Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    No, vzhledem k tomu, že to zmiňuje i v tom dotazu na husitstvi.cz, tak by to tak mohlo být. Takže má to spojení s událostmi té doby, je to atraktivní místo (asi nejbohatší město království té doby) a je to nedaleko. Samozřejmě, nás můžou tahat za fusekli, ale tohle alespoň dává smysl.
  • kennyB
    Jestlipak víš, k čemu byla klávesnice s myší stvořena??? Na hraní her rozhodně ne, kdežto gamepad ano *3*
  • frag.ment
    Kde jsou ty časy, kdy si sem mohl člověk přijít pro radu a většinou se dočkal smyslupné odpovědi.. Ivo raději zavítej s tímto dotazem na nějaké normální forum a né sem.
  • @kennyB

Samozřejmě ne, "Guns don't kill, people do" by se dalo převést na konzole :)
  • kennyB
    To je možná pravda, ale to je vina vývojářů, aby jejich hry hrálo co největší množství hráčů. Na ps1 si pamatuju na hodně skvělejch her jako TR, Hitman, MGS atd. Dneska je většina věcí ve hre ulehčena a vinou konzolí to rozhodně není.
    P.S. 18 mi bylo už dávno *4*
  • Magister_Peditum
    Základní backeři, ale to bylo u nich napsaný od začátku.
  • Predátore ty zakomplexovaná pyčo. Jak hluboko můžeš ještě klesnout?
  • Hezky jsi mě popsal
  • konzole jsou pro mě vším, vyhovuje mi tahle unskill platfoma jelikož jsem lama
  • tady nejde o nudění, ale o klesající kvalitu a hloupost. Je třeba neustále o tom mluvit nebo to dopadne hodně špatně brzy. Podívej se na stav herní scény, na součané hry a na hry co vychází. A hlavně si vzpomeň jak to bylo dřív, pokud tedy nejsi ušmudlaný 18ti letý klučina, poměr kvalitních her byl o dost větší.
  • Taky je to převlečenej predator. Ta nula uhrovitá.
  • Jak říkám, zakomplexovaná pyča. Co se vůbec serešš na čem hraje.? Jeho věc ne snad?
  • kennyB
    Já jenom že už to začíná pomalu nudit. Pořád dokola páčkovače, škatule, bla, bla bla. Chce to už neco nového *6*
  • Je smutné, že někteří už zapoměli, co je to opravdové hraní a standart jako je myš u fps označují slovy hardcore, přičemž gamepad jim přijde normální. To jsou ti "hráči" s konzolema.
  • jací hc pc, normální hráči. To že lidem jako je on nebo ty a další konzolistagames.cz troubům stačí ke hraní gamepad a škatule, je pouze jeho minus.
  • Ale kdeže hardcore... To jsou prostě pyče
  • ucho
    ale kdeže. softcore trollové.
  • kennyB
    Ajé, zase tu jsou hardcore pcčkáři *11*
  • to není žádný hráč ani fanoušek, jen oběť marketingu, někomu stačí ke hraní opravdu málo
  • zbav se toho kramu a kup si radsi pc *5*
    jak muze fanousek fps hrat na packovaci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit