Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Děkuji. Podívám se, protože fóra si docela protiřečí.
  • Včera STEAM zaznamenal téměř 765 tisíc aktivních uživatelů.

Mam dojem že na to je soft :)
  • Radioaktivni_surikata

Včera STEAM zaznamenal téměř 765 tisíc aktivních uživatelů.

Tak hlavně že jejich servery jsou v pohoděěěěěěě. L4D je teď za trest. Tuna noobů a ještě se nedá připojit na oficiální server, takže každá druhá hra laguje jak sviňa. Neměli to dávat zadarmo, tohle není dárek ale trest. Přitom to stálo už tolikrát 50 korun...
  • Veskoslav
    Nula sem, nula tam *1*
  • Veskoslav
    Já ho ale nemám na baterky no. Mám drátový.
  • Ronox
    1. Přestaň řešit mínuska už je to nuda ;)
    2. Já to dělám barbarsky a pootevřu baterky a on se vypne.
  • ucho

Včera STEAM zaznamenal téměř 765 tisíc aktivních uživatelů.

kde to v tom grafu je? včera to tam ukazuje 7,6 miliónů uživatelů...

a konkrétně tam píšou: peak 7,640,592
  • Veskoslav
    Tak mě na jedničce šíleně nebavil systém inventáře, miliarda schopností, které v důsledku byly o ničem a neustále mě nutili sebou brát Thayu nebo Garruse, abych byl schopný cokoliv otevřít. Omigelu jsem měl tunu, takže všechny zámky jsem používal na to. Sice skvělý příběh, ale po čase šílený stereotyp, pohyb s Macem byl pro mě osobně utrpení a vedlejší mise jedna veliká nuda, která šla podle tří šablon. Systém přehřívání zbraní mi také neseděl. Dvojka zase byla blbá v systému boj vs příběh. Kdy ale vedlejší příběhy+DLC jsou oproti jedničce skvělé, ale hlavní mise pokulhavá. Naopak se mi líbí poslední mise, kdy člověk musí správně volit lidi, aby mu přežili, "nutí" ho to plnit vedlejší mise k daným postavám. Trojku osobně mám nejraději, protože zkombinovala to, co se mi líbilo na jedničce a co se mi líbilo na dvojce. Navíc skvělé propojení, když člověk zachraňuje dané postavy průběhem trologie a úprava postav a příběhu podle toho. Ať už ve 2. nebo 3. díle. Nesouhlasím, že by 2. díl pouze o střílení a boji s "Rojem", to odmítám. V jedničce jsem si zastřílel mnohem více. Osobně mám 3. díl jako nejlepší i přes strašný konec, pak asi 1. díl a nakonec 2. díl. Pokud ale neumíš anglicky a nemáš češtinu, tak doporučuji to nehrát. Je to zbytečné a příběh ti pak nic neřekne.

Edit: Jak říkám clicbote, je to nuda;) Máš nový rok, zkus něco lepšího.
  • Veskoslav
    Menší dotaz. Mám poslední generaci Xbox 360 ovladače připojený k pc. Funguje skvěle. Problém je ten, že jsem nepřišel na to, jak ho dát do neaktivity, když s ním nechci hrát. Tedy kromě toho, že ho vypojím z USB. Neví to prosím někdo? Díval jsem se na fóra a moc jsem to nepobral. Dík.

Edit: Chápu, že máš nového a výkonějšího clickbota, ale už je to nuda;)
  • No to se teda neshodnem .. 1 > 3 > 2. *16*
  • Kozy
    Určitě ne, první díl byl krásnej v tom objevování neznámýho. Dvojka byla podle mě nejhorší, i když uznávám, že třeba ty lokace vypadaly líp než prefabrikovaný základny v jedničce. Spousta lidí mluví o suicide mission, která mě osobně třeba vůbec nebavila. No a pak trojka, kdy už byl všude jen zmar a smrt, hektičnost. Na konec si nestěžuju ale musim souhlasit s michelangelem že to měli hloupě řešený. Na druhou stranu mě strašně zklamalo DLC Leviathan, původ Reaperů měl zůstat neobjasněn.
  • Miserius
    Mě přijde nejlepší protože se mi líbí že se tam spousta věcí z předchozích dílů uzavírá...
    A mě poprvé ve hře bavilo dělat vedlejší ukoly protože cokoliv člověk udělal se nějak projevilo v armádě, to se mi hrozně líbilo... Vedlejsi ukoly ve hrach nedelam protoze me prijdou zbytecny, jejich splneni/nesplneni nijak hru neovlivni a odmeny vetsinou naprosto zbytecny
  • Tak já se shodovat nemohu, trojku jsem nehrál. Nechce se mi kvůli jedné hře instalovat a otravovat se s Originem...
  • Pilgrim66
    Já mám zase radši asi 2ku i když je to težká volba. Teda až na to, že 3 je nejhorší, tam mam pocit se shodneme všichni.
  • michelangelocz
    Zkusim. Dik za tip! Ja dualshock rozchodil nove pomoci "BETTER DS3", kterej ale stejne k fungovani vyzaduje ten pekelnej MotionJoy, byt jen ke stazeni ovladacu.

edit: Tak jsem to zkusil a funguje to skvele! Jen jsem si musel upravit DsFix, rsp. odstranit Mouse Fix mod v Dark Souls, aby gamepad fungoval i tam, ale funguje teda fakt libove ;)

edit #2: Takze libove funguje pouze pripojenej kabelem... Nehlede faktu, ze kdyz ovladac po hrani na PC zapojis zpet do konzole, tak se nakonfiguruje podle ni a pri naslednem zapojeni do PC se musi znovu nastavovat (coz je MNOHEM snazsi pres Better DS3 - zalezitost par sekund).

edit#3: Shrnuti nejelegantnejsiho reseni zapojeni DualShocku3 na PC, paklize ho budete chtit pouzivat jednou na konzoli, jindy na pocitaci - 1. Nainstalovat MotionJoy #071001 a nainstalovat z nej ovladace (jedina vec na kterou bude MJ potreba a pak je ho pravdepodobne mozny i odinstalovat - neovereno). 2. Stahnout si Better DS3 tool, zapnout s gamepadem zapojenym pres kabel, nahodit X360 profil (jakmile se ovladac zapojenej kabelem jednim klikem sparuje, tak po odpojeni funguje i bezdratove) a hrat. #blogisek... over
  • Hanzales
    Na ten dualshock, jestli mohu doporučit, tak skvělý ovladač je tento:
    http://emulation-general.wikia.com/wiki/SCP_Driver_Package
    Není potřeba Windows přepínat do žádného "debug" mode, funguje to jako klasický ovladač, používá drivery X360 ovladače, stačí jen připojit DualShock USB kabelem (jde rozchodit i přes BT) a ve všech hrách není třeba absolutně nic měnit/nastavovat atp. Není potřeba žádný motionjoy, vibrace fungují parádně a vůbec ;o)
  • Jak zavádějící? Naopak by to byl celkem hodnotný příspěvek. Kdyby byl uvozen "podle mě...", bylo by to úplně ideální. Rozhodně lepší, než psát, co se bude dít.
  • Jack1947
    Takto ma skryte, muze si to precist az dopari... omlouvam se, nenapadlo me ze toho bude tolik , zrovna ja co spoilery rad nemam. Priste se to nestane nesmim se nechat unest...
  • Miserius
    Proč mu jako rozepisuješ příběh?
  • Jack1947
    Pockej... jak vyspoiloval. Nenapsal jsem nic konkretniho. Kdybych napsal ze o co se jedna to jsou spoily ne.

Ono, bez spoilu to proste popsat nejde... napsat ze ME1 byl prvni a nic tam nebylo zato ME2 prohloubil lepsi grafikopu a dynamictejsi hratelnosti a ME3 byl vicemene recyklat ktery jen zlepsil hratelnost by bylo trochu zavadejici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit