Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Snad kromě Brothers (mimochodem, může mi někdo vysvětlit co je na tom tak úžasného?) je všechno starší půl roku, takže je sucho.
  • michelangelocz
    U tebe sucho, u me porad kape, paklize primo neleje :) Za posledni dobu jsem dohral BROTHERS (a je to fakt pecka!), Call Of Juarez (mlask!), BASTION (aaaah!) a protoze jsem rozchodil na kompu dualshock, tak si konecne radne uzivam HOTLINE MIAMI. Vse zminene doporucuji.
  • michelangelocz
    Souhlasim, byt by ta obalka vypadala lip, kdyby si grafik odpustil tu linearni iniciativu a zanechal jen modrou plochu :) Z tradicnejsich hernich byly fajn obalky Beyond a Black Flag. Jinak u posledniho cisla je skoda, ze ovladace na obalce nebyly v pomeru 1:1 k jejich skutecnym rozmerum.

A kdyz uz resime obalky – REDAKCE, je nutny na nich mit tak vyraznej vypis obsahu? Osobne bych nejradsi videl obalky s fotkou pres predni a zadni stranu, doplnene pouze logem "LEVEL", obsah strucne na hrbetu.

PS: A mene recenzi (tema naplnte GAMES.CZ), vice tematickych clanku! :)
  • Mass Effect

Jelikož je herní sucho a není co hrát (z nových her), včera jsem konečně po x letech odkládání nainstalovat jedničku a doufám, že ta trilogie je tak dobrá, jak se říká. Těším se až se do toho pořádně ponořím.

To jen aby jste věděli.
  • MickeyMutant
  • Pilgrim66
    Mně se líbíl Hawken a Lara, upřímně ty nový obálky mě zas tak nenadchly...
  • ucho
    je trochu rozdíl, když to něco asociuje a když napíšeš, že má poznávací značku Shenmue 3. já chápu, že někdo ten rozdíl nevidí, ale rozdíl to je, obzvlášť když i Shen má svůj význam...
    tohle jsou detaily a nepřesnosti, které prostě překrucují a upravují původní zprávu. jde o hloupý přebírání zpráv odjinud a ani to někdo nedokáže napsat korektně. ještěže to pak nikdo nepřebírá odtud, bůh ví, co by z toho nakonec vzniklo.
  • A SHEN 3 co asi tak asociuje ....
  • Nejhezčí je stejně Lara, Když už chcete něco pěknýho na obalu tak Laru.
  • Á sociál .. čakan do ruky !
  • Ten s AC se mi líbil taky, ale hlavně zadní strana. Asi mám úchylku na dvojbarevnost :P

edit: A teda ne že by se mi ostatní nelíbily, ale třeba to ze Saint's Row nebo Last of Us (či co to je na 235) mi přišly jako prostý promoobrázek k té dané hře.
  • ringmancz
    já jsem hlasoval pro DayZ, AC a ten poslední s ovladačem
  • Jack1947
    Pro deti je to dulezita vec, dneska... takze at kazdy kdo rad ma a ostatni nemaji.
  • prej jenom pulka lidi, co pouziva v cesku internet ma i fejs, takze to zatim je stejne normalni ho mit i nemit *6*
  • jindra.veliky
    nechapu jak nekdo dneska nemuze mit ucet na face :D si asocial, ne? *15*
  • jindra.veliky
    tak usetris za herak, ne?

a kdyz tolik usetrite, tak mi muzes na muj tiscali email poslat steam key na CS Global Offensive *4*
  • Obálky levelu

Hlasoval bych pro 232, neb mám nejradši co nejvíce originality (nebo spíš vlastního rukopisu). Ale těžko se hlasuje nemaje Fecesbook účet. :)
  • ucho

Ryu Hazuki má na screenech svého vozidla pro Sonic & All-Stars Racing Transformed poznávací značku Shenmue...

tak budu hnidopich i dnes. nemá poznávací značku Shenmue 3, ale SHEN3... proč je takový problém mít v bleskovkách nezkreslené informace? Shenmue 3 je v současnosti neexistující pokračování, které není oficiálně ani ve vývoji a článek řeší, zda se jedná o žertík nebo se tím někdo snaží něco naznačit...
    a ta postava se nejmenuje Ryu Hazuki, ale Ryo Hazuki...
  • Samozrejme, proto mame tolerovat, ze na zarizeni, ktere tady ma byt 7-10 let budeme kupovat/reklamovat ovladac kazdy pul rok? Nebo jak si to predstavujes?
    Nikdo normalni snad neocekava neznicitelny ovladac, ktery vydrzi 50 let aktivniho uzivani, ale alespon po dobu zivotniho cyklu te konzole by snad mohl vydrzet aktivnejsi pouzivani s minimalnim opotrebenim pri slusnem zachazeni.
  • Jo, tak si obcas pripadam pri cteni tvych prispevku *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit