-
Ty, kdož jsi bez viny, hoď kamenem...
*zamyslí se*
*přemýšlí*
*mrskne po něm šutrem*
Tumáš!
:) -
Šťastné a Veselé
Strady -
těšit *15*
-
Já vim že tam ještě nic nebylo, v pohodě já to nijak neřešim :) a na kamenování se můžeš .....víš co.
-
Já to myslel s nadsázkou, bohužel mě tu místní asi nepochopili, a drobné popíchnutí. Jen aď si kluci odpočinou, volna není nikdy dost.
já to psal hned po ránu to tu ještě nic nebylo, ale stejně to nic nemění na tom že to bylo pouze drobné popíchnutí, moje chyba teď tu budu kamenován *13* -
To bys jím moc volna nedopřál :) Ale už tam máš novou recenzi.
-
ňákej citlivej ne
-
internet ti koukám fachá tak se snad podívej co se děje ve světě ne..
-
Back to work
No pání redaktoři a autoři, dnes už je pracovní den tak doufám, že se na webu ukáže něco nového *15* -
Tak ted mi unika smysl toho proc si chtel do skupiny na steamu, kdyz to stejne rozdavas tady, ale good job no
-
Saboteur na Steamu není a nikdy nebyl.
Je to divné, já jsem si to myslel taky. -
Muze mi nekdo vysvetlit proc si nemuzu na steame koupit Dark Souls, ted je 80% sleva...
A Bulletstorm...
A Saboteur... -
Snad to nebude brat vazne... kdyz tam nic nebude videt. *3*
-
Snad o nic nejde ? Obcas se to stane kazdemu. *3*
-
Nečetl jsem předchozí příspěvky, tak se moc omlouvám.
-
Tak poslano. Si to aktivuj. Pak si me pls pridej do kamosu. Chci mit nakyho kamose na Uplayi, alespon jednoho *1*
-
Teď jsem si uvědomil, že bych toho assasina asi moc nepařil. Tak ho schovej někomu jinému, ale dík .Zábijakorku
-
Myslim ze jo, hlavne kartu treba primo s moznosti platby i po internetu. Beztoho se fdneska clovek neobejde asi vubec at uz placeni plynu nebo tak... pokud by chtel provozovat Paypal obavam se ze jedine s jejich kreditkou ale to je defakto jako by nebyla.
-
paysafe card? Anyone?
-
Tak fajn, poslu ti Uplay klic na AC:Brotherhood. Asi nemas zalozenej Uplay ucet co? :-D Tak si ho zaloz, idealne rovnou tady --> http://uplay.ubi.com/en-GB/ <--. Uplay account je to sami co Steam account jen s par rozdilama jako napriklad nemuzes si zmenit nick name... Bacha na to, kdyz pri vytvareni svyho Uplay profilu uvedes jako nick "Jsemhovado12345" tak ti to zustane uz naporad *15*