-
A co kdyz to srovnas s NFS?
-
Assetto Corsa je proste pecka. Koupil jsem ted ve slevach a jsem opravdu prekvapenej o kolik dal to proti Cars je. Jenom mi prijde ze ty zvuky motoru jsou takovy divny..
-
Když to srovnám s CARS tak nic moc
-
Trat z bozskeho RBR v assetto corsa.
http://www.youtube.com/watch?v=ZYXoC_rd95Q -
Prekonal novou hranici, minusovaci... za rok uz treba bude novy upgrade na -500. Zda se ze je to neomezene. *7*
-
Vyrieším to tak, že si založím ďalší účet. Dík za komentáre, pomohli.
-
*15* *15*
-
radsi sem nahazejte poradny klice at je co hrat *11*
-
Klikbot asi vyfasoval pod stromečkem nějaký upgrade.
-
Já Silvestra oslavím asi pařením Dark Souls na PS3.. včera sem to rozehrál a hned u toho prvního bose sem chcípl asi 15x, protože jsem lama. Asi to nebude hra pro mě, nerváka a s ovladačem mi to moc nejde, ale uvidíme, jak dlouho vydržím, teda spíš jak dlouho vydží ovladač. Šampáňo už se samozřejmě chladí..
-
Dal jsem ti disslike, ať máš jiné číslo než Jindra ( ten to má samozřejmě v plusech). Čekám,, kdy to klikač vyrovná.
-
Silvestr
Přeji Všem vše nejlepší do nového roku, splněná přání, mírnou opičku a dobrou náladu do příštího roku, holoto jedna *3* *1* -
Členové Xbox Live Gold programu získají v lednu 2014 zdarma Sleeping Dogs a Lara Croft and the Guardian...
Co na tý PS4 paříš? Já už na ni nemám co hrát. -
Mám dojem, že tím porušuješ podmínky Steamu, tak tě budou možná všichni uklidňovat, že to je v pohodě, ale když dostaneš ban, tak se pak nediv.
-
to samý, ale už to bylo dýl tak nic nezaručuju
-
Ono to bylo míněný na redakci, ale i tak dík za reakci :)
-
co sis tam koupil za hru?
-
V minulosti jsem pár her aktivoval přes VPN a v pohodě bez banu zatím, ale nevím jak to kontrolujou teď.
-
Rayman Jungle Run
Kdo má iOS, tak je zdarma ke stažení:) -
No asi jo. Musíš se zeptat toho klikače, jestli je nebo není rekord *1*