-
První akt až v prosinci 2015? Pozdvižení kolem této hry mě nějak nezasáhlo (kromě toho, že tím bylo na několik dnů zaplavené celé Games.cz a další české weby a nebylo co jiného číst), ale myslel jsem, že to dodělají aspoň do konce tohoto roku. Tímto mě to už ani moc nezajímá, protože kdoví, co z toho po takové době vůbec vyleze, jestli vůbec něco.. -
no a slyšel jsi ten podcast věnující se kingdom come? jo aha, to nebereš jako zdroj informací, už to vztahuješ na informaci na fóru, které spustili teprve včera. ehm, tak to jsi komediant ;) doufám, že jako zdroj informací akceptuješ články, které byly zveřejněny alespoň zde na games.cz...
http://www.diskuteri.eu/clanek/kingdom-come-deliverance-ceska-hra-z-ceskych-dejin-2645-wr3
"Kingdom Come má být herní trilogie, která má pokrýt určitou důležitou část našich dějin. Nejenom nástup zpupné šlechty proti králi, ale i mmohem horší válečné útrapy, které trápili celou Evropu více než 20 let."
22.1.2014 - asi si to vycucali z prstu, co? ;)
http://games.tiscali.cz/preview/ceske-rpg-kingdom-come-na-vlastni-oci-svebytna-cesta-do-historie-65149
"Deliverance je první část zamýšlené trilogie. Odehrává se na samém počátku 15. století, kdy je Václav IV vězněn ve Vídni, Zikmund vtrhne do Čech s dvanáctitisícovou armádou a české země požírá chaos a vlastně občanská válka." - tak kde jsou ty husitské války?
22.1.2014 - tak dokonce se to píše i ve zdejším preview zveřejněném se spuštěním kickstarteru... pokud bys věděl, kdy se odehrávají husitské války, možná by ti to s tím rokem 1403 došlo... tedy zde máš informaci o zamýšlené trilogii a ve FAQ na kickstarteru si můžeš přečíst, jak je to s těmi akty u Deliverance...
22.1.2014 "Mind also that Act II and III each come with their own map. You will be able to return to previous ones and resolve unfinished stuff." -
Napsal jsi toho tady už hodně, blbounku. Celé by se to dalo shrnout do jedné krátké věty: Už jsem to všechno věděl. Jestli chceš, abych tě bral vážně, tak mi najdi, kde ses před tím postem na jejich fóru například dozvěděl, že Warhorse mají v plánu vydat minimálně 5 samostatně prodávaných Kingdom Come her - tři první akty (2015, 2016, 2017) a dvě plnohodnotná pokračování. Pak ještě najdi nějaké dřívější potvrzení faktu, že Kingdom Come: Deliverance opravdu asi nebude "husitská" hra, protože se celá (všechny tři akty) bude odehrávat okolo roku 1403 ("about the same time"), tedy nebude začínat v onom roce a postupně se dostávat do období husitských válek, jak mnozí předpokládali.
-
PS4=save pozice
Ahojte poradíte mi jak udělat save ve hře Battlefield 4 v kampani.Vždy se mi to uloží pak si zahraju multas a pozice je fuč a nebo vypnu PS4 a pozice se ztratí.Vubec tomu ukládání pozic nerozumím,Please radu.Dík *11* -
Nevím ale, jak je relevantní, že je to český projekt... To je sotva důvod se o tom zmínit jednou, natož se tím zabývat pořád.
-
trotlíku, já nepsal, že to nemůžu najít, ale že tím hledáním odmítám ztrácet čas s nevěřícím tomášem. samozřejmě je to 100% dohledatelné...
-
Upřímně řečeno mě tyhle průběžné reporty zde nevadí. Naopak. Na Kickstarter nechodím denně kontrolovat postup a bleskaři to za zmínku nestojí. Hlavně je to český projekt s aktuálním děním a tak má tahle informace pro mě daleko větší cenu, než že se spekuluje, že by MS na konci roku mohl prodávat levnější XBone, když u nás není v prodeji ještě není ani ten normální.
-
Tak pokud to nemůžeš najít, ucho, tak mně nezbývá nic jiného, než pokračovat v tom, co dělám. Totiž ignorovat tě a psát si, co chci.
-
běž s wh někam
co tak přestat spamovat pořád s touto hrou? třeba to bude blbost a kdo chce , tak si info najde. -
No já se o hru nezajímal a tak mne AKTI překvapil až na kickstarteru . Backeři dostanou jen prvý akt .... WTF . Nic nebude ! Stejně jako s ARMA 3 ... Hry na pokračování jsou horší než filmy utnuté v půlce . Takže jestli někdy koupím , tak jen kompletní edici ...
-
http://i.imgur.com/QN13pVS.gif
-
WH dalo další stretch goal.
https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance
Snad se dočkáme i to ho za 700k. To je opravu pořádný cíl. Nové úkoly za jinou postavu potěší ale nic co by se týkalo celé hry jako další milník. -
MickeyMutant@tiscali.cz: jaký světlo do toho chceš ještě vznášet? mně to přijde všechno celkem jasně vysvětlený. o hře uvažují jako o trilogii. Proto taky přišli s tímhle typem názvu, aby pak vyměnili to za dvojtečkou. jenže kvůli tomu, že vlezli na kickstarter, byli dá se říct (dle jejich slov, ale logiku to má) donuceni hru rozdělit na akty (kdy tedy příběh náhodou měli taky rozdělený na akty), čímž dokážou ten první akt dodat lidem dřív (potřebují zřejmě, aby jim začaly dřív téct zpět nějaké peníze a mít kickstarterový projekt čekající na dokončení víc jak 3 roky by nebylo úplně to pravý ořechový, co by přitáhlo lidi).
a jak řeší rozdělení na akty? každý akt má přijít s další mapou, která rozšíří herní svět, plus tedy by měly vzniknout i nějaké další questy na stávající mapě. akty tedy zdá se fungují jako něco, co ti rozšiřuje hru. já myslím, že je to celkem jasný...
a když hra bude mít úspěch, tak logicky navážou pokračováním, materiálu pro vytváření příběhu by tam mělo být dost, tedy logicky se budou posunovat v čase dopředu (ale ten čas se bude posouvat myslím už u těch aktů). -
ale prd. všechny tyhle informace už prostě někde padly dávno. ať už to byl kickstarter, facebook nebo podcast s Vávrou. prostě vůbec nic novýho... to že tys to nesledoval a nevěděl tě neopravňuje dělat hloupý narážky, že někdo něco ví dřív než Vávra... jinými slovy tvůj argument je tvoje neznalost, což je jako argument celkem slabota... 100% ti neřeknu, kde tahle informace padla, těch informačních kanálů bylo víc (a opravdu to odmítám hledat nějakému nevěřícímu tomášovi, který nedokáže přijmout skutečnost, že by se v tomhle mohl splést), ale tipnul bych si ten podcast...
-
Těžko říct, snad do toho za pár dní vnesou světlo, jak slibují.
-
Ne, naopak. Kingdom Come: Deliverance první tři akty, další díly z uvažované trilogie Kingdom Come: "něco".
-
Zeptej se ucha nebo nekromanta, ti to vědí dřív než Vávra. Pro ty jsou informace na Warhorse fóru stará vesta.
-
Co říkal, tak i čas by se měl mezi akty měnit. Tedy další ak by měl být o nějakou doby časově vzdálen.
-
Právě vyšlo/vyjde
K čemu je tato věc dobrá ? Je tam jen pár her (2014) a u většiny jsou datumy mimo. -
Každý akt má svou mapu. Stejnou oblastí se myslí, že nebudeš cestovat někam do švýcar.