-
Nechtěl jsi napsat dětí ? písklavé hlásky a mikrofon z Tesca.. *1*
-
Jesteze Steam je takovy format a jedna z mala Shopu/firem kde si muzou nejake ty odstavky dovolit. Hry co uz nekdy byly ve sleve se totiz "prodavaji" nejlip.
-
Mě to docela štve. Pokaždé když je tahle hra ve slevě přiřítí se plno nováčků bez mikrofonu co si ani neprošli kampaně a jdou rovnou na versus jak telata na porážku.
Ale to není nic ve srovnání s tím co vypuklo dnes, jít na public bez přátel je jen ztráta času, hra trochu připomíná ruletu...
To není dárek, to je trest od Valve. *16* -
No to bych celkem uvital pac ted je sance nulova. Bylo by skoda ji propasnout. Konecne uz to jede domu... tedy na HDD. *3*
-
No. Tak Steam registruje 5000 obchodů/minuta maximálně. Teď je to 25 000/minuta. A přitom fakt. Slovo zadarmo a už to padá. Přitom ta hra už byla tolikrát za pakatel, že mi to přijde na hlavu.
-
to oppenheimer taky, nějak mě spíš bude líto někoho, kdo mě (ať už nějakej talent měl, nebo ne - já jsem za to, že v těch rolích, ve kterých hrál obstál bez problémů) přinášel do života zábavu než jednu z nejprofláklejších zbraní
-
Ale kdepak po rozpadu...Ty zbraně tam proudily odjakživa.
-
Opravdu si přeji, ať ten L4D prodlouží, dokud nedořeší servery a lidi si ho budou moct stáhnout. A čekal bych, že se na to připraví. Ale oceňuji snahu o Vánoční dáreček.
-
Fajn hodnocení bylo ve starém PlayStation Magazínu. Zvlášť číslovaná grafika, hratelnost a tušímže zvuk, každé se slovním komentářem + průměr všech 3 hodnot. Akorát už nevím jak se to zaokrouhlovalo.
-
To je mozne, jenze to neznamena ze je Walker druhorady herec a nezaslouzi si byt nekde pozadu. On zato nemohl ze spadl tam kam spadl ? Kalashnikova tak neznam... abych o nem mohl neco tvrdizt jen vim ze rusove kopcily vsechno a vse bylo ze SSSR, temer vse a zkoopcene.
-
Promiň, teď jsi mě argumentačně převálcoval. Vzdávám se, ó mocný rétore. *15*
-
Vánoce
Místo hvězdy nad Betlémem, padá Steam :) -
vzpamatuj se omezenče
-
Kalasnikov vytvoril zbran na obranu svoji vlasti. Neni jeho chyba, ze se po rozpadu SSSR ty sklady rozkradly a ilegalne rozprodaly do zemi tretiho sveta a ruznym teroristickym organizacim.
-
Je to tam napsáno - DRM: Steam
-
takri
Jup, hraju takhle Dotu, najednou nonstop "Connecting to Dota network", tak jdu hledat proč to je, najdu že Left4Dead2 je zdarma a servery kolabujou, tak že si ho alespoň stáhnu... a nemůžu vubec nahrát steam store. :D -
Jeden by řekl, že takový gigant jako Steam bude na velký nápor připraven. Musí se ale nechat, že pokud někdo chce otestovat své servery na nejvyšší zátěž, tak dá něco zdarma - ovšem zřídkakdy se servery udrží déle, jak pár minut
-
Steam z toho zkolaboval *1*
-
To je přesně váš problém. Omezovat se na výroky typu "8-9 tková hra". Kdybyste neřešili pos**** čísla a četli si text, čili skutečně tu recenzi, ale vy považujete naprosto nepochopitelně za recenzi číselný hodnocení.
Neřeknu ani slovo, kdybyste přišli s připomínkama k jednotlivejm částem recenze a třeba autorovy poznámky vyvrátili nebo alespoň nějak rozumně kontrovali.
Ale přijít a začít hekat a skuhrat že číslo je jiný, než jaký byste dali vy, to je absurdní..
EDIT: A vůbec, redakci bych vytknul spíš právě to, že číselný hodnocení používá. Videohra je na to moc komplexní produkt, než aby se dal hodnotit nějakym číslem. To se dá dělat třeba s dortem, né se hrou.. Nemluvě o tom, že by to lidi alespoň donutilo si ten text přečíst. -
Jsem koukám nahál zatím 53 hodin, nikdy se u té hry nenudím :) Taky se mi líbila jednička, ale Last Light se mi opakovaně hraje tak nějak líp. Hlavně přestřelky ve tmě s night-vision zaměřovákem, to si vždycky užívám. :) Z osobního pohledu pro mě jedna z vůbec těch povedenějších FPS poslední doby.