Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Botanicula + Bonus

Botanicula (LEVEL 238) – klíč pro Steam: !LVF9-LQH3L-H?0B4

? = Prní písmeno názvu studia které pracuje na hře Kingdom Come: Deliverance
    ! = První písmeno příjmení hlavního designéra v daném studio (pracoval i na Mafii 1 a 2)

Bonus do World of Warplanes (LEVEL 238) – kód: HTR6!-WY69K-3GV4?-8BP89
    Bonus do World of Warplanes (Supermarine Type 224 + 300 goldů). Kód aktivujte přímo ve hře World of Warplanes do konce dubna 2014

? = číslo měsíce do jehož konce lze aktivovat daný bonus. ! = šesté písmeno v názvu výrobce letadla které mělo označením Schwalbe.
  • ringmancz
    Bakala byl počáteční investor pro prototyp
  • Ronox
    1. Deset miliónů není malá částka
    2. KS je parádní věc na zjištění jestli je o tvůj produkt vážnej zájem a ruku na srdce Kingdom Come zatím vypadá jako hra, která nebude pro všechny
    3. První cash měli na prototyp a s ním chodili po vydavatelích a tam nenašli shodu. Teď si vydělají nějaký základ plus zbytek dofinancuje uhelňák pokud vše půjde podle plánů
  • Pilgrim66
    Vysvetli mi nekdo proc jdou na Kick, kdyz jsou normalne sponzorovany? Nemyslim to nejak jako hate, docela me to zajima. Ja kick chapu jako platformu pro lidi co potrebujou funding na neco co by si proste normalne nemohli dovolit. Prijde mi divny tam chodit, kdyz jsou placeni Bakalou...
  • Netuším, ale čtenáři ho určitě ocení.
  • vcera jsem zahledl upoutavku na RE-PLAY se zabery ze hry, ktere jsem zatim nikde nevidel, tak jsem doufal, ze se vydavatele sehnat podarilo. kickstarter je moc velka loterie *13*
    kazdopadne za me nejaky ten penizek mate. uz jen za tu upiratenou mafii, kterou jsem si jako usmrkanec nechal nekde vypalit *1*
  • smejki
    říkal, že tam nepůjde, dokud má prachy. pamatuju si to dobře, protože jsem se ho sám na Twitteru ptal. V následujícím Fightclubu to pak probírali.
  • Keyz
    Taky se bojím toho, že lidí předem neocení nějakou kvalitu jako je podle popisu propracovaný system poškození a pod. Nejvíce uspěli vždy hodně obecné témata (vesmír, fantasy) a jen ten vesmír získal tolik aby to mohli udělat jak chtějí a i tak se zatím přesně neví zda to bude promakané.

I když se zase ukáže kolik lidí chce nějaký posun.
  • ucho
    Star Citizen je taková výjimka řekl bych. Vesmír je poměrně vděčné téma, a taky nedostatkové zboží. RPG je trochu problém, i když se snaží nějak odlišovat. Popravdě nedokážu odhadnout, jaký o to bude zájem v zahraničí, což je to rozhodující, protože Češi na to moc nepřispějou...
  • BookerDeWitt

Borderlands 2 vychází na Vitu 18. března.

Jen taková menší bleskovka pro majitele Vity.

UPDATE: Trochu nečekaně 2K Games informaci o datu vydání smazalo. Následně na twitteru bylo napsáno, že šlo o chybu, a více se dozvíme v brzké době...
  • Keyz
    Navíc je problém v podobě milníků. Kde mají třeba základní částku a pak klidně 2x větší požadavek na nějaké milník, který by ve hře byl kdyby to mělo vydavatele. Viz hodně příkladů z KS. Kde milníky byly (možnosti upravy postav a pod. základní věci, které mají velká RPG ihned a jsou v jednom kuse). Jestli to vyberou kompletně pak OK je to jedno. Jestli je to škoda. Část bude chybět.

I když jsem ohledně KS pesimista, tak již udělali hodně. S velkým projektem, který nejde po proudu jako většina vychvalovaných RPG ukázali, že na to mají opravdu odvahu.

- více infa nemám tak nevím. Ale očekával jsem původně velkou hru v jedné části kde bude volný pohyb.
  • Inquisitor
    Co naděláš, je to prostě nedoceněný génius naší doby :)
    Ten se na neúspěch Vávry úplně třese. Aby mohl ještě půl roku psát glosy o tom jak měl pravdu a nikdo mu nevěřil.
  • Spades
    Však tam byl Star Citizen
  • ucho
    suma je ok, i věřím tomu, že má dan kampaň promyšlenou a ví, jak oslovit v kampani lidi, ale trochu se bojím, aby se zde nedostavilo to, co se dělo u next car game. tedy pro svět málo známí vývojáři si na kickstarteru ani neškrtli, přestože mají pro hráče zajímavou hru.
    jinak je zajímavý, že Kingdom Come bude víceméně první áčková hra na kickstarteru, a ještě vlastně za takovou směšnou částku...
  • Pokud vyberou těch půl mega, tak by měl Bakala doplatit zbytek...
  • Miserius
    Aha... No vypadá to zajímavě, Level nečtu ale na Hrej je +- popsaný o čem tam dnes píšou a pasáž že když někoho majzneš mečem po hlavě, udělá mu to poskozeni na helme + hlavě a meč sjede dolu na rameno a klicní kost... Hmmmm, doufám že to vyberou *1*
  • Tak těch peněz je opravdu hodně málo. Mohlo by to být tak, že když vyberou ten půlmilion, tak že jim někdo další přihodí dva další? Nebyl by to první projekt s takovým financováním, ne?
  • Já to zkusil počítat a vyšlo mi číslo mnohem vyšší, které by nemohli vybrat (na úrovni velkých RPG na kickstarteru od známých lidí), takže tohle mi přijde taky ok.
  • Je to info z Levelu já si to přečetl na hrej
  • ucho
    to si nevybavuji. spíš jsem měl pocit, že k němu neměl velkou důvěru, protože tam není nic jistý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit