Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když už tu padl ten návrh: jakou odzkoušenou proxy na online nákupy využíváte? Popravdě přemýšlím do čeho jít abych se nemusel bát o osobní údaje atd. Fakt mě nebaví se dívat jak si s náma všichni vytíraj? Děkuji
  • Insurgency, Demigod, The Guild 2: Renaissance, Alpha Protocol, RAGE, Ricochet, Deathtrap Dungeon, Arx Fatalis, Manhunt (?), Lost Planet: Extreme Condition, Memory of a Broken Dimension, I Wanna be the Guy Gaiden, I Have No Mouth and I Must Scream, Diaspora, Nitronic Rush, Dwarf Fortress, Valkyria Chronicles, Risk of Rain, Earth Defense Force 2025... Song of Saya? Už nevim :)
  • Jack1947
    Ty jo peklo ? dej tomu cas chceto trochu zrucnosti, me treba PS3 gamepad oproti Xboxovemu trochu "plave" v ruce ale FPS, TPS (ty jsem nehral). Ja myslim ze secko jde, byla by skoda nefdoparit a ochudit se. Jo Uncharted atp... ted me ceka...
  • Co s zivotem vim docela presne. Chci hrat hry a pak umrit.

Co se zanru tyce tak me bavi prakticky vsechny zanry az na sportovni hry. Akcni 3rd person veci jako Lara me ted nelakaj protoze jsem si zvykl to hrat na ovladaci a strileni je pro me tedy pravym peklem a i kvuli tomu asi nikdy nedohraju uncharted.

Asi po dlouhy dobe zase rozjedu iracing.

Jinak diky za tip s farming giant. To jsem neznal.

Pecko nepotrebuju.
  • Driver : San Francisco

čau lidi. poradíte mi, prosím, s plněním úkolu s logem volantu, kde konkrétně: "stay above 50mph in oncoming for 20s"?
    čím je ovlivněn start a konec stopek? a navíc už se jeden pokus po celých 20sec(přes 50mil/h) podařil a prd...nic se nestalo/nenačetlo. HELP!
  • vorton
    To este netusia, ze tam nebude ani hip-hop...
  • Chtělo by to alespoň trochu nastínit, co tě baví. Nebo jen teď nevíš, co se svým životem? To já po zkouškovým taky nikdy nevím, pokud ho neudělám, mám v hlavě milion plánů na sebevraždu, ale pokud ho udělám..jsem vždycky takovej prázdnej. Zkus si na uloz.to najít X art, docela kvalítní péčko.
  • vorton
    Skus Laru definitive. Nielenze ma odlisnu farbu oci, ale aj vlasov. A to sa uz oplati...
  • jaky žanr bys chtel zkusit. Kdyžtak mám tip: farming giant. ja se ted rozhoduju jestli to koupit
  • Ano, doma se mi od Sony vali nekolik "hracek", vcetne toho playstationu, ale mas pravdu, zavidim mu. Zejmena mu zavidim ten fanatismus a zaslepenost. *3* lol
  • kennyB
    Rayman legends. Skvělá odreagovačka *3*
  • Magister_Peditum
    http://futurama-i.wbs.cz/vynalezy_budoucnosti/sebevrazdena_budka.png
  • Na GOG vychází STALKER "trilogie" a dva dny bude k dispozici se šťavnatou promo slevou.

naky drahy ne?
  • Tip na hru

Nemate nejakej tip na hru pro nekoho kdo hral vsechno? Nejak nevim ted co vyzkouset...
  • Hanzales
    Já akorát pár dní rozehrál zase Call Of Pripyat s Complete modem a labužo. Akurát jdu teď omrknout, jestli natrhnu chiméru, nebo ona mně :) Pak mám ještě pořízen Clear Sky a tam mi tehdy hra s patchema, s modama, bez modu padala na jednom místě (při přechodu do jiné lokace, Jantar tuším) a nešlo jít dál (brr). No a jednička byla taky super co pamatuju. Taky jsem zkusil ten Misery 2.0 a po pár rozehrání to vzdal s tím, že už jsem z HC hraní těžce vypadl :)
  • Horst_Fuchs
    Podobná situace byla onehdá u toho Origin Bundlu, taky tam dali omylem klíče navíc, tuším k Simsům; pak prostě celou tu serii klíčů deaktivovali a bylo to vyřešený.
    Takže teoreticky by to šlo zařídit i ve Steamu.
  • ucho
    no podle mě se už s tím nedá moc co dělat...
  • Příště nepiš, hochu.
  • yes, přesně tam... zombácký paka, na dálku buď děsně hodně munice do těla, nebo míň do palice, ale to zase musím blíž a to mě (nebo jeho) mezitím pokosej...

ale dneska to zase zkusím (poslední save bude tak z roku 2010 :D
  • Asi jak pro koho. Ja treba se dvema pracuju takze pro me to celkem bezny je. Ze bych kvuli tomu ale potreboval cernocha ve stredoveky hre ktera se odehrava v cechach to zase ne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit