-
4hodiny? tak to je vlastne nadprumerne dlouha hra, na dnesni pomery *6*
-
O kolik je zhruba kratší? Jestli to lze odhadnout.
Já to zatím nezkoušel, peru se stále s Might and Magic *16* -
The Wolf among us ep 2
Tak dohráno, 2x.
Epizoda super, ale je kratší než první... Doufám, že to není precedens. To samý s čekací dobou... -
Tak už sem to dohrál. Kdo chce spoilery?
-
Já to kupoval na Amazonu, takže sem dostal jen tu kokotskou Telltale shop verzi, která nemá autoupdate.
-
Mně se auto stáhla ze steamu, ale ještě jsem ji nespouštěl.
-
The Wolf Among Us Episode 2
Podařilo se vám někomu stáhnout episodu 2? Já mám nonsteam verzi (z Telltale shopu) a po připojení mi to nehlásí update, nic. A když dám spustit EP2, tak to napíše dowload is unavaible. -
protoze beyond je hipsterskej skvar *6*
-
Jde o SteamOS a BigPicture mod ;)
-
Obrazem: Koncept arty 27 typů oblečení pro Geralta z The Witcher 3.
To je asi rok staré... -
Spekulace: V červenci vyjde na PS4 GOTY edice hry The Last of Us.
proč do bleskovky nenapsat i Beyond, když to tam zmiňuje? -
Jinak já si nemůžu pomoct, krom hezký grafiky mi to zas tak zajímavý nepřijde
-
This is being designed as a co-op game and according to Rydby, “We’re pushing online quite hard in the game, we’re going to be an always online game”
Zdroj: http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2013/12/17/new-the-division-details-appear-an-always-online-classless-rpg-with-resource-management/ -
Ježiši .. už jsem si říkal konečně něco dobrýho ze steam oddělení a ono je to zase taková s prominutím <>. Fakt díky za to, že si můžu přehrávat moje vlastní alba na disku a přitom hrát!! Revoluce jak hov@do. Doteď mi nešlo pustit zároveň steam a přehrávač nebo nedej bože používat multimediální nebo globální klávesy. Musím si konečně zvyknout, že většina valve novinek je pouze prásknutí po čumáku a nebýt vždy zprvu nadšený ..
-
Steam Music
http://steamcommunity.com/groups/steammusic#announcements/detail/1498873168009439000 -
Táborští ďáblové
-
Tuším, že to bude normo onlinovka na kterou se neskutečně těším. Po Destiny a Titanfallu další zajímavý coop.
-
jj vždy to ods*re ta nebo ta část
-
Všichni určitě stojíme o to, aby mi pokazil atmosférů nějaký blbeček, který mi zrovna skočí do hry. Smrt těmto polohrám. Buď pořádný single nebo pořádné multi. Z mixů ještě nic dobrého nevzešlo.
-
když budeš offline, tak se těžko něco proline :)