-
Server Joystiq zjistil, co se stane s jednotlivými Games for Windows Live tituly po ukončení služby.
No speciálně Dark souls by mě zajímaly, pořád jsem se ještě nedohrabal konce a nerad bych, aby to najednou kleklo. -
Tomb Raider se koncem roku stal ziskovým titulem.
sláva, tak snad bude další díl! -
No, asi to neošetří, ono to moc nejde. Ale tím lépe, aspoň mohu mít zapnutý Steam permanentně na "pracovním" laptopu v offline modu a zároveň normálně na PC :)
-
Na tohle jsme přišli náhodou a nebylo to tak, že bych hned googloval jak to očůrat. To jestli to valve ošetří je mi jedno, protože do té doby mi volali jestli můžou hrát nebo ne.
-
Tohle očůrávání s offline módem ale nepotřebuje žádný sharing. A Valve si to, předpokládám, nějak hlídají, to by mohlo nekonečně lidí fungovat na jednom účtu. Ale hezky se projevuje ta česká/slovanská/východoevropská mentalita, hned všechno přečůrávat.
-
Jop zkoušel. Strýcovi a kámošovi jsem nasdílel knihovnu a funguje to v pohodě. Někdy jim to neukáže sdílený hry, ale stačí relog a je to zase v klidu. Jinak jednoduchá rada jak to očůrat, aby mohlo víc lidí hrát, tak stačí přejít do offline režimu.
-
nedělní otázky už nejsou, ale jednu tu mám :) zkoušeli jste někdo v poslední době sdílení her na steamu?
-
Jasne, neber si to osobne. Tyhle veci akorat vypadaj lip, kdyz v nich nejsou chyby. Cizinci pak maj tendeci nebejt "OMG SOME RUSSIAN TYPIN".
-
ja bych k tomu pustil Reznika - Nerdi
-
Je znat, ze ma anglina je vic punkova nez ze skolnich lavic :) Ale pointa, byt se vlakno (jako obvykle) ubira docela jinym smerem, je jasna ne?
-
Jenom otřel? Kdeže... Vysvětlil, kdo to byl Space Jockey a to bylo velké zklamání a to nejenom pro mě. A zbrklé finále raději nemluvím. Když jsi fanda, tak to není jenom o Alienech, ale i vše kolem nich. Mohl to být super prequel, ale bohužel nestalo se tak. Udělali by lépe, kdyby to bylo úplně mimo Alieny, pak by to mohl být slušný film.
-
Myslíš Summer Overture, že...
-
Ta cela hra vypada nejak divne, oproti temejsimu 1dilu. *7*
-
Arrows don't*
arrows look
je to plurál -
To jo no...
Nastesti u TSFH je vzdycky z ceho vybirat. -
No jen aby to nedopadlo jak Requiem for a dream. Dnes už tu kdysi úžasnou hudbu nemůžu ani slyšet.
-
http://play.iprima.cz/re-play/re-play-2014-3 - lepší kvalita
-
Vsiml sis to cislo "1403" v logu te hry ?
-
Jak z pohledu Alienů? Však tento film vlastně vůbec není o alienech. Jen se trochu otřel o jejich stvoření a vytvořil půdu pro film Alien.
-
A klasika. Two Steps from Hell. Ne ze bych si stezoval. Na tyhle veci jsou proste nejlepsi...