Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33
    nevím, on si anglickej eurogamer ani není schopnej zkontrolovat na co dává nálepku exklusive - viz. vystřihnutá část z cryengine 3 promo videa obsahující záběry KC z loňskýho GDC

a glosy sou otřes, ta o natahování vývoje v ČR a ta o Kingdom Come... zahraniční EG jsem moc nestudoval, ale snad žádnej svýho šéfredaktora tak neglorifikuje, respektive on sám neglorifikuje sebe
  • nekromant33
    "Víme víc!" - Jan "Blesk" Doskočil
  • Nejlepší jsou na tom ty doporučené požadavky - čtyřjádro, 4gb ram a grafika na úrovni gtx 560 + 15gb na disku :) Alesoň ta velikost dává tušit , že jsou snad už cutscény v enginu a ne jako předrenderované zkomprimované videa v nízkém rozlišení. Každopádně z traileru tam posun ve zpracování nevidím.
  • ucho
    jo, to právě vím, jak to původně kolem RE4 vypadalo. jako hodněkrát jsem zvažoval koupi, ale nechtěl jsem se s těmi lepšími texturami a podobně drbat. proto jsem taky nakonec koupil tu HD verzi na PS3... pokud ta PC verze bude mít dobré ohlasy, tak třeba i podpořím.
  • Ten rozdíl není sice excelentní, taky bych řekl, že to vypadá v některých částech ještě divněji, je to v podstatě uděláno stylem "HD" leštidla, ale na druhou stranu věřím, že tím alespoň bude v oběhu verze, u které potenciální zájemce už nemusí dělat hovadiny. Původní PC verze RE4 byla docela v tomhle libůstka, zvlášť co se týče celýho vizuálu, který v mé osobní zkušenosti dokonce znamenal takový kokotiny, jako konvertování hodnot videosouborů u originálu, abych vůbec mohl vidět v alespoň nějaké kvalitě scény s QTE momenty a tedy jimi projít. No prostě sranda, takže z tohoto hlediska proč ne...
  • Jack1947
    Neni to jako v politice ? trochu. *7* Kdyz nemuzu vyhrat, aspon pospinim a poplivu "souperovu" reputaci. (nesleduji to ale z toho co tu ctu mi tak pripada)
  • Keyz
    Mě není jasný jestli eurogamer nějak sleduje další pobočky včetně té české. Ty glosy co píšou jsou často naprosto komické. Viz naprosto špatné porovnání prodeje Levelu kde nebral v úvahu hodně hodnot apod.

Asi sleduji pouze čísla a ta jsou zřejmě dobrá.
  • ucho
    je to takový komický. na oficiálním facebooku se snažit upozorňovat na nějaký další informace na svém twitteru :D
  • Khanemis
    Žádnou hru jsem nebral, ale líbí se mi tvůj způsob podání. Donutí to člověka trošku zapřemýšlet, to je vždycky fajn a ještě je to malá hra sama o sobě:) Pěkné
  • JayD už parazituje na ofi fb Warhorse a postuje tam svůj twitter pro "dropky" *15* *15*
  • ucho

Resident Evil 4: Ultimate Edition vyjde 28.2.2014 na Steamu, taktéž dorazí do obchodů.

no fajn, ale mohli by příště udělat normální verzi hned. nedávno jsem si koupil na PS3 HD verzi a vizuálně mi nepřijde tohle velký rozdíl. ty textury pořád nic moc, práce se světlem pořád nulová. Ultimate Edition si představuju trochu jinak :)
  • hitman contracts

po x letech, konecne na steamu :D
  • Jack1947

Stahujte fanouškem vytvořenou 539 stránkovou knihu Mass Effect 3: Vindication, která má za úkol doplnit...

Obstojna prace, pekne sepsane ( dokonce docela pekne rucne (ob)nakrselne skicy , ale vazne celkem bre) no kdyz uz je hroozne dlouha doba kdy jsem naposledY ME hral, tak to beru jako prijemne osvezeni a pripomenuti tehle vyborne hry. Velice dobre odvedena prace. Je videt zo to psal nekdo kdo skutecne neco o hre vi a to se velmi ceni. ( No doplneni pribehu, ten se snad jeste doplnit da? (vyjma koncu). *4*
  • ringmancz
    píšou, že nestíhají, takže ani v šest
  • Jack1947
    FB... hmm ja uz myslel ze nak pozapomeli nebo ... /(nechci domyslet) proste me t znepokojilo... nejen kvuli tomu ze uz sem nemel co cist. Jinak ja plne chapu, (stezovat si nato muze clovek az na poslednim miste).
  • Keyz
    Mě jejich web ani nejede. Asi technický problém.
  • ucho
    myslím, že jsi nepochopil ani mou narážku s hodinami. na základě toho, že nedokážeš vstřebat český text, pak píšeš útočně... zcela zbytečně.
  • tak hlavne, ze aspon ty hodiny umis

a cestina to je fajn, to se urcite hodi, treba na nejakym ceskym urade
  • ucho
    promiň, lekce českého jazyka ti dávat nebudu... a urážky si nech pro strýčka příhodu.
  • hm, tak co tam ten otaznik asi dela? zkusime premyslet spolu. Zatimco ty tady argumentujes necim takovym, ze jako znas hodiny a tudis vis presne kdy ten odpocet skonci, ja tam vidim neco jinyho. To znamena ze bud kazdemu z nas se zobrazuje neco jinyho, nebo jeden z nas lze. Ten otaznk symbolizuje otazku ktera zastupuje tyto dve moznosti, ano mozna neslo vytusit co asi znamena, anebo ze by byl problem jinde? ze by to vysvetlovalo intelektulani urovne prispevku ve zdejsich diskuzich? jsi blbec?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit