali, že tupci co tvrdí, že taky museli být černoší a ve hře musí být černoši nemají pravdu, tak by to byla pro ně pořádná ostuda.
Využívají, pouze toho, že na internetu je lehké psát kecy a většinou to nikdo neřeší. -
Tohle je fakt sila... :D
-
Ten nadpis na émerickém serveru je vtipný.
Jak tam není afroameričan je to problém!
Přitom, jsem neviděl článek kde by tam psali u jiných her proti menšinám, které jsou taky často extrémně protlačovány.
+ pro KC, zdarma mají další článek :)
Btw ten tvůj obrázek se ke kvalitě toho textu velice hodí. -
"Not enough black people syndrome"
To už si fakt dělají srandu?
http://kotaku.com/idiots-fight-to-keep-a-medieval-game-white-1516970808
http://www.reddit.com/r/TumblrInAction/comments/1ww07f/idiot_sjw_bothers_rpg_company_because_their_game/ -
Mně to přes proxy nebere. Podle toho, co jsem zkoušel je asi region spojen s účtem už od registrace podle IP a nelze změnit. Proxy ani změna adresy v nastavení mi k dolarům nepomohly. Když jsem zkusil založit účet z americké IP a pak se k němu připojil přes svoji českou adresu, ceny jsou v dolarech. Pro mě je tedy funkčním řešením nový účet, těch 50 centů ze starého nějak oželím. *7*
-
@frag.ment@tiscali.cz a @n
Ano závidíš správně :) Mám gigabitovou přípojku skoro na páteř. Jediný můstek je kolejní server.
Na SPEEDTEST neměřím rychlost svého připojení, ale routerů po cestě :D -
Tak naštěstí na GMG není problém nakupovat přes proxy.
-
Ta závist je ale hrozná vlastnost. *3*
-
no ani s tím kuponem se nemáš šanci dostat k těm US cenám, protože v podstatě se vše zdražilo o 35 %, což není zrovna malá změna u digitální distribuce...
-
Co si znovu přečíst, co jsem napsal?
-
Až v pátek večer. Nemám ještě kompletní podklady.
-
Vznesl si pochybnosti, ty te ted budou pronasledovat... priste vaz slova. Hochu.
-
Děkuji. Nashledanou