Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    ne, mám za to, že Interstellar Marines měla být první velká prohlížečová hra. běží to na Unity (snad ještě pořád :) )
  • Gambit92
    Interstellar Marines.. něco takovýho se mi vybavuje z hoodně dávné doby, nebylo to někde jako ukázka "next genu" PS3 a XBOXu 360 když vycházeli?
  • God-of-War
    Jo, to sem viděl na videu.
  • God-of-War
    To mi říkej. Už se klepu. *1*
  • Ono tohle se prý dá dohrát za 5min.
  • Hanzales
    Jo jo, koukám, probudila se ve mně chvalidupka, potupu i mínuska přijímám v plném rozsahu. (ještě pro jistotu: no sarkasm) ;o)
  • Gambit92
    No a teď už jen čekačka na MGS a Infamous
  • spis mam dojem, jestli tu kolega nenarazel na osminasobny rozdil MB vs Mb

protoze 35MB/s, to bys musel sedet nekde na pateri, pokud ano, tak ano, zavidime *5*
  • ucho
    už to víc jak rok nesleduju, nemám právě moc pocit, že se to pohybuje kupředu a přijde mi, že se zaměřují na multiplayerové blbnutí.
  • Magister_Peditum
    Morrowind snad šel asi za 15 minut. Hráč se naboostoval lektvarama, čornul Sunder a Keening a pak umlátil vykulenýho Dagoth Ura = The End! *4*
  • kennyB
    Tak on i Skyrim se dá dohrát během pár hodin (myslím příběhovovou linku). Naštěstí ne všichni se předhání v tom, kdo bude rychlejší *3*
  • nekromant33
    to jsem udělal hned, stahuje to hodně lidí a jestli je to peer2peer tak se to snad časem zlepší, no uvidím do pátku to snad stihnu :D
  • nekromant33
    a jak ta hra vůbec teď vypadá? myslím na jaký úrovni vývoje to teď je
  • Pilgrim66
    Dejte si pozor zda máte v nastavení vybranej EU server. Změnte to a restartuje klient potom. Mělo by se to zlepšit. Já teďka jedu na 6MB/s
  • God-of-War
    Co to zase meleš?
  • aneb bezna konzolova norma, diky moc *6*
  • oin.odin
    http://www.youtube.com/watch?v=jHscTRpz5WQ
  • kejo
    vdaka! to je snad prvy krat co sa mi podarilo takto aktivovat kluc co sem niekto hodil :D

Tu hru uz sledujem peknych par rokov, ale uz asi 2 roky dozadu som sa zmieril s tym, ze to nevyjde, a ak ano, tak to bude slabota. Ale aspon to skusim, tak este raz vdaka.
  • God-of-War

Outlast je už na Storu..

Stahujte. *4* Pokud ho tam nevidíte, tak ho zadejte do vyhledávače. Jdu pařit. *5*
  • Hanzales
    Mně se Steam občas dostane i na 35MB/s, většinou to mají ale vytížené a stahuje to kolem 4-10 MB/s. Spíše jsou případy, kdy to tahá 150 megový update a stahuje to po kousíčkách a pak to ještě čeká na dotáhnutí pár kilo, což nechápu :)
    Jo aha launcher :) ty tuším většinou fungujou na principu peer-to-peer stahování ne? Tam se těm rychlostem nedivím. Mně se všechny tyhle launchery vždycky strašně s tím stahováním táhly...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit