-
Nabízí Tvá církev odpuštění pro ty, kteří někdy gamepad viděli, sáhli si na něj či na něm dokonce hráli? Bohužel jsem 3. možností vinen, trvalo to asi rok a doteď toho lituji. Neměl jsem se nechat svést na zcestí od pravé a jediné víry... Jsem ochoten svoji odevzdanost dokázat obětí svého bratra, který na gamepadu hraje.
-
http://youtu.be/d39FBRxBM8k
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_c%C3%ADrkv%C3%AD_a_n%C3%A1bo%C5%BEensk%C3%BDch_spole%C4%8Dnost%C3%AD_v_%C4%8Cesku
ještě pořád nejste v seznamu. tak až to registruješ doopravdy a nebudeš si tady dělat z nudy srandičky, tak sháněj ovečky...
a hodně štěstí s registrací, ani Pivní církev neprošla... -
Přijímáme nové členy
Dobrý den. Všiml jsem si, že se tu vyskytuje množství svatých bojovníku, kteří vidí pravdu. Pro tyto výjimečné a bohem požehnané bojovníky jsme vytvořili Svatou církev K+M. Jsme církev uzavřená s jasně daným dogmatem. K vynucovaní naší pravdy se nebojíme použit násilí. Ano, jenom násilí může vést k míru. Naším cílem je dosáhnout harmonie a nastolit vládu. K+M. Vše ostatní musí být zničeno nebo přeměno. Prvním bodem naší svaté listiny je odstranit gaučáky a nastolit hrb pro všechny. Hlaste se na mail otecfrantisek@hotmail.com -
Je to 18 měsíců, takže jen rok a půl, a to začínali úplně z ničeho. Na to, že to není velké studio, to co už ukázali je docela pokrok. A na to jaké má ta hra ambice, je jasné, že je hodně práce teprve čeká.
-
Už na tom dělají něco přes 2 roky, pokud vím..
-
to že spustili forum a uveřejnili tam věci, který už dřív uveřejnili jinde, z toho nedělá novinku... well duh
-
*1*
-
K+M je multifunkční. Teď zrovna hraji na šipkách F1 2013 a nemám problém na nejnižší úroveň předjet slavnější závodníky nebo další výborný příklad je Injustice- zrovna jsem na very easy vyhrál svůj první fight a trvalo mě jen pár dní. Čili k+m je ta pravá a jediná herní platforma...
-
lol
-
Multifunkční *1* Holt jste si zase vybrečeli, že nechcete hrát na ovladači, jako vždy *1*
-
K+M vyvolená bohem
Já jsem k+m hráč a jsem na to pišný. Hraji na klávenici a myši nic ostatní mě nezajímá. Gamepad je nic. Já hraji na K+M a jsem na to pišný... -
Nechtělo by se někomu z Games konečně opravit ten jeho "nick"? Nebo si to opět musíme vyřešit sami? *11*
-
Co jsem se ti rychle mrknul na EA forum, tak je tam slušnej shitstorm a řešení žádný. Takže ti nezbývá nic jinýho než si tu kampaň projet jako první (5 hodin) a pak si užívat MP. Je to na prd a ano je to chyba DICE, ale momentálně nic jiného neuděláš pokud to chceš hrát.
-
O to je to smutnější. Gamepad totálně zesměšněn multifunkční K+M.
-
A jak na tom už dlouho dělají? Rok? 3 roky je celkem standardní čas vývoje her.
-
0.0
No a? To ještě nic neznamená. -
Už jsem na dně..... Níž to nejde
-
Doporučuji vyrazit do www.plbohnice.cz, ale asi budeš muset někoho poprosit, aby tě tam odvezl, protože pochybuju, že jsi schopný tam trefit sám..
-
jsem prosťáček, bičujte mě a bičujte Veskoslava