-
http://www.indiegala.com/
http://www.indiegala.com/
ta hra Interstellar Marines už je na tom asi dost špatně, když je to pořád ve vývoji a už teď to dávají za dolar. co na to asi řeknou lidi, kteří si to předobjednali. jasný, chtěli tím podpořit vývoj, ale takhle znehodnotit cenu hry, když ještě ani není hotová? s tímhle přístupem zřejmě ani nikdy hotová nebude... btw za 4 dolary vlastně získáte 3 kopie hry Interstellar Marines...
no jeden si klidně někdo vezměte
0PTJN-9JQKV-0E4LH -
Záleží jak rychle hraješ první playthrough mi trval asi 1:30 druhej jsem tim ze jsem ten pribeh uz znal asi hodku.
Takze bych rekl ze tak o pul az trictvrte hodiny, zalezi jak rychle hrajes a jak ses moc duslednej. -
Vypadá to hodně pěkne. Infamous vychází den po MGS.. Peněženka bude krvácet. *1*
-
Obrazem: Dva nové screeny Seattlu z inFamous: Second Son.
To je aspoň next-gen (ale Photoshop určitě trošku zaúřadoval..). -
blbost
-
Hlavní příběhová linka Metal Gear Solid: Ground Zeroes se dá dohrát za necelé dvě hodiny a vypadá o...
2 hodiny hra a 4 hodiny videa. *1* -
Druhá epizoda BioShock: Infinite - Burial at Sea vyjde 25. března. A návdavkem je tu ještě obrázek.
Jeee, vždyť říkali, že za Bětku to bude beze zbraní, ne? -
lítá mi to všude ale průměr 200 kB/s na 30Mb lince není ono... a neběží mě nic co jinýho krom prohlížeče co by jí vytěžovalo.. a reddit a fóra jsou toho plný, nejsem sám
edit: tak už to teď jede normálně, tak snad už dobrý --- o pár minut později zase jak na houpačce -
Těma 30 MB/s si seš jistej? To je teda ale zatraceně rychlá linka..
-
Nevím, kolik ti jedou torrenty, ale mě 30 MB/s fakt nejedou...
-
HB tentokrát se Sidem Meierem
civ 3,4 ,ace patrol, railroads v základu
BTA je tentkrát přes 8 $ a je tam civ 5 + gods, a brave new world je až za 15$ -
Banner Saga na GOG
na GOGu dneska konečně vyšla DRM-free verze Banner Sagy za pěkných 22,50 USD -
The Elder Scrolls Online: Imperial Edition se prodává 5x lépe než standardní verze.
První zkušenost s TESO: Rychlost downloadu v launcheru lítající hůř než u torrentů. Budu mít štěstí když to do dalšího beta weekendu stáhnu. -
Slyšel jsem, že jde celej Steam do kytek a ruší ho, protože na tom prej Valve prodělává. Takže všechny krabicovky, které potřebují Steam prý pojedou normálně dál, ale ti, kteří mají plnou knihovnu digitálních verzí her, tak mají smůlu a už si z toho nic nezahrají.
-
Serwery k hovnu,hlavně že bude přehrávač..
-
Máte někdo xbox verzi,mě to pořád píše "coming soon"
-
Tak vynasob to 5ti
-
Koupili ho Číňané.
-
To je teda, zklamani ze je jeste kratsi kdyz uz ta 1 nebyla v porovnani s WD nic dlouheho. ( aspon co si pamatuji).
Hmm kratke necele 2hodiny a kupodivu jsem se shodl s ostatnimi jen u 2pripadu. ( nevadi) no a nezbyva nez zase cekat na 3epizodu pak 4,5... a mola by bejt druha serie.
Jo ted bude snad WD 2 ne? a ty dalsi projekty. -
Steam
Steam ma docela velkej vypadek, zas nakej DDOS nebo neco planovanyho?