Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JD o tom napíše glosu, novej novinářskej útvar kterej vymyslel *1*
  • Aha. Která? Já chodím jen na Games.
  • ucho
    no dobře, je zvláštní to prásknout někde dřív. ale když se to vezme globálně, v zahraničí se tomu zřejmě budou věnovat až večer. já se nejvíc bál té sumy na kickstarter, aby nebyla přehnaně vysoká. tahle suma mi přijde celkem ok.
  • Sakra, tolik neznámýho infa a to jsem si myslel, že jsem tu hru sledoval. :-D
  • Miserius
    Nerikal Dan jak by na Kickstarter nikdy nešel?
  • Nějak ti nerozumím vzhledem k tomu že o tom už nějaká česká média napsala.
  • Keyz
    Tak to moc světle nevidím jestli to je přes kickstarter. I když možná se usměje štěstí.

Dopadlo to tedy blbě, když to je tohle potřeba.

- Hlavně tedy, to není v to co jsem doufal. Že si koupíš za prachy jednu velku hru kde budeš mít dost možností. Zde to bude tedy asi hodně omezeno za ty prachy, sotva udělají něco jako zaklínač 2. Každopádně jestli to tam bude přihodím. Prachy se mi vrátí když to nevyberou.
    Taky se to zatím povedlo pořádně jedné hře. Vybrat tolik aby to bylo jako od vydavatele co má plno financí. Ostatní byli malé záležitosti s kompromisy.
  • Mně by hlavně zajímalo, pokud podpořím hru na KS, tak jestli dostanu všechny tři epizody nebo jen jednu...no, za 7 hodin uvidíme...
    Doufám ale, že to vyberou...já sám jim tam ale určitě něco hodím...
    A taky doufám, že JD pukne závistí... *1*
  • Ne že bych trailerem pohrdl, ale Kickstarter (ačkoliv bych si podle náznaků na něj vsadil taky) je novinka poněkud podstatnější. :-)
  • ucho
    ten trailer ještě stále vypuštěn nebyl, pokud vím, takže o překvapení nepřijdeme.
  • Není ti blbé kazit překvapení 7 hodin před odhalením? *13*

Edit: Ok, je to v levelu a na hrej, tak to beru zpět.
  • Kingdom Come míří na Kickstarter potřebuje vybrat 500000 USD

Jestli dají jako stretch goal osobní hráčovu kadiboudu tak jim to podpořim. (Ne přispěji tak či tak)
  • už se mi to povedlo, chtělo to nainstalovat ještě jinej klient GFWL, než kterej přikládají na tom DVD... ovšem hrát to stejně nemůžu, páč nejde zapnout VSync (na nastavení ve hře ani forcenutí v Catalyst Centru to nereaguje) a naopak vypnout motion blur, takže se mi z hraní dělá zle :D
  • Gojira
    Ani ne. Já si přeju aby to vyšlo tento rok. Jsem docela závislý na knížkách o Geraltovi a i hrách *1* Neví někdo jestli tam bude i Oxenfurt?
  • tak

malověrný :)
  • Gojira
    Červen? *15* Ta hra nemusí ani tento rok vyjít.

edit: Tak chybka..Výjde tento rok, ale né v červnu :D

-Do you have a release date for Wild Hunt?
    -Not yet, but we'll be announcing it soon.
    -But it will be this year itself right?
    -Yes, in 2014
    zdroj: ing
  • Pořádná hra

Jaká dobrá Ačková hra teď má v nejbližší době vyjít ? Napadá mě jen Thief ... a pak až někdy na jaře Watch Dogs/GTA 5 ? Jinak nic? Zaklínač 3 prý až červen... zzzzzzzz
  • Tilwaen
    Spíš je teď v módě za nic neděkovat.
  • to poděkování je za to, že sem dotyčný dal klíče ke hrám, kdy o jednu jsem měl zájem a to zcela zadarmo. Takže slušně za to poděkuji, že tu hru nabídl.
  • -

bohuzel je to kod z bundle stars, takze asi jen zakladni hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit