Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Vypadá to pěkně. Jenom aby to nedopadlo jako osekaný CM....Sice za ty dva dollary hra stála, ale jinak je to otřesné. Obzvlášť když pak vidím "gameplay", kterým se prezentovali na E3.
  • montatatana

Naughty Dog v jednu chvíli zvažovalo steampunkové a postapokalyptické prostředí pro Uncharted.

Naughty Dog v jednu chvíli hodně fetovalo :)
  • Až na to že gameplay je z konzole, jak se škubaně otáčí po kouskách s tím gamepadem :) na to se nedá dívat.

Ale vypadá to nadějně.
  • Project Cars

No čekal jsem teda víc, co se grafiky týče, ale ve finále naživo to třeba bude lepší.
  • Pilgrim66
    jj snad tomu jeste zlepsej model...
  • No, prostředí vypadá celkem pěkně, ale nevím, ten vetřelec mi tam připadá takový směšný. Vypadá jako člověk v kostýmu vetřelce na procházce a ne jako vraždící monstrum, je to divné.
  • Alien

Jelikož jsem to tu ještě neviděl, dávám odkaz k dobru.

http://www.ign.com/videos/2014/01/13/alien-isolation-gameplay-commentary

U mně dobrý *1*
  • michelangelocz

The Last Phoenix_DEMO

Kdo sleduje RockPaper uz o tomhle zajimavym kousku vi. A kdo ne, ten klika S E M.
  • Drda je snědl. *5*
  • RUMOR: New Obsidian Game Announcemt at San Fran GDC 2014.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=750335
  • MickeyMutant
    To už je ta otázka?
  • Už došly.
  • Tam kam snad už navždy.
  • Tilwaen
    Kam se dnes poděly pravidelné nedělní otázky? *4*
  • MidnighT91

Dohrání Castlevania: Lords of Shadow 2 zabere přes 20 hodin.

Ha, když jsem se na to video díval (bez zvuku) tak mi zrovna v BS běželo Once Upon a Time. Na konci videa jsem trošku nezachápal co se to sakra děje... *15*
  • Najít EXE ve složce hry a vytvořit zástupce...
  • Čína, no... Ale pokud se jim povede, to co OUYA zpackala, proč ne? Jednoduchý, levný a výkonný Android k televizi s nějakou podporou. A v kombinaci s emulátory to i bude i na hraní :)
  • Zoo Tycoon 2 Marine Mania

Ahoj, nemá tu někdo z dětských let Zoo Tycoon 2 Marine Mania origo?
  • Jack1947
    Jesteze tak, bylo by to napovazenou kdyby to nemelo kolem 20hodin + urcite bude nejake to DLC. *3*
  • Dohrání Castlevania: Lords of Shadow 2 zabere přes 20 hodin.

Tak jednicka ma take pres dvacet hodin obsahu a abych se priznal, tak nejednou jsem si pri hrani pral, aby hra byla radsi o nejakou tu hodku kratsi a nemela tolik otravnych pasazi.

Ale pro me je dulezite, jak hra vypada (po hratelnosti strance, ne graficke). Vypada to, ze nam konecne umozni ovladat kameru, ne se jen spolehat na rezii ze strany vyvojaru. Hura! Take nove zbrane. Combat Cross je sice velmi originalni zbran, ale ja tyhle retezovite zbrane ve hrach nemam prilis rad. Mec je mec. A take pridaji vice prozkoumavani. To je u techto her hodne dulezity prvek, ktery byl v prvnim dile uplne prehlednut.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit