-
Pravdu díš, čeká tě konzolové nebe.
-
To je zase jednou diskuse. Jedni zamindrakovani fanatici se navazi do jinych zamindrakovanych fanatiku. U nekterych jedincu si lze dokonce vsimnout jistych pokusu o sarkasmus a ironii. Jen tak dal kluci. *1*
*z kuchyne si prinesl popcorn s colou* -
Epic: Koncem roku s můžete těšit na větší množsví her, které pojedou na Unreal Engine 4.
A co jako? Bez konkrétních názvů je tato infomace totálně k ničemu. -
Pokud budeš chtít. Jen pokud budeš chtít.
-
*1*
-
zabili Kennyho, parchanti
-
nebo pro doktorku
-
nebo pro doktora
-
Smutné, tohle už je případ pro doktora.
-
A nebudete mě prznit ve sklepě ?
-
fake Predator a fake Chytrolín a Chytrolín jsou spameři a prosím o ban
-
To jsem já PYČA obecná.
-
Hochu vykašli se na to tady. Naše církev by byla poctěna mít mezi sebou takového zapáleného reka...
-
Tohle je takové relevantní
http://www.polygon.com/2014/2/3/5365808/sinister-controller-looks-to-ease-the-horror-of-wasd
HORROR OF WASD
Edit: perlička: "I wanted to transition to PC, but I found that going from a nice, simple controller to two devices, one of which has 102 keys ... the learning curve was too hard." -
Chytrolíne?
-
Však pro konzolisty vyjde brzy parodie na morovou hru, v hlavní roli páčkovače. A konzolisti to budou kupovat ve velkém, protože to vydá EA. Oni totiž neumí sami poznat kvalitní hru, musí jím to říct EA a spol.
-
Predátore? Ty trosko zakomplexovaná co tak nepoužívat můj nick???
-
Aneb jak troubové ze sebe dělají trouby a vzájemně se u toho plácají po penisech. Aneb jak kdysi fajn diskuze je v troskách, nenávratně spálených konzolisty.
-
Neboť pouze skrze přiznání lze dojít k vykoupení, ale jelikož se já jmenuju Svatý Páčkovač, tak na Vás hříšníky sesílám mor. Neboť já Svatý Páčkovač mohu pouze ze svých dětí udělat Poslední z Nás. Neboť já Svatý Páčkovač mohu ukázat dětem s otevřenou myslí jaké to je býti bohem války. A ať ten, kterýž se pokouší opovrhovat kvalitními tituly, ten ať skoná a jeho duše se smaží v hrnci Fusajira Yamauchiho! *SEEGAAA*
-
Pro ty, kteří se chtějí opravdu kát, jsou dveře otevřeny 24/7. Sice jsi hřešil opakovaně, ale že jsi si to přiznal je první krok k očištění.