-
Problem dnesnich her ze to holt prehani, prehani jak muzou a vysledek stoji za pi**, QTE jakkoli dobre podane vzdy bude a je zlo. Do hry to moc nezapada a zazitek kazi, ano souhlas. -
V AC si to nějak nevybavuju, alespoň ne v prvních dvou. Zbylý díly jsem nehrál. Prince of Persia taky ne. Měl jsem na mysli jinak obstojnej Tomb Raider. Bohužel když se dostavila "filmová a zcela nečekaná" cutscéna, občas naprosto nelogická (jak se hned na začátku ten chlápek objevil za mnou, když jsem zrovna proběhl bortícím se tunelem rozpadající se jeskyně), veškerá atmosféra i nálada šly do háje. Podobnejch a neméně otravnejch momentů je tam víc.
-
Zrovna u hlavní dějové linie AC série bezpochyby *1*
-
Treba posledni Rivals... bylo celkem otravne co se tyce tutorialu.
-
>Use W, A, S, D to move
Z toho bych se taky vždycky po*ral. *15* -
Assassin's Creed, či Prince of Persia (2008)?
-
Nemam rad ve hrach treba bugy kdy dojde k nejakemu zaseku a nezbyva nez restart mise nebo checkpointu, nektere useky ktere hrac dela vicekrat a to jen kvuli tomu ze se nelibilo vyvojarum aby to mohl udelat drive... je toho i vic. (chraneni dementnich osob tu bylo, obrana neceho - podvadejici AI a jo) nemam rad umele natahoovanou herni dobu, vetsinou ztizenym nejakym usekem a povetsinou toto byva tesne ci nekdy okolo konce her - QTE nudna a zbytecna "herni" mechanika kazici vetsinou zazitek. ( vylozene problem sem s tim uplne tak nemel).
-
Někdy si scénáristé holt šlehnou víc, než je zdrávo. *15*
-
Nesnáším checkpointy 2 vteřiny před nepřeskočitelnou cutscénou, do který tvůrci narvali QTE, kterej není ani vysvětlenej, ale místo kláves se tam zobrazujou kolečna a podobný chujoviny, který vůbec nejsou na klávesnici. Schválně kdo uhodne, o jaký hře mluvím *1*
-
To je součást trestu :)
-
Jak píšeš, tak asi časově omezené mise. Úplně nejhorší je to u jakékoliv strategie, kde si chci vesměs v klidu sbírat tiberium, minerály, česnek, zkrátka cokoliv, potom z toho udělat obří megaarmádu a rozdrtit nepřítele v prach; časované mise tento vpravdě zábavný koncept naprosto zabíjí.
Ještě mi lezou na nervy rozhodnutí hlavních hrdinů, která jsou naprosto nelogická nebo naivní a není možnost, jak jít jinou cestou. Třeba na konci AC 3jsem měla obrovskou chuť nechat celý svět zkrátka shořet v pekle, ale Desmond né, on si prostě musí sáhnout. Kaviárový toust. A když už mluvíme o AC 3... podobné pocity ježišimarjapročtodělá jsem měla snad i u poloviny Connorových rozhodnutí *1* -
Podepisuju se pod eskort mise, zejména ve wowku to bylo peklo. Assassin's Creed má pár částí kdy s někým někam jdete, který bych taky poslal do haj*lu
-
Nebo nepřeskakovatelný cutscény, co se spustí před soubojem. Když nějaký těžší souboj opakuju už poněkolikáté a pokaždé musím nejdřív shlédnout stejnou animaci (případně i s rozhovorem), je to vážně k vzteku.
-
Při prvním "DO" jsem si musel zkontrolovat, jestli to nenapsal Dan Vávra.
-
http://www.rockpapershotgun.com/2011/12/29/the-complete-rules-for-games/
-
Turret mise v některých novějších hrách (např. Mass Effect 3).
Velkohubý prohlašování, že na volbách záleží (Telltale).
Zafixovaná kamera tak, že nemůžeš bez páčky provést to co chceš a směrem kterym chceš. -
podvádění v závodech je celkem obvyklý. NFS U2 jsem hrál na hard a když jede auto před tebou, tak jde vidět, že jezdí tak, jak to vůbec nejde. podobný je to na vyšší obtížnost v GRIDu 2
ještě nemám rád blbečky v multiplayeru co hulákají do mikrofonů a třeba v tom GRIDu úmyslně bourají. proto nemám rád multiplayer obecně -
Ono spíše odpočítávací mise nemám rád. Ale mise časové, třeba půl hodiny braň základnu, to mám u RTS třeba rád.
Co mi vyloženě leze krkem je autoheal a možnost být zapasovaný v textuře v Bf3 například. -
Nesnáším, když mě hra nenechá ovládat moji postavu kvůli nějaké animaci a pak QTE.
-
První autoheal byl v RPG z roku 1987 ;)