-
Kingdom Come: Deliverance
tak to video ze hry vypadá parádně, to se asi strhne slušná debata...
počítám, že ho uvolní za ty tři dny. -
Dost dobrý:D.
-
Uff, dík
-
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=97508552&postcount=1239
-
TitanFall
Viděli jste "první opravdové screenshoty" z TitanFallu?.... Vypadá to hrozně, doufám že to je nějakej fake -
Subjektivní nominace. Není to žádné překvapení.
-
Já bych řekl, že už se stalo *3*
-
The Last of Us má třináct nominací na letošní cenu D.I.C.E. Awards.
to snad ani nemá cenu sledovat, vždyť některé ty nominace jsou úplně mimo mísu (Outstanding Achievement in Story: Beyond: Two Souls? To je výsměch všem kvalitním příběhovým hrám. Naopak v sekcích Outstanding Character Performance a Outstanding Achievement in Visual Engineering Beyond chybí, což je vzhledem k vyčnívající jedinečnosti hry v obou kategoriích neakceptovatelné; nominace do Adventure Game of the Year zase úplně ignorují pravé hry ze žánru adventure.). -
Aspon nelzi na 60 FPS s 4AA to nedala ani karta 7970GHZ viz dole test se postoval..
-
Jak píšeš je to grafika okolo 7 tisíc, jenže ps4 stojí 10....proto říkám ,že je to slušný výkon. Nechápu, co je na to nesrozumitelné.
-
V tom videu rikaji, ze pokud te alien spatri, tak to pro tebe ve vetsine pripadu konci. Coz zni fajn, tak uvidime.
-
TreesFX byl pokus a hodně blbě optimalizovaný na to, co předvedl.. však už je hotová verze 2.0 která má být ... ehm, teď mi vypadlo v čem. Každopádně tohle je hra šitá na AMD karty, 7970 která to utáhne krásně na max koupíš za 7tisíc dnes, a i nV třeba 760/770 okolo 7tis taky v pohodě.. tak kde je problém? 760 je naprosto běžná karta v herním pc dneška a dá se říct takový základ, cokoliv pomalejšího nemá smysl kupovat ...
-
Botanicula, jenž byla v tolika slevách a bundlech... Aspoň se udělá některým lidem radost... Já třeba nepoužil zatím ani jeden klíč z Levelu, ale Trine mě láká.
-
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26432-tomb-raider-lara-croft-s-podporou-directx-11-a-tress-fx?start=4 No synku nevím nevím
-
Hele nechci nic říkat, ale bratranci na 2 jádru s trošku slušnější kartou to před rokem když hra vyšla běželo cca 50fps. Mně nějakých 60fps strop s vsync a MSAA 4x, ehm ...
nextgen jak sv1ňa -
Ty jsi taky náročný prosímtě. Mainstreemové gpu si s tím v pohodě poradí na PC.
-
Tomb Raider: Definitive Edition poběží na Xbox One a PS4 v rozlišení 1080p a 30 FPS.
Už prosím nééééééééé, umírám smíchy :) Víc takových zpráv a brzo mě jebne :D -
No to je docela slušné, jelikož na PS4 to jede s TressFX nebo jak se tomu nadává a to je náročný jak prasee...
-
Nejsmutnější na tom je, že to právě pořád na "nextgen" strojích standard není.
-
Bleskovka jako bleskovka, dulezite je ze je "bleskova". *4*