Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Van Helsing

Nechápu, proč na tuhle hru tolik lidí nadávalo. Podle mě jedna z nejhezčích Diablovek, co jsem poslední době hrál. A bavila mě. Na druhou stranu už si to asi znova nedám. Ale předměty padají pěkné, ze začátku mírně obtížnější, člověk bude často umírat a bez DLC na postavy chápu, že lezlo někomu krkem ten malý výběr. Ale za sebe můžu doporučit.
  • Jack1947
    Jen napinali hrace jak ryby na udici ... no a ted se vse vyjasnilo HL3 bude a ne ze ne, kdo si nebyl jisty ted uz nemusi mit pochybnosti. *3*
  • Prosímtě, běž za sestřičkou a požádej ať ti zvýší dávkování. *3*
  • Však taky HL2 vyšlo 2004...
  • Vždyť nic nedělají, jen ať radši nic nepíší, přijde mi to tak lepší.
  • Bože můj už dvojka stála (dějově) za starou bačkoru , a epizody snad ani nevyšly všechny .... Ne Half life je v poločasu svého rozvrácení . Kupte si Metro a říkejte ... Jo kdyby někdo ve Valve chtěl , mohli jsme podobnou hru hrát dávno ...
    (Fear , Stalker, Metro .... vše zadupává HL2 v prach a nebýt modů nikdo už po celém Half-life ani neštěkne )
  • shefield2
    Teď jsem si za sebou 3x kýchnul. Half-Life 3 confirmed! *5*
  • Koukáte na Re-Play? Half-Life 3 potvrzen *1* *1*
  • No v podstate dilemu ci prekusnut gamepad ovladanie alebo nie, za mna vyriesil retardovany distributor, ktoremu touto cestou dakujem za usetreny peniaz :)
  • Zajímavé je, že tam nikde nevidím napsáno hitparáda nebo něco ve smyslu žebříčku .. prostě jenom náhoda nebo preference autora (KC přece jenom působí dost originálně) takže bych nedělal z komára velblouda.
  • Kingdom Come

Zajimave, ze je zrovna Kingfom Come na prvnim miste v clanku.

http://www.forbes.com/sites/erikkain/2013/12/24/the-best-video-game-rpgs-of-2014-and-beyond/
  • Erien
    díky
  • H E A R T H S T O N E beta key ;)

6266583924288251494510295
  • Veskoslav
    To ano. To máš bohužel pravdu. Nepochopitelné. Ale pisatel byl Čech, tak jsem předpokládal, že má českou adresu a nakupuje z České republiky. Jinak občas se dají tyto hry darovat i přes regiolock. Ale nevím, jak je to u DS.
  • staci Slovakii :(
  • Veskoslav
    Tak pokud nebydlíš v Narnii a nezadal jsi do bydliště Tanzanii a IP adresu máš v KLDR, tak je chyba mezi židlí a klávesnicí.
  • http://minus.com/i/0PyKH1JTub4f
  • To mas asi jinaci region, u mne to ani nenajde v obchode, je tam jenom trailer. I v nabidce dne kde ma byt DS je jenom cerne policko...
  • Dark souls lze koupit v pohodě..
  • Draken69CZ
    au au, krtek jeden *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit