-
Pokud dojde ke zrušení hry zařazené do Steam Early Access, peníze zpět od Valve nedostanete.
neco novyho by nebylo ? Steam nikdy nevraci penize je to i v podminkach -
docela by mě zajímalo, jak to bude fungovat, když Evropa má vlastní síť a poskytovatele, ale samozřejmě potřebuje být napojená na všechny ostatní, i tu americkou...
-
To uz hranici trochu s idiocii zakonu v cine ne? Pak tedy jsem rad ze ziji v kurevske EU kde tyhleti zakony snad jeste dlouho nebudou. *3*
Kdyz clovek nakoukne do clanku zjisti... no rekneme uplne suchou vec a to.
"For example, Comcast could disable Netflix access so that you are forced to use their TV and streaming services."
Prekvapive, nepujde o prachy ze? *4* -
Soud v USA zrušil síťovou neutralitu. Poskytovatelé tak mohou požadovat rozdílné částky za jednotlivé...
jj, a vybrany obsah vyfiltruju zakonmi
tj. zaciatok konca takeho internetu, aky je teraz -
si nepamatujes Rage? tam kdyz si chtel mit oficialni cestinu, tak to stahovalo nekolik giga a pirati to udelali do 1 mb :D
-
Next Car Game
Next Car Game je na Steamu http://store.steampowered.com/app/228380/ -
No já MGS nikdy nějak extra nehrál, takže dějově je mi to celkem jedno. Stačí mi zápletka co tam je, kyborgové, ten psycho japonský styl a slušná hratelnost... nic jinýho jsem od této hry ani nečekal, taková alternativní linie k DMC :)
-
Hra samotná má 3gb a zbytek jsou filmečky (cca 20gb).
-
Slyšel jsem opak a osobně i mne vážně hra nevtáhla ... na to že má mít dějové pozadí společné s MGS rubací koridor ...
-
Jednoduchý , levný ... tohle mi teda k Tegře rozhodně nesedí a ambice Huaweie známe všichni , takže masovku nečekejme ;/
-
Hledejte v Blesku ! .... pardon nedělním Levelu ;)
-
Neříkej .....že by to při motion capturingu byl člověk ? A viděl jsi prvého vetřelce ? Kde nic tu nic , tušení nezobrazeného ,několik rychlých detailů a nakonec černoch s kýblem na hlavě ...a pro jistotu zblízka ;)
-
Snad Beee Beee , nový Apple , noví zombíci atd.
Paradoxně se Bohemka zahojí na simulátoru oběti zombie apokalypsy víc než na věrné simulaci vojenského konfliktu .... a ani nebudou muset šahat na animace které nezvládají už historicky . -
Všeználku teoretiku. Já už to hraju skoro týden na PC a nároky jsou docela směšné, graficky je ta hra hodně průměrná, přesto samozřejmě vypadá o řád líp než na rozplizlém Xboxu. Nicméně hra jako taková slušný.
-
néééééééé :D To už fakt není normální tohle :D
-
To bude určitě kvůli emulátoru a DRM ...vždyť takhe dneska vznikají konverze ....
-
Jediný rozdíl bude ve vyšším rozlišení ? Tak pokud to bude pravda (jakože marketing) tak benefit PS4 opět plně využit
-
PS4 verze Yakuza: Ishin poběží v 60 fps a nabídne vyšší rozlišení než PS3 verze.
tak to bych opravdu necekal :D -
Kdyz, budou prachaty, a budou si myslet, ze vsichni zajemci si to uz stejne koupili, je vetsi sance, ze se na to vyprdnou. Nerikam, ze tohle je ten pripad, ani, ze se tohle deje casto, jen abys chapal ten princip.
-
Videiim ... atp... v FHD kvalite... nevim co do her na pc vsecko cpou...