Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chybí tam vozová hradba

http://www.youtube.com/watch?v=BqK2xr2dCEg

Btw co to bylo za jednoty v tom zástupu kde čekali na boj? Husité přece nebojovali takto, jako prasata na jatkách, kdy stojí a čumí na nepřítele a pak se na sebe vrhnout.
  • Keyz
    Jo. Delší to snad bude.

Zase takové dramatické trailery prostě fungují... Filmy to tak mají a lidí to pořád sledují.

- Já nechápu, proč to někdo nahrál na telefon navíc šikmo a v malém rozlišení. Když ten pořad lze snad shlédnou na netu. Ale + že si dal tu práci.
  • ucho
    náhodou je to nahrané slušně. jen doufám, že finální video bude trochu jinak sestříhané, tady je to vše takové hektické, tak snad to upravili pro tu upoutávku.
  • Keyz
    Je to tak hnusně nahrané, že nikomu nedoporučuj se na to dívat a počkat si na 21.

- I když za mrknutí na nick toho mistra kdo to nahrál to stojí.
  • já jakožto fanda Alienů jsem byl filmem Prométheus těžce zklamán. Začalo to dobře a každou další minutou to bylo jen a jen horší... Beru z pohledu Alienů. Být to film bez spojitosti s nimi, tak je to o něčem jiném.
  • Kingdom Come

http://www.youtube.com/watch?v=YJi1aT_SuiY :O
  • ucho
    v tuhle hodinu jsou obchody přece zavřený... navíc je víkend. počkej na pondělí.
  • Tomb Raider: Definitive Edition poběží na Xbox One a PS4 v rozlišení 1080p a 30 FPS.

ZÁZRAK! 30FPS při fullHD! Nevídané! Och bože! Hned si běžim koupit do obchodu konzoli!
  • To, jestli se hra povedla nebo ne, se uvidí, až vyjde. Neházel bych flintu do žita. A co se týče Alien/Prometheus, já jsem naprosto spokojen (až na chvílemi dost zmatenej střih, který snad odstraní director verze(předpokládám po vydání pokračování Prométhea)).
  • Hlavně, že ty jsi nám vysvětlil všechna tajemství světa... *7*
  • michelangelocz
    O to prave jde. Prislo by mi paradoxni, kdyby elementy – jako je napr. toulec – vypadaly a byly akuratneji zpracovany ve predchozim dilu hry.

V bete jsem nebyl, ale strach o hratelnost nemam. Spis se obavam toho, co udelaji se svetem a s pribehem.

Z doposud prezentovaneho se totiz sklada dosti elementarni pribehova kostra a hra se celkove v leccem podoba Demons Souls. A to pro me neni dobry znameni, protoze Dark Souls bylo skvely prave v tom, ze vse z Demons posunulo o uroven vys a tak nejak jsem cekal posouvani latky stejnym smerem.

Takze se zacinam pripravovat na paralelu vztahu, jakym je tvuj uzivatelsky obrazek k puvodnimu Vetrelci. Byt u druhych Dark Souls nijak vyrazne neparticipuje jeho puvodni autor – Hidetaka Miyazaki.

Snad se seredne mylim a hra se povede.
  • Ano, vyjádřím se, i když vůbec nemám, co bych pověděl, tak napíšu nějakou sračku, hlavně abych se mohl vyjádřit. Žasnu.......
  • Žijeme v demokracii, každý může vyjádřit názor. Z čeho jsem vycházel, to jsem uvedl. Takže naprosto relevantní subjektivní názor. Pokud tu někdo ze sebe dělá tu věc, co jsi uvedl, jsi to maximálně ty.
  • kennyB
    Já vím, pardon. Špatně jsem si to přečetl. Jinak na YT to tak je, že v coopu se sám může hráč léčit *3*
  • Tak proč se vyjadřuješ. Jedničku jsi nehrál, dvojku si viděl na youtube. Aneb jak udělat ze sebe koko*ta v pár sekundách...
  • Já neříkal, že betu hraju *2* Ale na YT je velká spousta gameplay videí, určitě na svou otázku najdeš odpověď.
  • kennyB
    Mám dotaz. Slyšel jsem, že v betě je jedna novinka a to, že když si tě někdo přivolá do coopu, tak se sám můžeš léčit s estus flask, je to pravda???
  • jindra.veliky
    ...tak ten vetrelec je delanej podle toho z prvniho filmu *4* proto ma tu hlavu takovou...
  • Mě se ze záběrů z bety vůbec nelíbilo ovladání, takže toulec vnímám jako podružný problém. A na vysvětlenou dodávám, že jedničku jsem nehrál, tak netuším, jak to vypadalo tam. Celkově mi to ze záběrů z bety přišlo příšerně nudné.
  • michelangelocz

Divne toulce v DARK SOULS II

Vsimli jste si (je to detail, ale stejne – DS je srdcovka, tak mi to nedalo), jak divne na vsech obrazcich z druhych Dark Souls vypada toulec na sipy? Me to tlouklo do oci uz od prvnich obrazku a nakonec jsem jim na FB nahodil tuhle rychlou skicu, ktera by to mela shrnout a idalne donutit Namco Bandai k predelani. Trklo to jen mou, nebo i vasi vsimavost?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit