Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VPN a Steam

Čaute!
    Podarilo sa mi kúpiť na Amazone hru ktorá vyžaduje Steam ale kvôli regionálnemu zámku nejde aktivovať u nás. Poznáte to, čo človek neurobí len aby ušetril pár euro ;-) Riešenie ma napadlo v podobe VPN. Len mám strach z banu. Chcem sa teda opýtať na vaše skúsenosti, či ste podobný problém riešili aj vy a ako?
  • To je snad rekord ne?
  • God-of-War
    Přemýšlel sem nad totálním upařením se u PS4.. ale nakonec budu trávit silvestra s rodinou. A následným upařením se k smrti. *1*
  • Draken69CZ

Silvestr!

Tak co flákači, budete dělat ňákou zábavu na Silvestra!?
  • ucho
    zajímavé, že informovat o amerických účtech ti přijde fajn, ale opravovat si po sobě ty každodenní kopance, to už tě nezajímá...
  • Erendiel
    "Keys" slouží k truhlám které můžeš zdarma hraním dostat. Ty klíče ale už jsou za peníze proto slouží jako měna při obchodování *5* mimochodem ty pluska? ... :D jsi velice oblíbený.
  • Jack1947
    Neda pac... to je mozna ohlasene ale nekdy v 2013?? Spise 14 nevim kde to vzali tohle datum... kdoby sakra vydaval nakou hru tesne pred koncem roku. *7*
  • Rune 2

Tak to asi nejyjde co? Tady už se nedá spolehnout ani na ta data.
  • Veskoslav
    Jo jinak. Tesco má akci zase: Nový Batman, Fifa 2014, NFS Rivals za 595 Kč:)
  • jindra.veliky

Steamtrades

muzete mi nekdo vysvetlit jak to funguje? ja predpokladal, ze se meni hry za hry, ale skoro vsude vidim, ze chceji ildi za hry "keys" nebo se ptaji kolik "keys" za nejakou hru?

jeste k tomu treba dota 2 keys nebo tf2 keys a to jsou free hry...
  • Kozy
    50% na Endless Space/Disharmony, skvělá hra, vřele doporučuju.
  • Inquisitor
    Mám dvakrát dvacet procent na Velocity Ultra :)
  • braveman
    Členové s českým účtem byly o "své" nabídce v bleskovkách informováni již 13. prosince. Vzhledem k tomu, že tu před pár dny padla bleskovka (spekulace) o tom, že PS Plus členové obdrží Bioshock Infinite zdarma a nyní se objevil v nabídne pro členy s americkým účtem, zdálo se mi fajn se o informaci podělit.
  • Slevovy kupony :D

Cau, nemate nekdo nejaky slevovy kupony na steam? Ja driv na steamu nenakupoval a tak jsem je vsechny rozesilal :) Ted by se mi nejakej hodil *15* Kdyztak diky...

lukinsons_czech
  • Veskoslav
    Taky mám krabičku:) Tomu se nedalo odolat.
  • Veskoslav
    Jinak tady je antone příklad těch emotikonů, co dostáváš (kromě těch bílích). Každá hra dává jiný, nestane se, že by jsi dostal dva stejné. Ale můžeš dostat dva stejné, když uděláš třeba 2. level jednoho odznaku: http://www.2imgs.com/f1c2f2d80b
  • Díky moc za odpovědi.
  • Ronox
    Já plánoval využít tu na Shadow Warriora, ale pak to Cinemax u nás vydal v krabičce a bylo :)
  • Veskoslav
    No jo. To jsem zapomněl, stejně většina z nich byla na hry, co jdou mimo mě.
  • Ronox
    Plus pak dostáváš vyšší vouchery se slevama tuším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit