Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No třeba u generování postavy ... vidím jen první tlačítka pro rozdělení zkušeností , ale potvrzování - lupu musím deaktivovat protože je statická ! .... Totéž při nahrání party .... jo ty jsi zvolil nahrání a nemáš nic uloženo ? ... Back nefunguje , zkratky nejsou , a ESC na androidu asi běžně nebude ... WTF ?

Ne na tohle nemám nervy , možná to ještě zrevidují , ale zatím škoda slov .
  • Tak jsou pryč všechny . Ale Race Injection mohu jen doporučit . pokud je to byl ten kód z Levelu, tak tím mi kluci udělali velkou radost ... Race07 se všemi datadisky ;)
  • To je teď v módě děkovat za nic?
  • Tak Razor2 už je fuč, zbytek nevím, ten jde mimo mě... Ale dík
  • Par prebytecnych klicu

Race Injection | Steam Key: 7BIN5-QF7QM-XAWET
    Warfare | Steam Key: V7KRI-407VT-HVZHW
    Razor2: Hidden Skies | Steam Key: VZCXE-LHLZW-V8HVY
  • Hlavni obrazovka neni zmensena, pruhy jsou tam v pripade, ze zarizeni nema pomer stran 4:3. Coz vetsina androidu nema.
    Zajima me, u ceho chybi lupa, zatim jsem to nezkousel dal nez par minut a ac je to neohrabane, tak s ovladanim problemy nemam. Ale treba ta lupa bude chybet pozdeji.
  • Obrazem: Xbox One ovladač na motivy seriálu Breaking Bad (Perníkový táta).

Wow no tak to je... ovladac... s obrazkem. Skvely... alespon myslim.
  • Keyz
    Tvl u toho popisu se mi chce smát i brečet. To je opravdu zoufalé jestli to tak je.

Navíc na telefonu, kde lidi čekají, že to prostě zapnout ono se to bude dobře ovládá to je o to větší propadák.
  • ringmancz
    no prostě investigativní žurnalistika
  • smejki
    Když se jednou Level proosciloval nad Score (resp. Level rostl, zatímco Score kleslo, nevím, jestli byl level výš), tak o tom jenom tweetnul a článek nikde. Připomíná mi Krkovičku, řezníka, kupce a sedláka v jedné osobě, který si mne ruce, jakmile může napsat něco byť jen zdánlivě negativního o jakékoliv konkurenci, tím spíše pokud jde o redakci Games/Levelu.
  • ucho
    hm, to nezní jako něco, čemu někdo věnoval moc času a ani to moc neodpovídá těm penězům, které se na to vybíraly...
  • Jedním slovem - všechno .
    Nebudu se vyjadřovat k obsahu původní hry , který je vlastně stejný , ale to co jsem viděl na tabletu vypadá jako emulovaná verze ze ScummWM .
    Takže původní rozlišení převedené na Android , k tomu částečně funkční původní ikonky a menu (neaktivní filtr pro SB pro v nastavení dává tušit ;) ) . A protože někomu došlo , že takové titěrné blechy nebude většina trefovat kapacitním stylusem , tak okolo hlavní obrazovky (,kterou tím ještě víc zmenšil ) přidělal ikonky s nejdůležitějšími ovládacími prvky a LUPU ! (s kterou však nelze pohybovat a interaktivně se zobrazí jen text který uznali autoři , že by asi bylo třeba zvětšit )

Pokud by to fungovalo neřekl bych ani blecha , ale ti pomocníci okolo nejsou k dispozici vždy a co je horší , tak se nezobrazí pro všechny akce .
    Klukům jsem fandil a doufal , že konverze se jim podaří , ale tohle ? Děkuji pěkně , příště by to chtělo položit se víc do kódu a nesnažit se jen tupě emulovat starou PC verzi .
  • Jack1947
    Lego je lepsi, SW RPG ala MASS EFFECT odzvonilo. *9*
  • ucho
    neviděl jsem. tak se můžeš alespoň rozepsat o tom, co všechno je tam odfláklé a špatně...
  • Skeldal do koše ! Napoleon Games do průvanu !

Shledává ještě někdo tu neuvěřitelně odfláklou androidí "konverzi" Bran Skeldalu jako hodnou skartovače ? A já už myslel že odfláklé konverze se objevují jen na PC :(
  • Ronox
    Na FB stránce Score psali, že to je ošetřená verze, tak jim zkus napsat.
  • vlastik.plaminek
    Nevím jak je na tom verze ze Score, ale u normální retail verze byl problém s časovým omezením licence a dalo se to řešit buď crackem nebo přenastavením data ve widlích, ale už si nepamatuju, kolikátého to bylo. Strejda Google kdyžtak poradí.
  • x_ander
    V tomhle konkrétním článku urážky vynechal, to je pravda. Ale když zná človek kontext a jeho dřívější názory ať už na Level či konkurenci obecně, tak je jasné, že tímhle článkem si opět jen masíruje svoje ego.
  • ucho
    to mě raději ne :) ten člověk podle mě herní branži nerozumí.
  • jindra.veliky
    jaky? normalne a slusne informuje o prodejich casopisu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit