Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    kvůli více jazykům je to tak veliký? *1*
  • Jack1947

Obrazem: Porovnání PC a X360 verze Metal Gear Rising: Revengeance.

Nepostrehl jsem nikde "HW naroky" ale jak zname konverze z konzoly budou mastne, prestoze graficka stranka nebude krom par vylepseni o moc lepsi... ( coz neni, dokonce dle screenu by se mi zdala X360 hezci, tech par efektu budou spise hru stezovat). To ma cca kolem 24gb... chapu multilanguage... ale i tak no... *7*

Spise me zajima jak a na cem to ( jestli nekdo ma) jezdi... ? ( z hw naroku se vychazet neda no).
  • Veskoslav
    Mě nevyprovokuješ;)
  • Pozor prisel pan VelkohubaPravda nebo Brouk Pytlik ?! *1*
  • kennyB
    Nebo spíše internetový drsňák *1*
  • Jack1947
    To jsou jen krece z hladu. *15*
  • Ne ne takhle vypada gameplay ze hry! *1*
  • Veskoslav
    Podívej se na nick. Jeho účet má zase ban.
  • Miserius
    To je jako argument nebo nějakej záchvat? Když máš dobrou partu, je sranda hrát cokoliv *1*
  • *3* Musí být trochu vzrušení ne?
  • putata putata na slepicky! *2*
  • Veskoslav
    Další internetový debílek:)
  • Miserius
    Proc by mel byt nekdo hloupej? Rome 2, Battlefield 4, Simcity... to jsou nedodelky za 50 euro... Tohle je aspon zabava hrat s kamaradama...
  • Ale za tu cenu dostanou i plnou hru, tak proč čekat až to výjde?
  • Pane boze ti lidi jsou tak hloupi! Platit za nedodelek a bugfest 25ecek! *7*
  • Co si na mě otvíráš hubu ty čůrko. Si tě najdu podle IP a dostaneš na budku ty hovadoo nevycválaný.
  • Veskoslav
    Ta hra je dobrá? Tupé AI, strašné koridorově skriptované scény, osekaná grafika, hra stínů a světel naprosto jinde než při ukázce. Jestli ty se rád necháváš "ojebávat" to je tvůj problém.....Ještě řekni, že nejlepší díl AvP je ten z roku 2010 a myslím, že máme jasno. A pořád říkám, že je hrozný, protože jsem ho pro tvou informaci dohrál a ano mám legální kopii té hry. Takže nevím, co to do prrdele meleš o papouškování.
  • nekromant33
    Tak nám padl milion DayZ
    http://www.dayzgame.com
  • Ty taky pořád něco papouškuješ. Všichni říkají jak je ACM hrozný, tak to budu říkat taky. Prd ve verzí 1.4 hra vypadá a hraje se velice dobře a měl jsem ze hry daleko lepší pocit než např. z infantilního Bioshocka.
  • Jak dopadl souboj úspěšného účastníka GT Academy Petra Doležala s šéfredaktorem serveru iFaster (a závodníkem)...

Hezky si s panem "normálně to jezdím jinak" zacvičil. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit