Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psali to na FB, v trafikách je až zítra. Bohužel.
  • ucho
    nejsem si jistej, jestli chápeš správný význam otazníku, který dáváš na konec věty. je možné, že to počítadlo něco ovlivňuje na tvém počítači... teď běží poslední hodina. odpočet končí v 18:00.
    edit: tak teď tam mám samý nuly taky. no zjevně mají zabugovaný počítadlo. a teď navíc k tomu přetížený stránky.
  • ale zadny novy info tam nevidim to je fakt jen odpocet 00:00:00:00
  • ja uz ho mam zkoncenej?
  • diky,ale tuhle byl v utery nebo uz blbnu :-)
  • ucho
    jo, to mi přijde logický. nevidím důvod vydávat článek, když ještě není ani spuštěnej ten kickstarter... tu počáteční vlnu to chce podchytit, aby lidi hned mrkli i na ten kickstarter, prvních 24 hodin bude nejdůležitějších. pokud jim tam neporostou rychle peníze, bude to průšvih.
  • ucho
    hodiny snad ještě umím, ale já tam mám odpočet do 18:00...
  • Jack1947
    Kdyz uz jsme u Levelu, tak ten prisel s mensim spozdenim. ( ovsem zato odhaleni Kingdom come.Zato to stalo).
  • Sorry, ale radši budu mít informace originální a dobře napsané, než rychlé. A na informace o nějaké hře plné záchodů, která má vyjít někdy bůhvíkdy, na to si opravdu klidně počkám měsíc. Fakt tuhle mentalitu "nejčerstvějších" informací nechápu.

(ale to říkám spíš obecně, se to tady zase sbíhá neskutečným stylem)
  • http://kingdomcomerpg.com/

tady je odpocet do pate hodiny? ne do seste
  • proto jsem ten příspěvek koncipoval jako domněnku a čekám, co se odehraje v následujících hodinách *4*
  • Cosi
    Koukněte na diskuzi pod Fight Clubem
  • ucho
    spíš bych řekl, že mají připravený obsáhlejší článek, který se zveřejní v těch 18:00. a když ne, tak až potom bych řešil tyto konspirační teorie...
  • Skoro by se zdálo, že games.cz ignorují zprávy o Kingdom Come. Na úkor toho, aby si lidi koupili level? Doufám, že se mi tahle domněnka nepotvrdí a dnes po šesté odpolední tu bude smršť infa o hře.
  • Obrazem: Xbox One ovladač na motivy seriálu Breaking Bad (Perníkový táta).

Tou farbou aj tym vyrezom tvare mi to skor pripomenulo zostarnuteho Gordona Freemana..
  • fightcluby jsou ve středu.
  • ucho
    no jsem zvědav, jak to tam bude cenově udělaný, aby to zároveň oslovilo lidi... prasátko jsem rozbil :)
  • Hlavně abychom se do podobné sumy vešli s pořízením všech tří epizod. :-)
  • zdravim vsechny
    bude dnes fight club? a bude s Danem?

predem dik za info
  • Ferdis2
    No už aby bolo 18:00. Dúfam, že tam Dan dal i nejakú limitovanú edíciu za 50-60 Euro. Menej sa mi za Kingdom Come platiť teda naozaj nechce. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit