Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakmile je hra přidána do hráčovy knihovny, může si ji kdykoli stáhnout. Je jedno, jestli je to dnes, za 14 dní, nebo 5 let. Jedinými omezeními jsou existence Steamu a připojení k internetu. V odpověď na původní otázku: Steam nepřeruší započaté stahování a počet stažení není omezen.
  • Mám dotaz - když kámoš začal stahovat L4D díky tomu že je teď zdarma, ale nestihne to do 7 hodin Steam preuší započaté stahování nebo jen nedovolí nové? Rád bych to s ním zahrál tak díky za odpověd.
  • Dobrej,
    nechtěl by mi někdo ze zdejších dobráků věnovat pod stromeček kód na trine 2?
    V nebi mu to bude 100krát vráceno. Případně díkes.
  • Jack1947
    Chceto cist... uz tu kazdy byl a kazdy vi (a ma). *3*
  • L4D2 Zdarma na Steamu

Valve dalo do konce dnešního dne Left for Dead 2 zdarma, tak stahujte a veselý Vánoce přeju :-)
  • seprah
    já to neřeším, jen mě překvapuje, jak moc no-life jsou někteří jedinci, že maj potřebu dělat tyhle věci... spíš se tomu směju *1*
  • Jack1947
    Obvykle by toto mel vyresit Restart Steamu... jinak asi pockat az odbude to pretizeni no. (Nebo prinejhorsim Verify data cache nebo jak se to jmenuje).
  • EDIT

http://deusex.herniweb.cz/news/ – kdyz clovek neni prihlaseny, tak diskuze nebere html kod odkazu v prispevku
  • Kdybych shanel cestinu ja, poptaval bych ji T A D Y :)
  • To bude nejspis jeden z mistnich milovniku veskoslava, tedy predevsim dokturek, sipecka, triska, rhulad, nebo mozna GGG pripadne jindra. Nektera ta jmena jsou beztak jedna a tataz osoba, takze ten seznam se znacne zmensi.
    Kazdopadne pokud to nahodou opravdu naklikava rucne (coz nejspis ne), tak je to solidni material pro Chocholouska. *1*
  • Sirry lidi za spam, nedošlo mi že steam servery jsou přetížené na hraní (Dota, TF)
  • Nejenom na Steamu či GoGu probíhají velké vánoční slevy a výprodeje. Svou vlastní akci s názvem Totální...

Hele, jak je teď ve slevě Deus ex director's cut, nevíte, jestli pro tuhle verzi existuje čeština?
  • Lidi, jako asi většina lidí jsem si stáhnul L4D zadarmo ze steamu a když ho sustím, klasicky mi najede valve logo a trailer ze hry. Jenže pak mi to hodí načítací obrazovku a vyhodí s tabulkou Steam msut be running for play.... Steam je přitom zaplý ale hra si pořád říká své. Nevíte co s tím?
  • Vrook
    leco77: Že ty máš v hlavě lečo?
  • jindra.veliky
    jako kdyby na tom zalezelo u dovjky, ktera je znoobizovana *4*
  • Veskoslav
    To ignoruj+nový detroll a je vymalováno. Tohle děla cca dva měsíce. Když ho to baví, tak mu přece nebudu brát zábavu.
  • Khanemis
    Jo, to má takhle naklikané po čase skoro u každého příspěvku, evidentně přilákal pozornost nějakého duševně nemocného individua. Taky bych to tipoval na bota, určitě si při tom dotyčný připadá jako správně l33t h4ck3r *7*

Takové věci je nejlepší ignorovat, pozornost je v tomto jen přiživuje.
  • kennyB
    Ano, Xbox One je nejlepší. Zahoďte ostatní konzole a počítače. Slyšte slovo velkého leca77 a řiďte se jeho slovem, a on nás přivede na cestu velké herní zábavy *7*
  • vlastik.plaminek
    Jestli to dělá ručně a nepoužívá žádného bota tak na jednu stranu respekt za trpělivost, ale na druhou se směju tomu ubožákovi, co nemá nic lepšího na práci. Spíš bych ale sázel na bota.
  • seprah
    60x minus? ty někomu asi řádně ležíš v žaludku, že si dal takovou práci ti to od včerejška naklikat *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit